Pray for the end of this nightmare

Värsta bra dagen idag, skumt. Jag är typ på bra humör och jag får saker gjorda. Läskigt, men väldigt trevligt. Misstänker starkt att det beror på att det blir som så att jag åker med upp till Skara ikväll. Känns väldigt bra.

Får se vad jag har för tillgång till internet, antagligen väldigt begränsad i alla fall så förvänta er inte massor med uppdatering i början på veckan.

Annars taggas det Lamb of God här hemma blandat med lite Numb3rs avsnitt då och då. Numb3rs är kärlek.

"We all use math everyday
to predict weather
to tell time
to handle money
math is more than just formulas and equations
it is logic
it is rationality
it is using your mind
to solve the biggest mysteries we know"- Madeleine

This is a motherfucking invitationKom och spela när jag fyller år?

- Madeleine

Don't leave me now

Är det bara jag som måste trycka på "Spara och publicera" två gånger för att mina inlägg ska komma upp på bloggen? Sjukt irriterande, jag börjar bli riktigt trött på blogg.se nu.

För övrigt, slutar ni läsa min blogg om jag skriver att jag faktiskt, mot all förmodan, någonstans långt inne tycker om Peter Jöback väldigt mycket? Fråga inte varför, men det är någonting som gör att jag bara vill dö lite. Underbart.

Ehm, ja...
Jag ska nog inte skriva mer nu...
Tror jag...

Update: Men nu publicerades det direkt, skumt.

- Madeleine

...and the time's speeding

Har spenderat dagen med älskade Cara i Göteborg, Ellen joinade oss en stund också. Blev faktiskt ett biobesök trots att jag är så anti film. Men jag ville ju faktiskt se Snabba Cash så det var lätt värt det. Men först var vi in på Shock en kort stund för att Cara skulle köpa stövlarna hon har suktat efter allt för länge. Som tur var fanns det inga kul kläder kvar på deras rea. Efter bion drog i alla fall jag och Cara runt lite på stan och jag förbannade mamma lite lätt eftersom hon fick mig att börja dricka Chai latte, det kostar pengar. Fan.

Annars funderar jag på om jag inte ska åka med Cara upp till Skara imorgon, jag menar, jag är ju ledig måndag-tisdag och vad ska jag hitta på i kungälv? Bättre att ta de tillfällen jag har att komma härifrån. Sen blir det Umeå nästa helg, längtar som fan. Känns dock inte så bra med skolan onsdag-torsdag, alla kommer vara så irriterade på mig för att jag har varit borta för mycket. Sen tror jag väl att jag har prov i företagsekonomi på onsdag morgon också, känns mindre bra. Speciellt eftersom jag verkligen vill lära mig det och det är en av de få kurser som jag fortfarande bryr mig om.

Men vi får se vad som händer, och är jag i Skara lär ni märka det då uppdateringen av bloggen skulle bli väldigt låg. Vi får se hur det blir helt enkelt.

- Madeleine


I am tasting your lips in the darkJag älskar dig <3

- Madeleine

Can you hear me calling

Jag tycker inte om den här staden. Kungälv. Den får mig att känna mig så otroligt liten och ensam. Ni förstår inte hur lättade jag känner mig varje gång jag åker härifrån, hur tungt det är att komma tillbaka. Ångesten, ångesten över att vara fast här, att inte kunna komma ut. Det skrämmer mig, det gör ont i hela kroppen. Jag vill bara skrika. Men jag kan inte. För så gör inte Madeleine i Kungälv. Det är inte likt henne. Hon är alltid så snäll, fin och duktig. Henne kan man alltid lita på och hon gör aldrig någon illa. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte. Ta mig härifrån.

Jag vill bara ha lite närhet, förståelse, någon som låter mig vara som jag vill, låter mig ändras och utvecklas. Det spelar ingen roll om ni här säger att det är klart att jag får vara som jag vill. Jag ser på er att det inte är det, även om ni själva inte vet om det.

Jag vill inte vara här.

- Madeleine

House of MetalJag försöker förstå att jag om en vecka är på festival, i Umeå, med min älskade Tobbe. Det sjunker inte in riktigt. Inte alls faktiskt.

Om mindre än en vecka sitter jag på norrlandståget igen. Det börjar kännas som mitt andra hem, norrlandståget. Haha...galet. Men jag älskar det där tåget, det är så mysigt att åka tåg. Och jag vet inte, men det är någon speciell stämning över det tåget, eller så är det bara jag som blir snurrig av att höra all underbar norrländska.

Det där galna konsertsuget som jag alltid brukar ha annars är inte alls lika stort längre. Det känns skumt. Jag är i och för sig ganska säker på att det har att göra med att jag gav upp lite när jag tittade på spelschemat och konstaterade att jag inte orkade bry mig utan tänker låta någon annan bestämma vad jag ska se.

Det känns verkligen jättehemskt att det som lockar mest med hela grejen inte är konserterna, utan det är att komma härifrån och få träffa Tobbe som lockar. House of Metal är mer en ursäkt.

- Madeleine

Getaway rock festivalGetaway Rock. Den här festivalen kan inte existera. Det går inte. Jag vill dit.

- Madeleine

You're lost in the timeÄr det bara jag som får extrema nostalgianfall av det här?

- Madeleine

...and I've got nothing to say

Varför är jag i Kungälv?

Every piece of evidence was a lie

Jag gör inte sånt här normalt, men okej...för den här gången.

Jag har blivit utmanad av Matilda att skriva sju saker om mig själv samt utmana sju andra att göra samma sak.

1. Människor som är musikaliska imponerar sjukt mycket på mig, eftersom...
2. Jag är sjukt omusikalisk själv.
3. Och punkt 2 leder till att jag har sjukt svårt att få musik att fastna. Jag lyssnar på väldigt mycket musik, och jag kan säga att jag tycker det är bra, men be mig inte tala om hur det låter. För det vet jag inte.
4. Jag har inte varit mig själv sen jag var typ 10 år, men jag är så sakta på väg tillbaka nu.
5. Jag flyttar med 98% säkerhet till Falköping i höst och börjar om gymnasiet på hantverksprogrammet efter att ha gått 2 år på natur.
6. Jag är väldigt dålig på att få saker gjorda när det finns andra människor runt omkring mig, men så fort jag blir ensam då händer det grejer.
7. Jag anser att "pengar löser sig alltid". Vilket är ett mycket farligt sätt att tänka. Snart lär det spricka.

Och nu borde jag utmana massa människor, men det gör jag inte. Ni kan ju göra detta om ni känner att ni behöver något att blogga om.

- Madeleine

About the dreams I have

Så skönt! Min bloglovin står äntligen på 0 nya inlägg, vilken lättnad, nu kan man börja leva igen kanske. Nej, men faktiskt, jag har inte känt sådan sjuk press som jag brukar känna över att komma ikapp den här gången. Det känns bra. Lite spår kanske sitter kvar efter mitt miljöombyte under lovet. Som känslan av att alltid ha koll på allt, den är inte ens i närheten av lika stark som den var innan.

Idag snöar det igen. Som fan. Är det normalt med snöflingor som har en diameter på närmare 5 cm?

Sen tror jag att min förkylning börjar lägga sig lite så förhoppningsvis kommer jag iväg till skolan imorgon, men jag lovar inget. Jag skulle dock verkligen behöva det, känner att jag behöver kolla upp en del saker. Och så skulle jag faktiskt vilja träffa mina kära vänner som jag inte har sett på typ två veckor nu? Jag är nyfiken på vem jag är.

- Madeleine

As long as I fall, I don't hit the ground

32 timmar.
Så lång tid tog det att komma från Boden till Göteborg. Det ska ta knappt 18 timmar.

För att ta resan i korta (som om det går) drag;
*Mellan Luleå och Boden upptäcker man att en vagn har ett fyrkantigt hjul, man får stå stilla i en timme för att koppla av den vagnen.
*Tåget lämnar Boden två timmar efter ursprunglig avgångstid, med en vagn för lite, det ska kopplas på en ny i Vännäs.
*Forsatta resan kantas av stopp för möten och växelfel hela tiden.
*När vi lämnar Vännäs efter att ha kopplat på en ny vagn så är vi två och en halv timme försenade.
*Jag vaknar till mellan sju och åtta någon gång, om jag inte minns helt fel. Då är vi i Gävle, vi ska vara i Gävle klockan fem.
*Nästa grej jag hör är någon i korridoren utanför "Det kanske blir buss från Stockholm"
*I Gävle ska vagnarna mot Göteborg kopplas bort från de mot Stockholm, det har inte hänt. Vi är på väg in till Stockholm central.
*Runt åtta startas högtalarsystemt och vi får veta att vi ska till Stockholm, sen vet ingen något mer.
*Halv tio när vi nästan är i Stockholm får vi höra att all tågtrafik mellan Stockholm och Göteborg är avstängd fram till klockan tolv på grund av problem i Hallsberg. Vi får instruktioner om att vi ska gå in i vänthallen på centralen och vänta på information på tavlorna.
*Strax innan tio kliver vi av tåget i Stockholm.
*Jag håller ihop med två till från min kupé, som också ska till Göteborg, skönt att inte vara ensam.
*Vi slår oss fram genom folkhavet i vänthallen, och någon från sj säger att vi kan ta vilket tåg som helst mot Göteborg, när de börjar gå igen. De ska börja gå efter klockan tolv.
*Vi går och äter och när vi kommer tillbaka till tavlan vid halv tolv ser vi följande meddelande "All tågtrafik mellan Stockholm - Karlstad och Stockholm - Göteborg är inställd. Ingen ersättningstrafik. Ny progonos 22.00". Panik.
*Efter många telefonsamtal fram och tillbaka, telefonkö i 45 minuter för att få prata med någon på sj så får vi veta att de kan ersätta oss om vi åker buss, men alla bussar är fulla. Då erbjuder de oss plats på ett nattåg till Malmö 23.06 för att sen ta oss därifrån upp till Göteborg, vi hade varit i Göteborg runt halv elva. Ett dygn efter att vi skulle varit där.
*Vi struntar i det då pappa erbjuder sig att sätta sig i bilen och köra till Stockholm för att hämta mig, och mina två nya resekamrater.
*Vi berättar att detta alternativ finns för henne vi pratar med på sj, men de vill inte erbjuda ersättning för bensinen utan hävdar bara att det är en dum idé då det enligt dem är kaos på vägarna också.
*Pappa kör från Göteborg runt ett ungefär, har jag för mig.
*Vi konstaterar att det är minst fem timmar tills han är i Stockholm och bestämmer oss därför att lämna våra väskor i ett skåp på centralen och ger oss ut på en runda i huvudstaden.
*Det slutar med en promenad på två timmar och tröstshopping i form av en kjol på Rio, påminn mig om bild senare om jag glömmer det.
*Tillbaka på centralen igen för att värma oss blir vi intervjuade kort av Expressen, läs inte expressen idag.
*Vid sex/halv sju pratar vi med pappa som då sitter fast i köer på väg in i Stockholm.
*Strax efter sju sätter vi oss i bilen och är äntligen på väg mot Göteborg.
*Kvart över ett kliver jag innanför dörren, hemma.

Jag skulle ha stannat i Boden.

Men trots allt det här så tvekar jag inte en sekund på att beställa nya tågbiljetter. Jag älskar att åka tåg och detta har nog stört folk i min omgivning betydligt mer än mig. Nej, det är klart att sj inte har skött det här bra, men vad ska de göra?

- Madeleine

There's no way out

Det är fredag idag. Jag åker hem på söndag. Jag vill verkligen inte. Det känns fruktansvärt jobbigt. Jag känner mig så otroligt bekväm här. Jag vet inte om ni som känner mig tänker på det men jag är ofta väldigt tillbakadragen och försiktig. Här släpper det mer och mer för varje dag samtidigt som det byggs upp en ångest inför att gå tillbaka till det normala på måndag. Då kommer allt jag har byggt upp den här veckan falla igen. Det kommer kännas så hemskt.

Tobbe, jag älskar dig <3


- Madeleine

And time passes by

Oaktiv så det skriker om det. Eh, eller ja...kanske inte. Men oaktiv i alla fall. Fy vad dålig bloggerska jag är.

Men jag är ju i Norrland! Helt galet! Och jag är så sjukt lycklig!13/2 2010 <3

- Madeleine

Be my lifeline for this lifetime

För att jag är lycklig <3

- Madeleine

a Little Cara here

hej hej Cara här, som ni säkert vet sitter Madde på ett tåg till Boden ;) o hon bad mig gästblogga :P så det är de jag gör :P

jag bloggar vanligtvis på min egna blogg http://carariddle.blogg.se men får väll göra ett undantag för älskade Madde xD

jag har lov nu vilket jag tkr är underbart, bortsätt från att jag då har lite läxor :( lärare alltså... men de går.
de här lovet är väll som vilket lov som hälst, jag ska träffa kompisar,jobba,handla,rida o så festa lite, o kankse skriva på min fanfiction som ni kan läsa på min blogg o på Fanfiction net, Voldemorts dotter!!

igår frägade jag mitt underhår grönt :) as snyggt jag tkr ni ska få se :)så blev det :) jag gillar de verkligen var dock lite orolig för vad min mormor skulle säga men de gick bättre än väntat xD o min familj tog de gasnka bra me, de är väldigt speciela...

just nu lyssnar jag på musik o vill gå på konsert... men de är ett tag tills jag kan göra det... lite tråkigt men man gör sitt bästa :P får nöja mig med en musikal på fredag :P bättre än inget.

sen kollar jag på hundraser hade verkligen varit mysigt o ha en söt liten sak i rummet :P får spara pengar först ;)

på tal om pengar hoppas jag att jag får tillräkligt med pengar för att köpa ett par skor på shock i veckan ;) har velat ha dem ett tag nu men inte haft råd än, men jag ska ha dem nu i veckan!!!

sen kan jag berätta att jag har fixat en kul APU plats :) lr jag hoppas i alla fall det, ja go Jenny ska vara hemma hos våran körlärare Yngve :) han är as trevlig o körning är kul (körning= med köra häst) så de kmr nog bli kul, nu ska vi bara hitta en sommar apu me :P

sen börjar vi med projekt arbetet snart :S vad ska man hä där då? de är as svårt, de måste liksom vara nått kul annars kmr de aldrig bli klart, jag är nämligen sån att jag måste ha kul för att göra klart saker :P haha

kan jag berätta något mer? tror inte det, men nu måste väll Madde vara nöjd? de här inlägget är längre än på min egen blogg, men de beror nog på att jag kan berätta allt på en o samma gång här, de gör jag ju inte på min egna blogg utan tar lite i taget så som det dyker upp.

men jag hoppas inlägget duger :P är inte likadant som Madde brukar skriva men men det här är jag :P

ha det bra :D

Maybe one more wrong will make it all right

Mest värda dagen i skolan ever. Svenskaprov, håltimma på så många timmar att jag inte ens orkar räkna, estet. Värdelöst. Jaja, tåget hade inte gått tidigare i vilket fall så jag kan lika gärna sitta här.

22 timmar och 4 minuter...

- Madeleine

...and the time's speeding

1 dag, 2 timmar och 9 minuter...

Snart, snart, snart...
Jag tror inte jag riktigt har fattat att jag sitter på tåget om mindre än 9 timmar...eller att jag är i Boden om drygt 26 timmar...
Helt jävla galet!
Det stannar ju inte heller med att det är så snart, när jag kommer dit så ska jag vara där i 8 dagar!
Så sjukt, så sjukt...

Jaja, jag hoppas på att jag kanske kan göra någon uppdatering till idag, från skolan, om inte så får vi väl se när jag känner för att ta mig tid framför datorn. Och jag hoppas att ni här nere får ett lika underbart lov som jag! Ni andra får kämpa på ett tag till i skolan.

Jag är glad. Och svenskaprovet kommer gå åt helvete.

- Madeleine

All those days that you spend waiting won't come back to you

1 dag, 11 timmar och 5 minuter...

Jag försöker inse hur snart det är. Det går inte så bra. Det känns som om jag aldrig kommer komma fram. När jag sätter mig på tåget imorgon eftermiddag så kommer det bara att åka och åka och åka och aldrig stanna. För det skulle bli för bra om jag fick kliva av. Allt det här är alldeles för bra för att vara sant, vad är det jag har missat? Vart är problemet? För det måste ju finns något? Allt kan inte vara så här underbart och perfekt.

Den kommande veckan kommer inte gå att jämföras med någonting. Det kommer att vara helt galet. Jag vill bara åka nu, jag vill inte vänta mer.

- Madeleine


As if the world wasn't ending

1 dag, 15 timmar och 16 minuter...

Jag kom att tänka på en sak nyss när jag hade hicka. Jag har väldigt ofta hicka. Men i alla fall, det jag funderade på var vad man gör som sångare/sångerska om man får hicka typ precis när man ska sjunga? Blir inte det väldigt jobbigt?

Eh..ja..jag brukar fundera på random grejer...

- Madeleine

Getaway rock festivalNytt bandsläpp till Getaway rock!

Megadeth
Quireboys
Airbourne
Sonic Syndicate
Crucified Barbara
Heaven´s Basement
The Generals
Raubtier
Lavett

Jag vill dit! Så galen lineup! Varför, varför, varför är man inte rik?

Klara sedan tidigare är:

Aggressive Chill
Cavalera Conspiracy
Corroded
Deathstars
Deicide
Engel
Europe
Isobel & November
Motörhead
Mustasch
Overkill
Vader
Wolf

- Madeleine

I can't believe you'd ask these things of me

Vanodorm gör sjukt snygga kläder. Jag blev helt kär i kjolen nedan. Tills jag insåg att jag inte kan ha den på grund av att jag är för smal. Inte okej.Nej, det här var mindre kul...

3 dagar, 12 timmar och 40 minuter...

- Madeleine


Leaves' Eyes - ElegyUnderbara Liv Kristine <3

- Madeleine

I would not if I did not care

5 dagar, 1 timme och 52 minuter...

Ja, bloggen kommer vara jättetråkig den här veckan...men det finns inget annat i mitt huvud än att jag snart kliver av tåget i Boden. Jag längtar så mycket så det går inte att beskriva. Det är helt sjukt...

Hoppas ni är kvar sen när jag återgår till det normala.

- Madeleine

I wanna be so close to you

5 dagar, 12 timmar och 33 minuter...

Den här veckan kommer att vara så fruktansvärt lång. Jag kommer inte kunna koncentrera mig på något för allt jag kan tänka på är att snart får jag vara nära dig igen. Du betyder så otroligt, otroligt mycket för mig. Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig, du finns med i allt jag gör. Det finns inte ord till att beskriva hur mycket jag tycker om dig, hur kär jag är.


(Ignorera att människan som lagt upp videon failar lite, jag ville ha med texten)

Du vet så mycket om mig som ingen annan vet, är du medveten om det? Du kan hitta delar i den här texten som jag verkligen tar åt mig av, visst? Men vi löser det, jag vet inte hur, men det måste gå. Jag litar på dig.

Det finns så galet mycket jag vill säga, skriva och berätta för världen. Men den här veckan måste gå först, det är så frustrerande.

- Madeleine


I feel that the worst is yet to come

Ja, självklart sitter jag och tittar på Melodifestivalen. Finns ju ett par bra band med i år, faktiskt. Pain of Salvation spelade nyss, tyvärr blev det lite för tråkigt. Väldigt bra låt, men som väntat så är detta fel forum. Men Anders Ekborg tycker vi om, mycket.

I övrigt så blev det inget Göteborg idag, vi satt fast ute hos Cara istället, haha. Underbart! Men det var ju också mysigt.

6 dagar, 13 timmar och 37 minuter...

Update: Det gick ju bra för Pain of Salvation trots allt, sämre för Anders Ekborg tyvärr...

- Madeleine

I want you to lead me, take me somewhere

Nu är älskade Cara äntligen i Göteborg, det har ju bara tagit halva kvällen. Älska sj. Detta ger mig stor ångest över hur mycker försenat mitt tåg kan tänkas bli om en vecka. Jag vill inte vänta längre nu.

I vilket fall, så ska jag åka med Cara hem till henne när de kommer förbi här. Imorgon blir det in till Göteborg och sen åker jag antagligen hem så vi hörs nog imorgon kväll, men man vet aldrig.

7 dagar, 13 timmar och 6 minuter...

- Madeleine

All those days that you spend waiting won't come back to you

8 dagar och 2 timmar...

Det finns inte ord för att beskriva.

Jag längtar så extremt mycket.
Du är så underbar.
Jag tycker om dig så galet mycket.

Jag vill bara kliva av det där tåget. Nu. Få hålla om dig och aldrig, aldrig släppa taget.

Puss, jag saknar dig!

- Madeleine

I do not longer care

Ja, kemin gick som den gick, som väntat. Jag bryr mig faktiskt inte. Jag är så säker på att jag skall bort härifrån nu, så det känns inte som om det spelar någon roll. Vilket gör att jag blir ännu mindre motiverad. Men jag ska försöka prata mindre om min, just nu, väldigt tråkiga skolgång, ni är väl inte intresserade av det?

Jag funderade på en grej när jag var hos tandläkaren nyss, varför pratar de alltid med en och ställer frågor samtidigt som de stoppar in halva rummet i ens mun? väntar de sig att få ett vettigt svar?

Annars sitter jag just nu och lyssnar på banden som skall till Metaltown, försöker bestämma mig för vad jag tycker om Bleeding Through och beklagar mig lite över att Rammstein inte finns på Spotify så att jag i alla fall kan få ge dem en chans. Dark Tranquillity har också väldigt lite musik där, vilket är tråkigt, då jag tycker att de är bra men inte har särskilt bra koll på deras musik, tyvärr.


En konsert eller festival hade inte suttit fel...

Nästa är House of Metal om en månad, för det blir inte Stratovarius i helgen, jag sparar de pengarna istället.

- Madeleine

Metaltown -10Bullet For My Valentine, Kreator, Sonic Syndicate, Bleeding Through och Dream Evil...

Ett plötsligt, värdelöst bandsläpp från Metaltown...

För det första, någon som har sett lineupen från -08 eller!? För det andra, Bullet For My Valentine? Snälla...och Sonic Syndicate, jag har sett dem mot min vilja typ tre gånger redan...det räcker...

Bleeding Through vågar jag inte säga så mycket om faktiskt..
Men Kreator och Dream Evil ska bli jävligt kul att se!

Men jag har ju matte nu så vi tar det här mera sen. Jag har en del att säga.

- Madeleine

...and I've got nothing to say

*Jag hatar blogg.se.
*Jag ångrar att jag inte har en biljett till Kiss, på grund av förbanden; Europe och Mustasch.
*Jag är så trött så jag tror att jag dör, kommer jag inte till skolan så är det bäst att ni ger er ut och söker längs vägen hem till mig, om jag skulle ha råkat däcka någonstans.
*Jag tycker om Tobbe så mycket att jag knappt vet vad jag gör.
*11 dagar!
*Nu blir det inte mer...ha en bra dag!

- Madeleine


Beg, beg, beg, beg for your love

Så många tack till mamma som gav mig en prenumeration på Sweden Rock Magazine i julklapp!

Sitter och spelar H.e.a.ts exklusiva EP om och om igen nu. Jag var aldrig särskilt förtjust i H.e.a.ts debutalbum men nya singeln Beg Beg Beg fastnar direkt och det är nog tur att jag är ensam hemma. Haha...

Jag vet inte, jag är på sjukt bra humör just nu, tro det eller ej. Men jag känner mig nästan lycklig och om 12 dagar, åhh...det går inte att beskriva känsla av vetskapen om att det är så snart...jag tycker om dig så otroligt, otroligt mycket!

Och ni andra har också tur, någon har varit snäll och lagt upp detta på youtube;


H.e.a.t - Beg Beg Beg

- Madeleine


It's kill or be killed, blood on both sides will be spilled

"Sweden Rock Magazine och Sabaton presenterar tillsammans tävlingarnas tävling. Lördagen den 20 mars 2010 åker turnébussen från Falun hem till en läsare, som får den totala Sabaton-upplevelsen.

Det kan vara du som får:
 
·      En privat konsert i ditt hem

·      Bli först i världen med att höra nya albumet

·      Festa med bandet tills alla däckar

·      Vakna söndagsbakis med Sabaton

·      Bli förevigad i ett superfett SRM-reportage

·      Bjuda dina kompisar på årets fest

Vi letar efter en rolig prick som har fyllt 18 år, bor i eget hus, har tillräckligt med utrymme inomhus för att få plats med all utrustning och kan erbjuda ett tiotal sovplatser samt parkering åt den stora turnébussen. Att bo mitt inne i stan eller i lägenhet går alltså inte. Kanske har du en lada, en källare, ett garage eller en vind som skulle passa bandet perfekt."

Eget hus? Check!
Tillräckligt med utrymme inomhus för utrustning? Ja, fan, det får helt enkelt gå! Check!
Tiotal sovplatser? Däcka på golvet bara, det är metal! Check!
Parkering åt turnébussen? Det går att ordna, Check!
Fyllt 18 år? PAPPA! Jag vet att du läser min blogg! Någon nytta ska det väl vara med det!? Gå in HÄR, läs mer och skicka iväg ett jävla mejl, NU! Check!

Alltså, jag är seriös. Det hade varit grymt.

- Madeleine

You know that accidents can happen and it's okay

Fick någon idé om att jag inte hade någon lust att gå till skolan idag så nu sitter jag här fast jag börjar först om en timme och fyrtio minuter. Värt. Jaja, man kanske får gjort något? inte för att det kommer hända...men vi säger så.

Annars händer det inte så mycket, jag tänkte väl ringa skolan i Falköping om en stund i alla fall. Så får vi se vad som händer med det.

Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag är hos mina underbara norrlänningar. 12 dagar, 2 timmar och 35 minuter. Jag längtar så sjukt, sjukt mycket. Det går inte att beskriva.

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild