Maybe one day...

Jag drömde så mysigt inatt. Och vaknade helt deprimerad över att det aldrig kommer att bli sant. Åh...så underbart var det. Jag vet inte om jag egentligen vågar berätta vad det hela handlade om här. Men det var drastiska förändringar och en möjlighet att verkligen ta hand om mig själv på en plats som jag längtar till mer än något annat.

Om jag hade fått höra de orden på måndag, på riktigt, så hade jag varit världens lyckligaste människa. Men det lär ju inte hända. Utan det enda alternativet jag har är att sitta kvar här och sakta falla sönder i mindre och mindre bitar.Allt snurrar...
Jag saknar dig...
Jag tycker om dig så sjukt mycket...
Du betyder allt för mig...
Om vi verkligen är säkra på det här nu så kanske jag kan glömma min rädsla...
För jag vet ju att jag vill...


- Madeleine

How could I see?

Nu kan jag inte låta blir längre, jag måste visa de tre skönheterna som fick följa med mig hem. Lycka, lycka, lycka!

Ignorera att jag inte är, aldrig har varit och aldrig kommer att bli särskilt bra vän med någon kamera. Att fota är inte min grej, men jag var ju tvungen att få fram något som i alla fall kunde likna bilder på dessa.


När vi ändå ignorerar redan så kan vi ju ignorera hur hemsk jag ser ut också...det är klänningen ni ska se!

Jag är helt kär i alla tre, och i alla fall den första, kanske den röda också, har jag haft ha-begär om här på bloggen innan, men nu är de mina. Jag känner redan hur jag konstant kommer ha beslutsångest om vilken jag vill ha på mig...

- Madeleine


Here I am!

Hemma igen, så underbart!

Hoppas ni inte har dissat mig helt nu under den här veckan som jag har varit borta...

Jag berättar mer snart och sen har jag lite trevligt att visa också. Total lycka gånger tre. Ni kommer förstå min känsla, jag lovar.

Men nu blir det till att läsa bloggar, så om det kommer några random efterblivna kommentarer så är det bara jag som inte har haft internet på år och dar...

- Madeleine

Take me somewhere

Jag hade tänkt skriva ett grymt inlägg nu med en sammanfattning av helgen och den kommande veckan. Men jag orkar verkligen inte.

Imorgon åker jag till London. INGA "Åh...London! va kul!"-kommentarer, tack! Jag orkar inte förklara men jag hade gjort så mycket för att slippa den resan just nu. Jag är hemma igen på fredag kväll och kommer antagligen inte ha någon tillgång till internet under tiden jag är där. Vilket gör allt ännu värre.

Det enda som håller mig uppe nu är min närkontakt med Ralf igår...den kan man leva på länge.

- Madeleine

I know what I'll never know

Nästa gång kanske jag ska tänka innan jag gör för mycket. Men jag är alldeles för egoistisk för det. Jag vet att detta kommer sluta med att jag sårar någon så jag säger förlåt redan nu. Jag vet inte riktigt vad jag försöker skriva, och jag vet inte om jag egentligen bör skriva här alls. Men jag måste få ut det lite.

Man kan i alla fall inte säga att jag lever ett okomplicerat liv just nu. Men jag tycker i och för sig att det är väldigt kul, det är rätt tråkigt när allt bara flyter på.- Madeleine


Jag älskar dig, Ralf Gyllenhammar! <3

AAAHHHHHHHHHHHHH!!!

VET NI HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR!?

Först så har jag allmänt mycket ögonkontakt med både Ralf och David. Sen så gör jag metaltecknet åt David och han blir helt jävla galen och hoppar ner från scenen och går fram till mig. LYCKA!!!

SEN fortsätter jag att ha allmänt mycket kontakt med Ralf. Trevligt värre.

Och när han är nere FÖRSTA gången så ställer han sig vid publiken precis vid mig. LYCKA!!!

MEN SEN KOMMER DET BÄSTA!!! När alla hoppar ner EFTER konserten så KOMMER RALF FRAM TILL MIG OCH GER MIG EN KRAM OCH FLERA PUSSAR PÅ KINDEN OCH PÅ MUNNEN!!

OCH NU ÄR JAG VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA!!!

...kommer kanske ett vettigare inlägg när jag lugnat ner mig lite...

BTW, FAN FÖR ATT MAN INTE ÄR 18!!!

- Madeleine


Mustasch!

Har egentligen ingen tid till att skriva här för jag är på väg in till stan nu. För ikväll blir det Mustasch! Jag är sjukt taggad!


Mustasch @ Liseberg, 25/6 2008

Hoppas ni får en lika underbar kväll som jag kommer att få!

- Madeleine


Rock now, rock the night

Jo...lite var man ju tvungen att se efter om det fanns något rockigt i idolerna ikväll.

Det mest värda att kommentera är trots allt; JOEY TEMPEST!

Alltså, jag kan inte släppa det. Förstår ni att jag har tagit på honom, jag har smekt hans jävla mage!

Man blir så extremt lycklig bara av att tänka på det.

Jag har varit så nära honom. Han har typ hängt över mig. Helt galet.

Europe @ Götaplatsen, 14/8 2009

Underbar jävla kväll!- Madeleine


Update

Har ändrat lite smått i menyn, blandat annat ligger de konserter och festivaler som är värda att nämna där nu. Trevligt tycker jag. Man blir alltid så glad när man tittar på den listan. Om ni inte har märkt det så ändrade jag även infotexten om mig för några dagar sedan också. Så det händer lite smått då och då.

Jag har funderat på att göra en ny design helt, men jag gillar den här och den är rätt udda så jag vet inte om jag vill byta egentligen. Vi får se vad som händer. En sak jag har funderat på dock, jag har inga problem med det, men tycker ni att det är svårt/jobbigt att läsa för att det blir så mörkt med det svarta och röda?

- Madeleine

Anyway...

Jag vill dissa det här nu.

- Madeleine

As if the world wasn't ending

Värdelös dag som dock började med läsning av ett fantastiskt inlägg. Nämligen DET HÄR. Alla borde läsa det. Jag försöker verkligen tänka på mycket av det han skriver själv men just nu funkar det inte. Tyvärr. Jag önskar att jag på riktigt kunde agera efter vad jag vill och inte vad jag borde. Jag kämpar för det varje dag. Och inlägg som det här brukar verkligen kunna peppa mig. Tyvärr är allt alldeles för åt helvete just nu för att det på riktigt ska hjälpa, så jag får nog satsa på att läsa inlägget igen, om ett tag, när allt har lugnat ner sig lite. Men jag ber ändå alla att verkligen läsa det inlägget, för det han skriver är så sant! det är så smart! om folk resonerade så så skulle livet vara lite lättare...

- Madeleine


I wanted love and I want more

"Den musikaliska ämnesomsättningen för hårdrockare är som bekant högre än för andra, och hårdrocksfans är precis som banden ständigt utsvultna på föda. Det handlar naturligtvis om dedikation för musiken, att hårdrockare faktiskt lever sin musik på ett annat sätt."

AMEN!

Kopierat från Metaltowns hemsida och så sant. Konsertberoende, utan tvekan. Men nu har jag en fin ursäkt; Jag har en högre musikalisk ämnesomsättning.

- Madeleine

Somehow I got a notion

Alltså. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Det går inte. Det går verkligen inte. Samtidigt kan jag inte acceptera det. Då ger jag seriöst hellre upp helt och hållet. För här kan jag ju tydligen inte hitta en lösning på problemet. Hur ni än väljer att göra så kan jag inte göra det. Det är inte värt att utsätta sig för det. Inte för mig i alla fall. För jag kan seriöst inte göra det. Det går inte.

Så, jag vet inte. Men nu funderar jag seriöst på att ge upp helt och hållet. För om jag ändå ska faila det här så känns inget av det värt. Då kan jag lika gärna börja om någon annanstans.

- Madeleine


Total break down

Ingen kommentar.

- Madeleine


One, too many poison kisses...

Ibland känns det så fruktansvärt sorgligt. Ibland vet jag verkligen inte vad jag ska göra av allt. Ibland vet jag inte ens vad jag känner. Ibland vill jag bara ha dig så sjukt mycket. Ibland önskar jag att allt var över och glömt. Ibland önskar jag att allt var annorlunda. Ibland hoppas jag att det bara ska vara lätt. Ibland tror jag att det skulle fungera. Ibland är jag helt övertygad om att detta kommer bli min död. Ibland är jag seriöst beredd att göra något drastiskt för det här.

Nu hade det mest ultimata varit att få ha dig nära.
Nu är en sådan stund då jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få vara hos dig.
Nu vill jag att det ska vara på riktigt.
Nu önskar jag att jag fick säga att du var min.
Nu längtar jag efter att få somna i dina armar.
Nu drömmer jag om att alltid ha möjlighet att ha dig nära, no matter what.

Varför måste det vara såhär? Varför just nu när det inte går att göra något? Varför inte på en annan plats, en annan tid?

Jag vill bara ha dig här.

- Madeleine

You know this story ain't over

Jag måste väl ändå kommentera Tobias Sammets fina uttalande om det nya albumet de nya albumen med Avantasia. Det är underbart att han har så mycket fantastiskt material. Verkligen. Men han måste sluta berätta det för mig. Jag längtar så mycket att jag dör.

Btw så hoppas jag att han släpper albumen ett i taget. Dra ut på det lite. Jag har inte möjlighet att lägga ut så mycket pengar på en gång. Det blir mer spännande då.


Tänk om han hade varit mindre dum i huvudet och behållt sitt långa hår...

- Madeleine

Tomorrow it begins again

Haha...så random dag. Jag fattar ingenting och jag och Sofia är så jävla bäst. Haha...underbart. Sen kommenterar vi inte det mer.

Historiaprovet blev flumm, som väntat. Vet inte om det kom ner några vettiga ord alls på pappret, men några ord blev det i alla fall.

Men jag orkar inte ens bry mig. Och det är så underbart.

Nu ska jag plugga engelska, jo visst...säkert. Sluta babbla om skola i bloggen ett tag ska jag i alla fall göra på riktigt.

- Madeleine

The truth is out there, somewhere between two fairy tales

Jag är sugen på att göra något galet. Har dock ingen aning om vad det skulle vara. Så det lär ju inte bli något.

Livet är random och väldigt komplicerat. Jag vet varken vad jag känner eller tänker, tycker eller vill. Ena stunden känns allt så rätt precis som det är nu, i nästa vill jag att det  ska vara mer och sen vill jag bara avsluta allt. Varför händer inte vissa grejer på en annan plats, i en annan tid?- Madeleine 

That's the price you pay for living in this land

Lycka! Den estetiska verksamheten var inställd! Det spelar ingen roll hur irriterande det är när frörsta lektionen visar sig vara inställd. Om det är estetisk verksamhet så kan jag inte vara annat än lycklig. Nu slipper min vecka bli förstörd på grund av det. Underbart. Jag kan inte uttrycka min lycka nog mycket.

I övrigt så har dagen på något knepigt sätt varit allmänt bra, jag vet inte, men det har den. Så jag är glad för det.

Nu sitter jag och lyssnar Mustasch igen och taggar lördag. Ni som har möjlighet att ta en sväng förbi Göteborg då får gärna komma förbi och hålla mig sällskap i kön en stund, om ni är söta.

Planen för ikväll stavas H-I-S-T-O-R-I-A...

- Madeleine

I feel I could crawl up insanity walls

Idag får man klaga. Eftersom jag börjar 07.50 med estetisk verksamhet. Värdelöst. Det förstör min dag. Totalt. Tänk vad mycket vettigt jag kunde ha gjort den här timmen...som att plugga historia. Jag vet inte. Men det är värdelöst för mig med den helvetiska esteten i alla fall. Jag mår bara dåligt av det, ser ni inte?

Annars finns det inte så mycket att säga idag. Mitt bra humör från igår är ganska borta på grund av det där.

Grattis Zizziee! kan vi ju säga i alla fall, 17 idag!


En massa gammal bild på Zizziee som hon har skickat någon gång, tror det hade med hårfärg att göra...

- Madeleine

We create the world around us, God is every living soul

Jag tänker aldrig begära att någon ska förstå mig. Hur jag lever. Hur jag tänker. Vad jag gör. Vad jag tycker. Det är för mycket att kräva av folk. Jag vet att jag har väldigt vrickade, knepiga och störda åsikter om allt och inget. Att folk ska förstå det, det har jag aldrig räknat med.

Men jag blir besviken på mänskligheten när man inte kan acceptera annorlunda tankar. Jag vet hur världen ser ut. Jag är egentligen inte förvånad alls. Men jag blir ändå besviken, ibland tror jag att vi har kommit längre än vad vi har.

Vad är det egentligen som är så svårt med att ha ett öppet sinne? Vad är det som är så svårt med att acceptera att alla inte tänker och tycker likadant?

Alla har vi olika världsbilder, det är jag övertygad om. Annars hade vi inte tyckt olika om saker. Och tur är väl det, för hur tråkigt hade det inte varit om alla tyckte likadant?


Midsommar -09

Att folk ska förstå mig, min syn på världen, det är alldeles för mycket att kräva. Men folk måste lära sig att acceptera.

- Madeleine


We'll fight for our freedom of speech

Konsertberoende. Som nämnt. Jag tyckte jag började bli onödigt tjatig om det så jag gav det en egen kategori på bloggen. Haha...logik. så nu har jag flyttat inlägg och konstaterat att jag tjatar en hel del om det där med konserter. Lördag för helvete!

På tal om konsert så blir jag sjukt sugen på att se Epica igen när jag sitter här och lyssnar på Design Your Universe, dags för en sväng förbi Sverige snart igen kanske?

Annars så börjar det väl bli hög tid att sätta igång med historian nu. Jag har kommit så långt som att öppna boken på rätt sida, duktigt av mig måste jag säga. Men 1500- och 1600-talet lockar inte riktigt så mycket som det skulle behöva göra.

I övrigt så är jag faktiskt på riktigt bra humör just nu. Wiho.

- Madeleine

I'll sing this song for you again

Jag har så svårt att förstå att det är så många som slutar så tidigit och alltid är hemma vid den här tiden. Jag har varit hemma i drygt en timme och det är helt sjukt. Det har typ aldrig hänt. Man har så mycket tid. Galet.

Just nu lyssnar jag på Epicas nya album Design Your Universe, det är trevligt. Man måste älska Simone Simons.Sen borde jag plugga historia, eller jag måste egentligen plugga historia, prov på onsdag och jag har inte öppnat boken. Känns bra.

Men, jag ska sluta prata så mycket skola. Det är ni väl knappast intresserade av.

- Madeleine

Måndag

Inte peppad.

Men bara två lektioner idag. Treorna har projektarbetsvecka och därför har vi inga individuella val så jag slutar typ kvart i ett (?). Wei.

Sen borde hela eftermiddgen gå till att plugga historia men vi får se hur det går med den saken.

Ska väl ta mig i väg till skolan om en stund, men det regnar så det känns inte allt för lockande att ge sig ut.

För övrigt så vill jag bara göra något random. Typ åka någonstans. Eller vad som helst.

Tagga lördag!

- Madeleine 

Survival...


AC/DC @ Ullevi 21/6 -09

Jag var på konsert i tisdags - det är mindre än en vecka sedan.
Jag ska på konsert på lördag - det är mindre än en vecka dit.
Och jag är desperat nu.

Konsert, konsert, konsert, konsert...

Hur i hela helvete ska jag klara mig hela november utan konsert? det kommer inte att gå! Jag måste ha något...

Men så är ju problemet att det inte finns några pengar...jag kan inte gå på någon konsert i november...

Men ni skulle ju kunna hjälpa mig lite...

Köp smycken!

Eller något...

Varför är man inte rik?

- Madeleine

Bloglovin'

Det var ju ett rätt bra tag sedan jag gjorde en lista över de bloggar jag bevakar sist. Och nu bevakar jag ju helt andra bloggar dessutom. Funderar på om jag kanske skulle göra en version 3 av listan. Men jag vet inte om jag orkar, så omständigt och tidskrävande. Hum.

Jaja...ni glömmer väl inte att bevaka mig i alla fall?

bloglovin

- Madeleine

Söndag

Sitter hos Erika och har det allmänt mysigt. Får se vad vi kan tänkas hitta på.

Annars händer det inte så jävla mycket idag vad jag vet.

Världens tråkigaste blogginlägg, I know...men jag har inget vettigt att skriva.

- Madeleine

Visst fan är vi bäst i Göteborg!Så jävla underbart!

Jag längtar tillbaka som helvete, eller till konsert överhuvudtaget...

Ge mig! Mustasch om en vecka, jag är taggad som fan redan nu!

Det finns fan inget bättre!

- Madeleine

Lördag

Ikväll ska jag äntligen få träffa älskade Cara igen! Var fan flera evigheter sedan sist! Helt sjukt! Och då har hon ändå hållt till i Kungälv i en vecka nu...men ikväll blir det back to normal! Härligt.

Annars har jag inga direkta planer för dagen, ska väl plocka i ordning lite här och packa om alla min väskor som jag verkar leva i. Gah.


Midsommar -09

- Madeleine

Fredag

Jag tror aldrig i hela mitt liv jag har varit så missnöjd med något skolarbete jag har lämnat in som den jävla psykologianalysen. Men jag orkar inte bry mig mer, nu får det fan vara så.

Vad jag tänkte hitta på nu vet jag dock inte. Är egentligen sjukt pepp på att hitta på något, men vad fan då liksom? Finns inte direkt något att göra här. Så jag lär väl antingen sitta kvar här vid datorn och kolla ikapp alla miljoner avsnitt av Riverside och Andra Avenyn som jag ligger efter. Hej tönt. Eller så kanske jag fastnar en stund vid smyckebordet...det låter ju i och för sig lite mer lockande kanske. Hum. Jaja...får se vad det blir. Hoppas ni har en något mer händelserik fredagskväll.

- Madeleine

It's the voice I hate again

Vi försöker idag. Får se om det funkar. Nu ska jag försöka få ner lite fler meningar på psykologianalysen innan jag går också. Tack som fan för studiepass i eftermiddag säger jag.

[Mustasch - Desolate]


- Madeleine

Psykologi

Blir till att skriva på analysen i psykologin hela kvällen då. Började precis och märker att det bara kommer bli massa flumm. Hoppas jag lyckas svamla fram något bra bara. Jaja...det löser sig nog. Skriva kan jag ju i alla fall.

- Madeleine

Smide...

Åhh...

Jag är så trött på gymnasiet...jag vill vidare. Jag vill göra det jag vill!

Nytt, nytt, nytt...ge mig!

- Madeleine

They say I'm psycho and should be put behind bars

Jag tror att jag ger upp snart.

Det här funkar inte.

Jag måste byta mönster.

Göra något nytt.

Förändring.

Det här orkar jag inte.

Det känns bara meningslöst.

Ger mig ingenting.

Jag vill härifrån.

Långt bort.

Börja om på nytt.

Det känns som den enda vettiga lösningen.

Men hur fan ska det gå till?

Jag vet ingenting längre...

- Madeleine

Mustasch

Nu peppar vi Mustasch, tio dagar kvar men jag är taggade som fan. Deras spelning i Piteå har jag ju också bara hört massa gott om från Lisa och Sanna. I och för sig har jag aldrig hört något dåligt om en spelning med Mustasch. Mina egna tidigare erfarenheter säger bara att det kommer bli grymt också!

Men...jag har kommit på en grej. Jag vet fan ingen annan som ska gå? Jag tror inte att jag lär hitta så många den här vägen eftersom hårdrock- och metalbloggare verkar vara en bristvara i Göteborgsområdet. Men det är ju lika bra att fråga, ingen som ska dit som har lust att vara lite social med mig?

- Madeleine

Onsdag

Helvete.

Det går inte.

Jag klarar inte mer.

- Madeleine

Amon Amarth @ Trädgår'n, 13/10 2009

GAAAAAAAAAAAAAAH

Lär komma ett vettigare inlägg om detta senare men nu måste jag bara vara lite lycklig!!

SÅ SJUKT JÄVLA BRA!!!

Och jag är kär i basisten i Entombeds hår! TANTAN JAG HATAR DIG!!

Amon Amarth var precis som väntat, underbara!

Och sen träffade man massa folk också, bland annat Aerime! Mycket trevligt! :D

IHH!!

Nu ska jag svimma i min säng...ett under att jag klarat mig såhär länge. Sjukt. Man skulle ju kunna tro att jag har lärt mig nu...

- Madeleine

Amon Amarth!

Amon Amarth ikväll för helvete!!

 :D <3

- Madeleine

Blogginlägg

224 nya inlägg på bloglovin'. Jag har att göra ett tag.

- Madeleine


61 dagar...

Underbara jävla människor! Jag saknar er redan det vet ni. Men fan så bäst det här var! lätt värt varenda krona och att jag just nu sitter i skolan och håller på att svimma för att jag är så jävla trött. Helt galet. Men det känns fortfarande som en dröm. Seriöst. Det kan inte vara sant. Det enda som får mig att tro på det är Tobbes tofs i mitt hår. Bara att komma och hämta den, det vet du ;) Fast...jag kan inte lova att du får tillbaka den för det.

Och vet ni vad? Jag är faktiskt inte helt extremt deprimerad över att jag inte är hos er längre, jag är faktiskt helt glad och inspirerad...enda problemet är att jag är så jävla trött så jag tror att jag typ ramlar ihop när som helst.

Tantan! du får fan också se till att komma hit snart!

- Madeleine

Boden...

Om 21 timmar lämnar jag Göteborg...för gott...var jag på väg att skriva. Men nej, inte ens för i närheten av så länge. Jag är hemma igen på måndag förmiddag. Efter en kort (och enligt många onödig) visit i norrland. Jag skulle verkligen inte säga att det är onödigt. Jag behöver verkligen komma långt härifrån en stund. Och jag saknar folk så sjukt mycket. Det kommer bli bästa helgen på så länge...

Det är helt galet...om 39 timmar är jag hos er! Så sjukt...

- Madeleine

Estet helvete...

Nu måste jag få klaga och skrika av mig lite.

Men jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka att det var SÅ hemskt som det var.

Jag kan väl börja med att förklara hela grejen som mobbade barn som mig på Da Vinci har när det gäller estetisk verksamhet för er som är nya eller bara inte har hängt med på det. Vi har inte som alla andra som snällt väljer mellan drama, dans, musik och bild eller vad det nu är...Nej, vi är ju Da Vinci...och vi älskar ju stora, orimliga projekt! Så därför ska vi göra någon form att uppsättning (teater, musikal eller whatever bara alla är nöjda). Wei.

Nu håller vi i alla fall på att inleder det hela genom att alla ska vara med på olika dramaövningar osv. Eftersom de har en idé om att det kommer väcka mer intresse hos oss.

Jag slutade för drygt två timmar sedan, men jag mår fortfarande fruktansvärt på grund av den lektionen. Vi gjorde inte direkt svåra grejer. Vi skulle typ visa känslor genom kroppsspråk på massa olika sätt. Vilket var typ det jag var mest rädd för att vi skulle göra och samtidigt ganska säker på att vi skulle göra. Att bara säga något random som någon ber mig säga...det tror jag inte att jag har något problem med...men att försöka agera som och föreställa något/någon jag inte är...det tycker jag är helt fruktansvärt hemskt och jag känner mig så obekväm så jag vet inte ens hur jag ska kunna beskriva det. Det är verkligen något av det värsta som finns för mig. Även om det bara är en liten övning så känner jag mig så falsk när jag ska försöka spela t.ex glad just nu.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva...

Jag har i princip ett helt arbete att skriva i svenskan nu också. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till dock. Jag känner mig inte direkt i toppform...

- Madeleine

Onsdag

Lunch som vanligt...lagom onödigt...

Man borde kanske göra lite svenska...men jag vill verkligen inte. Jag orkar inte.

Hade varit trevligast om man vaknade imorgon och det var lördag. Men det lär ju inte hända.

Det är värdelöst...

Jag vill härifrån.

Estet sen och det är ännu mer värdelöst...men jag ska inte börja tjata om vad jag tycker om det nu igen. Finns ju faktiskt folk som tycker att det är kul och värdefullt.

- Madeleine

Eviles basist död...

Oj. Verkligen oj.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Evile är förband till Amon Amarth under deras turné nu. Igår spelade de i Luleå och efter det (?) blir Eviles basist, Mike Alexander, akut sjuk, körs till sjukhus och dör. Så hemskt! Det är sånt som inte händer!

Nu lyssnar jag inte särskilt mycket på Evile, men ändå. Jag ska se dem om en vecka och nu är deras basist död. Det går inte riktigt att smälta. Sånt händer verkligen inte. Folk dör inte bara sådär...

Och tänk så hemskt för hans familj och vänner! tydligen hade han en dotter också...

Åh, jag vet inte vad jag ska skriva.

R.I.P.

- Madeleine

Vem drar?

Hahaha...jag satt och kollade lite på Blabbermouth och så slängde jag bara ett snabbt öga på Saxons turnéplan. De ska göra en spelning i Sverige, i Lund.

Jag: Ofta ett band bara gör en spelning i Sverige, i Lund...
Mamma: Undra vilken tjej som drar där?

Det är så olikt min mamma att säga något sådant...så det finns verkligen inte.

- Madeleine

Somehow...

Om jag överlevde fysikprovet? Jo, jag sitter ju här i alla fall. Men om det gick bra, det har jag inte en aning om. Jag kan inte avgöra hur det går på prov längre. Jag vet faktiskt knappt ens vad jag gör. Jag bara gör något och hoppas att det är rätt. Det går verkligen inte in någonting i hjärnan längre. Helt stängt bara.

Btw, gick man inte igenom använding av some- och any- i engelska på typ mellanstadiet? eller var det bara jag?

Jaja...nu ska jag skriva ihop arbetet till esteten imorgon. Gah. Vill inte ha det. Jag kommer typ döda någon om folk inte bara håller käft och accepterar att allt är bestämt. Sluta klaga!
...och ja, jag får klaga, för jag klagar på kursen överhuvudtaget! För att det är så jävla töntigt att jag ska tvingas sitta där och låtsas vara intresserad och road. Det plågar mig.  

- Madeleine  


Edguy...Jag saknar er. Kom till Sverige snart.

(För er tröga så är 9-2-9 en låt med älskade Edguy)

- Madeleine

Tisdag

Det finns inte ens något att säga. Jag vill bara försvinna. Jag orkar inte.

- Madeleine

Kvällen blir natt...

...och ångesten gör sig påmind. Inte ett enda tal har jag gjort i fysiken och provet väntar på mig imorgon eftermiddag. Jag orkar inte. Jag vill inte mer.

Sen får man massa trevliga sms från Tantan också som är på Amon Amarth i Luleå (right?) och har det allmänt trevligt och tar på Entombeds basists hår och annat mysigt. Nästa vecka, då jävlar! Konsert behövs just nu kan jag ju säga!

Men innan dess. Innan nästa konsert. Nu, på fredag. Då händer det otroliga. Jag har fortfarande inte fattat det. Jag kommer nog inte ens fatta det då, när jag sitter på tåget. Frågan är om jag ens kommer fatta det när jag är hos er miljoner timmar senare i jävla Boden!! Jag saknar er så sjukt mycket, det vet ni va? Jag längtar så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Det är helt sjukt att det är den här veckan jag kommer att få träffa er igen! Jag behöver det här så sjukt mycket nu. Helt galet.

Sen är det ju trevligt att det är en massa trafik på bloggen ikväll, det tycker jag om :)

-Madeleine

Europe igen kanske?

...eller så får det helt enkelt istället för Manson bli ytterligare en spelning i december? Europe igen hade ju inte varit helt fel om man säger så. Men, men...så blir det nog faktiskt inte. Kanske borde försöka satsa på något jag inte sett innan istället?

- Madeleine


MARILYN MANSON STÄLLER IN!!

Känns lagom kul när man kommer hem, startar datorn och det första man ser är att Manson failar och ställer in sina båda spelningar i Sverige. Ända anledningen man får från Live Nation är att "Det har blivit ändringar i Mansons turnéplan". Kul. Verkligen.

I och för sig så känns det rätt bra. Sparar ungefär 600 kr på det och det klagar man inte över. Manson har jag trots allt sett två gånger innan.

Men nu står man utan någon konsert i november och det känns ju lite surt sådär...kanske går att hitta någon billigare i Gbg. Deathstars som hade varit kul spelar ju dock på Sticky så det är bara fail. Har dock för mig att Avatar spelar på Brew house och det borde vara riktigt billigt och ändå rätt okej. Annars spelar ju Paradise Lost och lite annat där också. Som kan vara värt. Får kolla mer på det där.

Eller så får man bita ihop en månad och spara pengar...

Ingen Manson i höst i alla fall.

- Madeleine

Dark Funeral - My Funeral

Hum. Jag vet egentligen inte om jag tycker det är bra. Men black metal fascinerar mig så otroligt mycket så jag kan inte låta bli att lyssna. Det är någonting som trollbinder mig. Hela grejen, jag tycker det är helt otroligt. Häftigt på något sätt. Ja, fascinerande. Jag skrämmer mig själv med det ibland, men jag kan inte låta bli. Jag måste.

Dark Funerals video till låten My Funeral från nya albumet Angelus Exuro Pro Eternus som släpps 18 november.

Varning! Videon innehåller våld och annat trevligt som inte är lämpligt för alla åldrar!- Madeleine


Wait! What!?

"...me and my girlfriend..."
/Tobias Sammet

SINCE WHEN??

Jag känner mig helt borta nu, men jag var säker på att han var singel nyss? Är det bara jag som har inbillat mig det? Typ, önsketänkande kanske? Eller är jag bara allmänt efter?

- Madeleine

Ouch

Nu faller det igen. Jag orkar inte. Jag hade hoppats att det kanske skulle gå den här veckan. Så att jag får komma härifrån sen. Men jag vet inte. Jag ser inte meningen med att kämpa för det. Motivera mig!? Och något jävla "för min skull" funkar inte. Jag är egoistisk. Som fan. Jag gör inte saker för andra om det inte gynnar mig. Det ger mig bara ännu värre ångest när folk förväntar sig saker av mig. Jag känner mig redan fruktansvärt skyldig mot Zizziee och Sofia på grund av svenskan och sen ännu mer mot Sofia för labbarna...jag vill verkligen. Men det går inte. Förlåt. Jag orkar bara inte. jag ska försöka imorgon så får vi se vad som händer...

- Madeleine

Delain och Winterborn

Förbanden för Sonata Arcticas kommande Europa turné är klara och det blir Delain och Winterborn.

Delain har jag lyssnat lite halvt på innan och de är bra. De spelar symphonic metal, typ och är från Nederländerna (surprise! för det finns ju INGA andra band i samma genre därifrån ;)). Det ska bli kul att se dem i alla fall.

Andra bandet, Winterborn, har jag inte hört innan och jag har knappt hunnit lyssna nu heller. Inte så att jag har en uppfattning i alla fall. Vad jag har lyckats läsa mig till ska de spela någon blandning av power/heavy/melodic metal. Eh...man får nog lyssna lite mer och avgöra själv tror jag. Låter som om det kan vara väldigt spännande i alla fall. Från Finland är de, om det känns relevant att veta.

Mest imponerad är jag över att det inte är något värdelöst band med orden Sky eller Ride i namnet xD Som det varit de gånger jag sett Sonata innan.

Men det här ska bli intressant i alla fall. Ge mig december!

- Madeleine

Lördag

Jag har ärligt inta haft möjlighet att blogga förrän typ nu. Helt sjukt.

Dagen har spenderats i nya Mimershallen. Väldigt fin faktiskt. Känns dock helt galet att vi ska ha idrott där. Menmen...jag lär ju inte ha det i alla fall.

Jag har inte aktiverat mig, om någon trodde det, det är min bror som har spelat första steget i ungdoms sm i handboll. Om deras spel blir det dock inget sagt ikväll. Jag tar det efter sista matchen imorgon i så fall.

Men...jag orkar inte skriva mer nu. Och jag har ingen inspiration heller. Så det får vara. Godnatt.

- Madeleine

HumDet är möjligt att det gör mig på bättre humör för stunden. Men det förändrar ingenting.

- Madeleine

Epica - Unleashed

Nya albumet Design Your Universe släpps 16 oktober. Can't wait. Ska bli mycket spännande.- Madeleine

Happy ending


150:-

Jag vet inte om ni ser det lika tydligt som jag gör, men jag har alltid haft väldigt svårt att göra smycken som passar min stil. Jag försöker varje gång. Men det blir alltid massa rosa och grönt, ljust och gärna väldigt tjejigt. Fast det är väl lika bra, för de få gånger jag lyckas få ihop något som skulle passa mig så gör det så ont när man ser det försvinna iväg med någon annan. Haha...

maols smycken

- Madeleine

Clear


100:-

Känn dig lyxig med Swarovski...

maols smycken

- Madeleine

Mustasch

Jag fullkomligt älskar Ralfs röst. Underbar.

Jag är helt ärligt värdelös på att känna igen musik, röster och typiska grejer för olika band. Jag har kämpat som fan och lyssnat och lyssnat och lyssnat så nu kan jag avgöra om det är Sonata Arctica och jag kan oftast känna igen Tobias Sammets röst. Men det är typ det.

OCH Mustasch. Dom kännar jag alltid igen och har alltid gjort, sen jag började lyssna på dem juni -08. Ralfs röst är så speciell att till och med jag kan höra det. För någon vecka sedan när jag av någon random anledning satt och lyssnade på Bandit så spelade de Mustasch nya Mine, som jag inte hade hört innan, men jag var hela tiden helt övertygad om att det inte kunde vara någon annan än Ralf. Extrem lycka när det visade sig att jag hade rätt. Sånt händer inte mig.

24 oktober blir det Mustasch igen i alla fall. Fan va underbart. Den här gången vet man ju vad man kan vänta sig. Haha...första gången jag såg Mustasch, ja...det är minnen det.

@ Liseberg, 25/6-08
Jag hade lyssnat lite halvt på dem i kanske en vecka. Jag var där med Lea lagom till soundcheck och irriterade bandet genom att blåsa såpbubblor, det var ju inte vårat fel att de flög upp på scenen och sprack mot deras utrustning? Efter soundcheck kom i alla fall Ralf ner och bytte några ord med oss och de få andra som redan var där. Det var trevligt. Skön människa är han. Konserten sen var grymt bra och jag tyckte verkligen att det var synd att jag inte hade bättre koll på dem sen innan. Men sånt är livet.


Mustasch @ Liseberg, 25/6 2008
Bild: Lea


Hum..jag hade ju tänkt skriva om deras nya album, men det får nog bli någon annan gång. Nu fick ni ta del av min histora med bandet istället.

- Madeleine 

Dreaming about roses


150:- Såld

maols smycken

- Madeleine

Norrland? Metal? Bloggar?

jag har tänkt på det ett tag nu...

Vad är grejen med att alla hårdrock/metalbloggare är från norrland? Varför?

Är jag på något sätt mobbad som bloggar om metal från Göteborg, staden som producerat så sjukt mycket bra band?

Eller är detta bara ännu ett tecken på att jag egentligen passar bättre drygt 100 mil norrut?

Men om 9 dagar! Då jävlar ska jag försöka ge er minst ett inlägg skrivet i norrland! Så att jag kan bli en metalbloggare i klass med de andra, haha...

- Madeleine 

<3

Du betyder så sjukt mycket just nu. Utan dig vet jag inte hur jag skulle ha orkat igenom det här. Du lyckas på något mirakulöst sätt få mig att le. Enda anledninging till att jag vill att tiden skall gå är du. 9 dagar. Det känns alldeles för långt. Jag kommer att bryta ihop innan dess. Men tack för att du finns i alla fall. Tack för att du bryr dig lagom mycket, utan att på något sätt bli jobbig. Jag saknar dig.

- Madeleine

maols smycken

Sådär! Nu är sidan igång på riktigt! Massvis med smycken ligger uppe och fler kommer inom kort!

HÄR!

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild