I say you gotta be strong and make up your own mind

Det har varit en massa trevlig vecka men alla dessa människor jag ska hälsa på och känna igen och komma ihåg gör mig snurrig, haha...men jag klagar inte, det är kul!

Vi dissade i alla fall Trästock på lördagen så vi kom hem redan igår. Det kändes rätt värt faktiskt, var inte direkt något vi ville se på lördagen i alla fall. Sonic Syndicate är alldeles för överskattade! Sen kändes det ju inte direkt mer lockande att vara kvar när jag knappt kunde stå på mina stackars fötter som jag plågar i klackar hela tiden.

Vi såg i alla fall de två viktigaste banden, de vi var där för, Crashdïet och kebnekaise.

Crashdïet, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det går inte riktigt att säga något. Det är ju alltid trevligt att se dem men...jag vet inte, antingen så är de otroligt dåliga på att sätta ihop setlists eller så får jag helt enkelt inse att jag bara tycker om deras sämsta låtar? För om jag var besviken på setlisten de hade i Helsingborg på Valborg så finns det inte ord för den de hade i torsdags, värdelöst! Men för att säga något positivt så fanns där i alla fall lite publikkontakt den här gången sen är det ju alltid väldigt underhållande att se Simon ramla omkring med micksladden och stativet. Jag är fascinerad. Det får bli att se dem igen i Göteborg om ett par veckor, bara för att se om de kan leva upp till mina nu ännu lägre förväntningar.

Kebnekaise var bara jättemysigt och ja, det finns inte så mycket att säga. Mysigt helt enkelt.

Tack alla för en underbar vecka! Nu är det bara ett par veckor kvar innan jag är tillbaka i södra Sverige igen. Det känns skumt. Men då ska det flyttas! Snart bor jag själv i min egna lägenhet, galet!

- Madeleine


Just nu: sitter på stan i Skellefteå och s...

Just nu: sitter på stan i Skellefteå och skrattar åt en mugg från Frasses som flyter runt i en fontän. Jodå, visst är man lättroad ibland...


Jag hade ju tänkt mobilblogga en del nu n...

Jag hade ju tänkt mobilblogga en del nu när jag var i Jokkmokkl men det gick inte så bra. Det var lite för ociviliserat för min mobil. Massa trevligt var det där i alla fall. Just nu har jag precis lämnat Luleå, på väg mot Skellefteå, Trästock och Crashdiet!


I'm alive

Jodå, jag lever. Jag bara orkar inte sitta vid datorn och bloggen, det lockar inte riktigt. Vi får se när det blir av att jag börjar skriva igen. Blir säkert lite inlägg till under sommaren men riktigt lär det väl bli först i höst och då jävlar ska det hända grejer, det lovar jag!

Såg att jag hade fått en kommentar om att Epica ska spela i Göteborg i höst och det lät ju riktigt trevligt men jag tänker verkligen inte närvara då det är precis i samband med att jag drar till Milano med min älskling och ser Sonata Arctica när de spelar in sin live-DVD! Lätt mer värt!

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild