Happy days :D

Mihi...jag har inget vettigt att skriva alls. Jag måste bara skriva för jag har sån himla energi just nu :D :D jag är jätteglad :D Det började med att jag kom hem och skivorna hade kommit :D Sen så funkade bdb normalt igen (och orka klaga på designen, acceptera läget bara) :D Så lyssnade jag igenom Sonata Arctica - Silence ett par gånger, underbar skiva :D Sen satte jag på In Flames - Come Clarity, underbar skiva det med :D Och då poppar helt plötsligt en MSN ruta upp "oy maddy you've begun listening to in flames : D" :D :D :D :D Kan man bli gladare? Seriöst jag har saknat människan! Efter en låååång down period har jag börjat prata med Make igen :D <3 :D <3 ihh :D

-Madeleine

Sandor slash Ida, Sara Kadefors

Ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte avslöja för mycket.

Vi läser den i skolan nu, jag har läst den en gång förut men det var ett par år sedan. Nu läste jag ut den i går kväll och, ja, jag är mesig, jag grät. Det gör jag typ alltid när jag läser ut en bok, vad den än handlar om. Konstigt egentligen.

Jag vet inte, jag älskar den här boken fast jag hatar den.

Sara Kadefors är en otroligt bra författare men jag kan inte låta bli att genom hela boken störa mig på att hon skriver mej och dej. Jag klara inte av folk som skriver så, mig och dig heter det. Jo, jag vet att det nu mera inte är fel att skriva mej och dej men det ser fortfarande hemskt ut.

-Madeleine

Fantasi

Mina simmar kan sitta och blogga om sina intressen hur länge som helst i den nya ep:n Fritid. De älskar det. Jag vill också kunna blogga ur mycket som helt, det är kul. Men jag har igenting att skriva om. Jag fattar inte vart mina älskade simmar lyckas få så väldigt mycket inspiration ifrån. Kan de inte avslöja lite av sina hemligheter?

-Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild