Jag sov jätteskumt i natt. Det var sjukt l...

Jag sov jätteskumt i natt. Det var sjukt läskigt. Det kändes som om jag sov på riktigt men jag var fullt medveten om allt runt omkring. Jag hörde alla människor som rörde sig, stationsutropen, allt. Läskigt! Nu är jag i Boden om några minuter <3


It's just the way I live

Vi får se hur det bllir med uppdatering under veckan. Jag har skrivit ett par inlägg som kommer att publiceras i alla fall (tack blogg.se för att ni äntligen gett oss möjligheten att tidsinställa). Kanske att jag förbereder ännu fler under natten, får se hur trött jag blir. Man vet aldrig om man får sova något på dessa tågresor, ibland sover jag i princip hela vägen och ibland sover jag ingenting. Men det var inte det jag skulle skriva om nu!

Det är väl inte omöjligt att jag loggar in och skriver något inlägg på riktigt under veckan också, eller skickar iväg ett sms till bloggen, men jag lovar inget. Tidigare har det inte blivit av oavsett hur mycket jag har tänkt att jag ska göra det.

Men vi får se! Bevaka med Bloglovin, finns knapp till vänster, så är det ingen risk att ni missar något!

- Madeleine

Our time, our ways, we're the wasted generation

Klart att datorn fick följa med! Det var, som jag misstänkte, inte kul att bära ner för Wetterlin och det lär verkligen inte bli kul när jag ska hem sen, men det får vara värt det. För er som läser min blogg som kan vara intresserade av att veta så önskar jag mig en söt liten dator som inte väger något för sådana här tillfällen, tack så mycket!

För övrigt så har jag tänkt på en sak, det är alltid sjukt mycket trevligare stämning på Norrlandstågen än vad det är på andra tåg. Alltså det är en tydlig skillnad, varje gång. Det är helt underbart! Man blir så otroligt glad när man kliver på det här tåget. Det är verkligen extrem lycka för mig att kliva på här och höra hur fler och fler runt en börjar prata norrländska och alla är glada och trevliga och ja, det är bara helt fantastiskt.


- Madeleine

Four numbers staring back at me

Nu är allt annat packat och den sista frågan kvarstår, ta med eller inte ta med datorn?

Jag har  extrem beslutsångest. Det blir äckligt tungt att bära, men den är trevlig att ha på tåget. Jag vet inte om mitt mobila bredband kommer att ha täckning, antagligen kommer det inte ha det senare. Men det kan ju vara värt att ha datorn i alla fall. Fast den är tung och jag lär inte använda den där uppe.

Så svårt, så svårt...

- Madeleine


Is this bliss or am I insane?


Kanske dags att börja packa nu? Känns lite så, men jag tycker att det är lika svårt att veta vad jag ska ha för kläder varje gång...men det löser dig, det brukar det göra.

Annars är jag bara allmänt glad och längtar extremt mycket! Det var ju evigheter sedan jag var uppe sist. Det var i somras och då var jag där i nästan två månader. Den här gången blir det en vecka och sen är det inte långt kvar tills jag åker upp en vecka till. Underbart! Det ska bli så härligt att äntligen få träffa min andra familj och alla andra underbara människor som bor i de delar av Sverige där jag känner mig som mest hemma. Saknar er!

- En lycklig Madeleine

I wanna be so close to you


Imorgon, den här tiden, sätter jag mig på tåget. Sen, efter ett par byten, Skövde och Stockholm, är jag i Boden på söndag klockan 06.05. Jag längtar!

- Madeleine

Methods of Rationality

Åh, jag blev rekommenderad en, hittills, sjukt bra fan fic igår. Nämligen DEN HÄR, Harry Potter and the methods of rationality heter den. Och ja...det går inte att beskriva. Man måste läsa, men man måste också (som alltid när det kommer till fan fics) ha lite koll på HP världen och, faktiskt, även våran värld. Den är väldigt djup eller vad man ska säga. Mycket att tänka på.

Själv höll jag på att dö av skratt helt ensam i lägenheten när jag läste kapitel fem, där Harry träffar Draco hos Madame Malkin. Men hoppa nu inte fram och läsa bara det, då misstänker jag att man inte fattar allt.

Jag kan i alla fall inte annat än att rekommendera den vidare om det skulle vara någon som känner sig det minsta intresserad.

- Madeleine

There's a feeling you can't deny

Nu är det såhär att jag har inget värt att skriva och jag lär dessutom sitta fast i en fan fiction hela kvällen. Dumt att vi nödvändigtvis skulle börja diskutera det idag. Så det kan mycket väl hända att uppdateringen blir låg ikväll, om jag inte får för mig att komma på något annat kul.

- Madeleine

The answer to the question why


Förlåt mig, men jag förstår verkligen inte, varför är halloween så speciellt? Vad är det som alla älskar med det? Vad är det som är så kul?

Det är ett lika kommersiellt jippo som de flesta andra "högtider", allt handlar bara om att ni ska köpa mer och mer prylar. Så onödigt. De plockas fram över en helg, en natt, och sen försvinner det igen, förmodligen helt så att ni måste köpa nytt nästa år. Om inte annat så måste ni i alla fall köpa en ny överdrivet påkostad kostym varje år, varför går man på sånt?

Är det bara jag som inte förstår? Det känns nästan så. Alla blir helt lyriska så fort man nämner halloween och babblar på om vad de ska klä ut sig till, utan att avslöja för mycket, för ingen får veta vad man ska klä ut sig till i förväg. Jag vill helst springa därifrån och att klä ut mig är något av det värsta jag vet. Att gömma sig bakom en roll, nej, det har jag fått mer än nog av! Jag är gärna mig själv, tack. Om det dessutom betyder att någon eller jag själv måste lägga massor med pengar på allt detta trams så blir det ännu värre. Varför? Hur kan man vilja göra något sånt? Jag förstår verkligen inte...

Det kanske bara är jag som är snål och tråkig, men kan någon då förklara varför det är värt det? Vad är poängen?

- Madeleine


I'm a rebel without a cause

Kom nyligen hem igen. Jag fick låna två av Amandas fyra föräldrar på mötet, haha. Snällt tyckte jag. Erika försökte få sin pappa att adoptera mig också, men man kan ju inte ha hur många föräldrar som helst. Men eftersom jag lånade dem som föräldrar nu och hjälpte till med hur de skulle såga och fila så utgår jag ifrån att det är fritt fram från mig att våldgästa då och då när mitt kylskåp ekar tomt, eller? Haha...nej, men det var trevligt i alla fall!

Och så bjuder jag på en bild på Amanda när hon slåss med borren. Hon råkade nämligen blanda ihop den med en locktång, eller något i den stilen, tidigare i veckan. Det vart inte så lyckat, men värt ett försök, kanske.- Madeleine

I wanna take my time

Har suttit och pysslat med lite smågrejer, ska bli mycket intressant att testa detta sen. Ser fram emot det grymt mycket, men ni får inte veta. Tihi, sånt är livet ibland!

Nu är det i alla fall föräldramöte som gäller. Ingen av mina föräldrar har tagit sig hit men jag går dit i alla fall. Tänkte skratta lite åt alla andra föräldrar som ska sitta och såga, lycka till! Haha, ja, sånt sysslar vi tydligen med på våra föräldramöten, känns värt.

- Madeleine

Is this the heart of my confusionSom lovat, en bättre bild på korset med kedjan till. Personligen tyckte jag att det blev grymt snyggt så nu får vi bara hoppas att Cia, som ska köpa det, tycker det samma.

Kent tyckte i alla fall om det också och betyget var solklart, jag tackar och tar emot. Det var lite kul, för när han sa det så hade jag nästan glömt bort att jag skulle få betyg på det också. Det är ju så kul, och det känns inte alls som om jag är i skolan hela dagarna...

- Madeleine

Sitter ensam i verkstaden och lyssnar på r...

Sitter ensam i verkstaden och lyssnar på regnet som smattrar mot takfönstren. Mysigt. Nu ska jag fortsätta löda ihop stavkedjan.


One last kiss of death and I’ll be on my way


Jag satt och bläddrade i min kalender tidigare och insåg att jag ska åka upp både helgen 20-21/11 och helgen 27-28/11 + att jag är ledig måndagen den 22:a. Det innebär att jag skulle åka upp på fredagen, var där över helgen, åka hem måndag kväll, vara i skolan tre och en halv dag, åka upp över helgen igen. Dyrt och knappt värt egentligen.

Så jag pratade helt enkelt lite med Kent och hann knappt föreslå något innan han hade gett mig ledigt hela den veckan. Jag älskar att jag knappt har några vanliga lektioner att ta hänsyn till. Så nu får jag spendera massa tid hos min älskling, lycka!

- Madeleine

I can feel it, it's everywhere tonightSlängde hastigt ihop en bild samtidigt som Moa stod och stampade bredvid mig. Haha, allt för bloggen! Det blev värdelösa bilder i alla fall och jag lovar er en bättre imorgon.

Jag har i alla fall gjort en kedja till korset nu. I början var jag lite rädd att den skulle kännas för grov, men jag får inte alls den känslan nu. Jag tycker att det blev riktigt snyggt faktiskt!

Men, som sagt, ni får en bättre bild imorgon!

- Madeleine

Illuminate the PathJag blir bara mer och mer kär för varje gång jag hör deras låtar. Så sjukt underbart, så vackert. Jag ryser.

An Abstract Illusion

- Madeleine

"You shouldn't worry about expectations, you shouldn't really care at all"

Mina unika besökare ligger kanske inte riktigt så högt som de gjort under vissa perioder, men mina prenumeranter har ökat markant det senaste. Och det känns mycket roligare! För det betyder ju att flera av de som klickar sig in här faktiskt gör det för att de vill läsa, kul! Följ bloggen du med!

bloglovin

Ni får mer än gärna avslöja vilka ni är också och visa er lite mer bland kommentarerna!

- Madeleine


It's just the way I live


Fick ett par high-tech leggings av mamma i helgen, haha. De ska i alla fall hålla vind och kyla ut, låter läskigt. Men de är grymt sköna i alla fall, jättemjuka och mysiga.

Sen får vi väl se hur mycket de hjälper mot kylan, det sägs ju att detta ska bli den kallaste vintern på 1000 år så de kommer att bli väl testade.

Jag använder ju bara strumpbyxor/leggings så ett par som faktiskt kan hålla värmen någorlunda låter som något jag kan behöva.

- Madeleine

Let the music be your guide

   

Lite bilder på tre bokmärken som jag knypplade för några år sedan. Till och med ganska många år sedan. Jag minns inte men jag måste i alla fall ha börjat någon gång under mellanstadiet, för då knypplade jag en gris på slöjden. Det var kul, det blev fel någonstans så den fick ett hål i magen och blev helt enkelt en spargris istället. Läraren kunde lite, men jag kunde nästan mer än henne och mormor fick komma på mina slöjdlektioner och hjälpa till.

Som sagt så går det alltså ut på att man korsar och vrider tråden på olika sätt för att bilda olika mönster. Väldigt simpelt egentligen, men det är inte alltid helt lätt att genomföra.

- Madeleine

The time has come for us to go, how could we know

Har varit en stund på stan med Amanda och Moa. Amanda kände nämligen ett stort behov av att kika runt i "pysselbutiken". Det var massa trevligt. Lite dåligt pärlutbud tyckte jag att de hade även om jag inte hade väntat mig så mycket. Istället blev jag lite sugen på att köpa några små jättesöta dukar och lite färg, men nej, det är så stor risk att det inte blir använt så det vågar jag verkligen inte lägga pengar på just nu. Kanske någon annan gång.

Nu ska jag ta mig ner till tvättstugen, det är sånt som också behöver göras.


Foto: Alexandra Green

Hoppas ni har en bra start på veckan!

- Madeleine

I'm growing cold, and the night is yet to come

Om en vecka vaknar jag bredvid min älskling. Längtar så mycket att jag tror att jag ska falla i bitar. Det är bara att hoppas att den här veckan ska gå fort och om den följer mönstret på de senaste veckorna så lär den göra det. Miep.


- Madeleine

Love means nothing to me without blinking an eye

Sitter på tåget. Lär bli mycket av det de kommande helgerna. Jag ska åka tåg varje helg fram till första helgen i december, då ska jag åka bil till Stockholm istället. Massa resande blir det och inte en lugn stund mer än de timmar som skall spenderas på tågen.

Jag har för övrigt konstaterat att när jag ska åka till Boden på lördag så kommer tåget att få stå stilla en extra timme mitt i natten. Man ska ju ställa tillbaka klockan den natten och tåget går och kommer fram vanlig tid och de måste ju göra av den extra timmen någonstans? Känns inte så värt, men det finns väl inte så mycket att göra åt den saken. Bara att leva med.

De flesta människor skulle väl bli galna av vetskapen att de ska spendera så sjukt mycket tid på tåg som jag ska. Men jag tycker bara det känns bra, som jag sagt många gånger tidigare, jag älskar att åka tåg! Så sjukt mysigt...

- Madeleine

All those days that you spend waiting won't come back to you

Hos mormor och fikar, massa mysigt. Ska försöka se om vi kan hinna sätta upp något mönster på en knyppeldyna till mig, blev så otroligt sugen igen nu när vi var på utsällningen. Känns som om det var evigheter sedan jag knypplade något sist. Jag har lite grejer jag har gjort i lägenheten, kan visa det ikväll om ni vill? Men vi får se om det blir något nytt nu, vet inte riktigt hur jag ska hinna med att komma ihåg hur man gör och sen dessutom få med det upp till lägenheten. Jobbigt att ta på tåget...

Men det löser sig nog, annars får jag hålla mig till typ jul då jag kanske kan ha tid att sätta mig in i det igen. Annars är ju alla helger resten av året fullbokade, sjukt!

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

- Madeleine


Sunlight (Yggdrasil)An Abstract Illusion, kärlek.

- Madeleine

But I still will come back for more


Bland annat det här är det jag har varit och kollat på idag. Det var en utställning vid namn "Trådkonst på sin spets", fyndigt, i Frölunda. Bland annat så ställde en guldsmed vid namn Marita Carlborg-Olsson ut lite smycken där, halsbandet på bilden är hennes.

Hon knypplar nämligen i metalltråd, sjukt häftigt! För er som inte vet så är knyppling en hantverksteknik där man virar tråd på spolar som man sedan flyttar och korsar för att bilda olika mönster. Läs mer HÄR om ni är intresserade. Detta gör den här damen alltså med metalltråd! I halsbandet på bilden ovan har hon använt lackerad koppartråd och järntråd. På hennes hemsida hittade jag även smycken med detaljer knypplade i silvertråd samt 18 karat guldtråd.

Jag är helt hänförd, riktigt häftigt är det!

- Madeleine

I love the taste of cyanide, how I love to feel it burn inside

Sitter hos mamma och tittar lite halvt på storslalom, det går inte så bra för oss. Snart ska mormor hämta upp mig så skall vi gå på någon utställning, berättar mer när jag kommer tillbaka.

Annars händer det ungefär ingenting. Åt sushi från Thai Lee igår och där var ungefär halva världens befolkning tror jag. De har ju precis öppnat igen efter att ha varit stängt sen i början av sommaren så det var väl inte så konstigt. Väldigt fint har det blivit i alla fall.

Så träffade jag Per från gamla klassen på Da Vinci på Maxi också. Trevligt värre! Han var där och laddade inför högskoleprovet idag som jag känner mig väldigt ensam om att inte skriva. Det var i alla fall jättekul, har inte träffat någon därifrån på evigheter.

- Madeleine

Don't you remember?

Ska åka ner till Kungälv i helgen så jag ska ta mig ner mot tåget om en stund. Får se hur det går nu när det är snö ute och allt. Mina erfarenheter av tågresor i kombination med snö är ju inte de bästa. Men nej, det ska nog inte vara några problem den här gången tror jag, hoppas jag. Mycket folk lär det vara som vanligt och tydligen ska min bror åka med samma tåg som mig idag också. Inte för att det ens lär vara någon idé att försöka hitta honom, men i alla fall.

Vi hörs senare och ha en bra helg!

- Madeleine

Hematite Bat


120:-

Fastnade med pärlorna lite igår. Lagade lite grejer och slängde ihop ett lite Halloweeninspirerat armband. Hematit och fladdermushängen, jag tyckte det blev riktigt snyggt faktiskt.

- Madeleine

Every piece of evidence was a lie


Ett kors eller bokstaven f, välj själv. Glömde mäta, men ca. 4 cm tror jag. Ögla på baksidan. Blankt är inte lätt att fota.

Ja, historian bakom, det skulle bli ett kors men jag insåg ganska fort att det såg lika mycket ut som ett f. Så ja, det är upp till var och en vad man vill se det som. Jag tycker att det ser ut som ett f först men blir mer likt ett kors ju mer jag tittar. Jag tyckte att det blev ganska fint i alla fall, när jag väl lyckades vinna över slipen. Har sår över hela händerna nu.

Och samma sak gäller med detta som med det andra korset. Om någon är intresserad så kan jag sälja det annars skrotas det antagligen.

- Madeleine

Like a storm wind sweeping by


Miep, det snöar massor i Falköping ikväll! Det här var för en stund sedan och nu är hela marken vit. Underbart!

Funderade på om jag skulle säga något trevligt när jag filmade, men jag vågade inte, haha. Men ett steg närmare en videoblogg är jag i alla fall. Vi får väl se hur det går.

- Madeleine

An Abstract Illusion


Foto: Linnea Burman

Jag tyckte att alla sex pojkarna förtjänade att få vara med på bild i bloggen idag. Jag har längtat efter att få skriva det här inlägget så länge, och idag är dagen äntligen här.

Jag kan nu äntligen länka er någonstans där ni kan få höra An Abstract Illusions underbara musik! Nu ligger det nämligen tre låtar uppe på bandets Myspace! Jag kör på repeat och är sjukt lycklig, som sagt, jag har längtat efter den här dagen!

Men jag ska väl inte babbla så mycket, iväg och lyssna med er istället!

HÄR!

- Madeleine

Life could be beautiful for anybody it's for

Ska tillbaka till skolan och jobba lite till snart. Björn har kvällskurser där på måndagar och onsdagar så då är vi välkomna att sitta där och arbeta också.

Jag hade ett mindre krig med slipen tidigare idag så jag tänkte ta mig an den igen nu ikväll. Den kanske inte är lika beredd då? Haha...

Hoppas att ni har en bra kväll i alla fall!

- Madeleine

We create the world around us, God is every living soulSilverkors, själva korset är ca. 3 cm

Om någon är intresserad så kan jag polera upp detta lite till, köpa ut och sälja. Annars kommer det att skrotas då jag själv inte har något intresse av att behålla det.

Sålt.

Sådär! Första uppgiften i silver klar! Ett vanligt, enkelt kors. Men helt enkelt är det inte att göra då man måste se till att alla delar blir jämna och raka. Nu håller jag på med ett till kors, från egna idéer och en så kallad stavkedja. Bilder kommer när det blir klart!

Känns väldigt kul att äntligen få börja i silver, lite segt att sitta och traggla med mässing. Nu känner man att man faktiskt kan göra något och små idéer börjar växa fram i huvudet. Underbart!

- Madeleine

Second to none you're the main attraction

Somnade vid halv nio igår och jag känner fortfarande av yrseln. Inte kul. Men jag ska ta mig iväg till skolan i alla fall. Hoppas att Kent är där idag så att man faktiskt får gjort något, är han inte det och yrseln blir det minsta värre igen så kanske jag går hem istället. Men vi får se hur det går.- Madeleine


I've been feeling pretty dead for quite a while

Opruduktiv dag idag. Men så är det ibland och nu börjar yrseln krypa fram också. Frustrerande. Jag hade ju tänkt vara lite kreativ med pärlorna som det äntligen börjar bli ordning på. Men vi får se hur det blir med den saken nu. Så ni får ursäkta att bloggen är tråkig, jag leta inspiration.

- Madeleine

It's a miracle I stand beside you


Fick ett okej från Linnea innan, så då kan jag ju inte låta bli att lägga upp en till. För övrigt ganska kul, jag har en mapp med bilder på datorn som heter "An Abstract Illusion" som innehåller bilder jag snott till mig, då jag är så dålig på att ta bilder själv. Men i alla fall, jag borde kanske byta namn på den? Jag har nämligen bara bilder på Tobbe. Förlåt resten av bandet, jag tycker om er också, jag känner bara inte riktigt samma behov av att ha massa bilder på er. Men ni ska nog få finnas med i mappen ni också en vacker dag. Men det var inte det som detta inlägg skulle handla om.

Det finns en annan känsla i mig. En känsla som bara blir större och större för varje dag. Jag är på fel plats. Jag hör inte hemma i södra Sverige. Jag passar inte in i. Jag känner det så otroligt djupt i mig. Jag vill många, många mil norrut. Jag känner mig så mycket mer hemma där. Även om han från början var en betydande faktor så har den känsla jag har idag inte alls med Tobbe att göra. Jag hade passat in där i vilket fall. Jag känner hur det drar i hela mig. Jag reagerar på allt som har med det att göra. Värst är när jag hör någon prata norrländska, jag kan knappt kontrollera mig. Jag bryter ihop lite smått och vill inget annat än att få vara där, andas in den rena luften.

Hade det inte varit för att den utbildning jag går bara finns här så hade jag redan bott där uppe. Jag tvekar inte en sekund. Så fort jag har möjlighet att ta mig dit upp så gör jag det, var så säker. Jag längtar hem.

- Madeleine

Death will come easy just close your eyes


Jag är en hemsk människa och har inte alls frågat Linnea om lov, så jag gör det nu: Får jag låna bilden?

Det gick inte riktigt att hålla fingrarna i styr när jag bläddrade bland bilderna på facebook. Jag kände bara hur jag var tvungen att lägga upp någon bild här. Riktigt bra bilder har hon fått till, sen vet jag i och för sig inte om det går att misslyckas när man fotar världens vackraste motiv?

Jag dör i alla fall ganska mycket (Martin skällde på mig när jag skrev lite, han trodde inte att det kunde vara sant, fan). Nu vill jag bara ha de där förbannade låtarna också. Vågar man fråga vart de tagit vägen tro?

- Madeleine

Still he stands where the raven lands


Känner mig, förvånansvärt nog, lite inspirerad av söta Nadja idag. Saknar dig och alla andra!

För övrigt så blev jag helt kär i mitt hår på den här bilden. Tycker i och för sig alltid att rött hår passar väldigt bra till turkosa kläder. Kanske därför som det oftast blir turkost för mig om jag ska ha någon annan färg än svart/grått/rött/lila. Sen råkar håret se så lockigt ut också, vet inte vart det kommer ifrån men ibland kommer det där fallet fram och jag fullkomligt älskar det!

- Madeleine

From a role that I've been put in

(Hann inte riktigt klart med korset så ni får snällt vänta tills på måndag)

Är kvar i Falköping den här helgen och imorgon skall mamma komma hit med hurtsen som har krånglat så då kanske jag kan få ordning på det sista sen och få upp alla mina pärlor igen. Är sjukt taggad på det!

Igår kväll snöade det massor och det gjorde mig sjukt glad, det la sig så klart inte men det gör inte så mycket, snöade gjorde det i alla fall och jag kände att det är nog inte så långt till Norrland trots allt. Det kändes bra. Det är ju faktiskt bara två veckor tills jag åker upp igen! Jag längtar...

Nu ska jag väl städa lite smått och kanske gå och handla om jag orkar..annars får det vänta tills imorgon och då kanske man till och med kan lura till sig lite hjälp från mamma, minst en bil så att man slipper gå och bära på allt.


Hopppas ni har en bra helg!

- Madeleine

All he needed was a gentle heart


Kopparkorset.

Silverkorset är nästan klart, om ni har tur får ni se det ikväll.

- Madeleine

When there is nothing left to sayDe har inte så mycket rätt att neka längre. Inte med bildbevis som de själva bad om. Så söta.

Har haft en sjukt trevlig kväll i alla fall med massa prat om lite allt möjligt, tack för det!

- Madeleine

All of your life, all your memoriesÄntligen, provringarna klara! Nu blir det korset i koppar och sen silver!

- Madeleine


It's just the way I live

Sjukt frustrerande, nu vill jag verkligen blogga, men känner inte att jag har något vettigt att skriva alls.

Mitt liv är just nu på topp av olika anledningar, men det finns inte så mycket jag kan säga om det mer än att jag verkligen har hittat hem nu. Det känns så otroligt bra.

Annars är det mest spännande som hänt det senaste att Anton eldade upp sin skjorta i skolan idag. Ja, han hade den på sig. Nej, ingen kom till skada, bara skjortan.

Man kan väl säga att det var dramatiskt och så, men annars är det rätt segt och allt känns just nu som en oändlig väntan.

Därför är min blogg lite tråkig och smått död för tillfället. Men när jag får något värt att blogga om så ska jag försöka skriva vettiga inlägg. Jag tror egentligen att det är mer värt med en blogg med låg uppdatering och bra inlägg än en blogg full med ursäkter för att man inte har något vettigt att skriva.


Jättegammal bild med värdelös kvalitet, lev med det.

- Madeleine

I wanna be so close to you


För 1 år och 345 dagar sedan träffades vi första gången. För 1 år och 91 dagar sedan kysstes vi första gången. För exakt 1 år sedan var jag i Boden första gången. För 7 månader och 27 dagar sedan inledde vi ett, som du så fint uttryckte det, monogamt förhållande. Och allting känns bara bättre och bättre för varje dag som går.

Men det finns en sak som skaver i hjärtat, konstant. De 115 milen som skiljer oss åt. Tillsammans med vetskapen om att det kommer att var så i nästan 4 år till, minst. Ibland gör den tanken så ont att jag tror att jag ska falla sönder helt. Men sen tänker jag på alla de stunder vi har haft tillsammans och då kan jag inte låta bli att tänka på alla de stunder vi kommer att ha. Då känner man i hela kroppen att det är så värt det. Det får göra hur ont det vill, att förlora dig är inte ett alternativ.

Tobias, jag älskar dig!

- Madeleine

Suffer in pleasure forever and ever

Nu sitter jag på tåget hem. Planerar att försöka bli lite aktiv på bloggen igen ikväll, men vi får se. Det kan hända att det rinner ut i sanden. Men jag hoppas. Jag har ju ett inlägg som jag verkligen vill få till ikväll, så jag ska jobba på det.

- Madeleine

As you turn your back on me

Jag tar inte alls hand om min blogg just nu, ni får ursäkta.

Men det finns ingen inspiration.

Jag återkommer när den är tillbaka, kanske imorgon.

- Madeleine

From far beyond I can hear them sing

Ska ta mig ner till tåget om en stund. Lär vara lika fullt som alltid, tyvärr, jag hade behövt tiden till att läsa ikapp lite bloggar. Om jag känner mig själv rätt lär jag bara hamna ännu mer efter under helgen. Inte bra. Jaja, någon gång lär jag väl hinna ikapp igen. Ibland är livet så.

- Madeleine

You can't save me now, I have gone too far


En gammal bild där min kamera som vanligt failat, men jag tyckte om resultatet, känslan av att allt snurrar.

Ikväll skall jag åka till Kungälv igen i alla fall. Den här helgen också. Det är ju Kongahälla martna och då får man allt se till att vara där och hjälpa till, kul är det också. Har varit med där så länge jag kan minnas nästa, förutom förra året då jag tyvärr missade.

Det är för övrigt sjukt, anledningen till att jag inte var där förra året var att jag åkte till Tobbe, nästan spontant, över en helg. Det var galet. Första gången jag var i Boden, första gången jag var längre norr ut än Östersund. Att det inte har gått mer än ett år känns så fruktansvärt orimligt. Det känns som om de delarna av Sverige och människorna där alltid har varit en del av mig. Idag betyder det så otroligt mycket att det knappt finns ord.

Tänkte att jag ska skriva lite mer om det där senare, om tider, Norrland och att det känns allmänt galet typ. Jag hoppas på att få upp det under helgen, men lovar inget.

För övrigt, jag vaknade klockan tre idag med, men istället för att ligga och försöka somna om utan att lyckas så gick jag upp och diskade. Det tyckte jag var effektivt och ett bra sätt att utnyttja den extra vakna tiden.

- Madeleine

I've been holding myself on the line

Har inte varit hemma allt för länge, var marknad nere på stan så har vandrat runt där med trevliga männsikor. Annars var det väl kanske inte den kreativaste marknaden jag har varit på. Men umgås man med roliga personer så blir det alltid bra i alla fall.

Nu funderar jag på att vara tråkig ikväll igen och fördjupa mig ännu mer i det där som inte hör hemma i bloggen. Men jag ska försöka läsa igenom lite blogginlägg också, ligger fruktansvärt långt efter så det behövs verkligen.

- Madeleine

A bloodred sun is on the rise

Vaknade av någon bra anledning klockan tre och var helt klarvaken. Tvingade mig själv att ligga kvar i sängen men inte somnade jag om för det. Upptäckte att regnet öser ner utanför och känner mig inte alls sugen på att promenera iväg till skolan i det. Jaja, än så länge så har det en timme på sig att sluta. Hoppas kan man alltid.

Annars går det allmänt segt framåt i skolan, speciellt eftersom jag varit så trött den här veckan. Provringarna bör bli klar helst idag men annars imorgon. Efter det ska jag göra ett kors i koppar och sen får jag börja med silver!

Men jag trivs fortfarande grymt bra och känner verkligen att jag har hittat hem här. Så nöjd!Eftersom jag inte har tagit några nya bilder så får ni en till på alla ringar. Nu sitter det dessutom små öglor på alla så att man ska kunna hänga upp dem.

- Madeleine

Day after day I'm under your spell

Lyckades inte städa idag heller, fail. Så farligt är det väl inte egentligen..det är mest att det behöver diskas. Men snart måste jag väl för att jag inte längre har något annat val.

Jaja, istället fastnade jag med att läsa massa om saker som inte passar i bloggen. Kul och riktigt, riktigt spännande känns det i alla fall. Jag är galet förväntansfull och längtar massor. Det kommer att bli så bra. Och ja, jag måste vara elak och hinta om saker som jag högst troligen inte kommer att ta upp här alls. Men sådan är jag, lev med det!


Foto: Alexandra Green

- Madeleine

It's the voice I hate again

Ska strax ner i tvättstugan och starta lite tvättar men först så blir det till att gå igenom lägenheten för att se om det finns något mer som ska med. Packa upp väskan från Italienresan låter också som en bra idé att göra först. Här går det sakta med säkert, har jag tur så kanske jag till och med lyckas städa idag. Det gick ju inte så bra igår. Men det är de där jäkla sims-spelen som ligger framme, de förstör för mig. Så det är egentligen helt och hållet Tobbes fel att det inte är städat i lägenheten.Sjukt gammal bild, jag tror att den är tagen för nästan ett år sedan. Det ser så tomt ut runt min hals när jag inte har Sonata-halsbandet.

- Madeleine


Orkade inte skriva ihop något blogginläg...

Orkade inte skriva ihop något blogginlägg imorse. Fast jag hade all tid i världen men jag hade ingen inspiration och då blir det så. Jag är i alla fall nästan lika trött idag som jag var igår, har nog sovit lite bättre men fortfarande långt ifrån bra...


I'm growing cold, and the night is yet to come

Jag skulle ha städat idag, men så blev det inte. Har i alla fall tvättid imorgon så då lär det ju bli något gjort i alla fall. Men jag har varit så galet trött idag så jag trodde nästan jag skulle somna över gaslågan när jag lödde tidigare i skolan. Det hade inte varit roligt. Men allt som folk har sagt idag har bara gått rakt igenom tror jag, ingenting har fastnat.

Beror väl på att jag sov så fruktansvärt dåligt, vaknade till varannan sekund kändes det som och vände och vred på mig hela tiden. Allting kändes bara jättefel. Jag tror inte att jag är gjord för att sova själv. Jag sover alltid så sjukt mycket bättre när jag har min älskling tätt intill.Random bild på fatet med kanel och nejlikor som mamma inrett mitt rum med. Vad bilden har med det här inlägget att göra vet jag inte, men bilder är ju alltid trevligt, eller?

- Madeleine

Never to wake up anymore

Det här inlägget kommer säkert låta som om det är helt och hållet sponsrat av sj, men det är det inte. Jag blev bara så otroligt lycklig när jag såg det här så jag kan inte låta bli att blogga om det.

Som medlem i sj prio så får man 5000 extra poäng (som man sedan kan köpa resor för) om man reser med deras nattåg sex gånger under perioden 1 oktober - 31 december. Och det är redan planerat att jag ska göra det! Kanske kan Tobbe också komma upp i sina sex resor. Vi kommer att träffas fantastiskt ofta under resten av året. 

Och inte är det nog med det heller utan med kampanjkoden NATT30 kan man få 30% rabatt på alla ombokningsbara/återbetalningsbara biljetter under hela oktober och november. Lycka!

Jag tycker aldrig man ser att de har några erbjudande för nattågen annars så det här kändes verkligen grymt kul! När det dessutom är något man kan ha nytta av så blir det ju ännu bättre.

Det här behövdes verkligen, jag har nämligen haft lite smått panik över att jag ska åka så mycket under hösten. Men med dessa erbjudanden så kan jag i alla fall få igen lite på det. Det känns riktigt, riktigt bra!


- Madeleine

The answer to the question why

Känns lite halvt som om jag är på väg in i en ReinXeed period igen. Inte så förvånande om jag får säga det själv. Men det lär i vilket fall bara hålla fram tills An Abstract Illusions tre låtar ramlar in i min mail, längtar! Jag hoppas att det ska bli under dagen idag, men jag försöker låta bli att vänta mig det. Sen lär de väl förhoppningsvis komma upp på myspace inom en inte allt för lång framtid, så att ni kan få lyssna!

ReinXeed - Great Hall of ReinXeed


- Madeleine


I can't live my life without your love

Sådär! Nu tänkte jag försöka återgå till det normala, min älskade pojkvän har en fruktansvärd förmåga att få mig att glömma bort hela bloggvärlden när han är nära. Men nu var jag och lämnade av honom på tåget i Skövde för ett tag sedan så nu är jag tillbaka igen. Har inte vågat logga in på bloglovin än, men jag misstänker att det svämmar över av olästa inlägg där.

I en mobilblogg hintade jag lite om hur extremt mycket han skämmer bort mig, min fina pojkvän. Och det är verkligen sant! Jag skrev där att jag knappt vågar visa här, men det är klart att ni ska få se! Han öste så mycket grejer över mig att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen och verkligen inte vad jag skulle säga! Men jag antar att i slutändan kan man inte säga så mycket mer än tack och att han är helt galen...

Jag visste att han skulle ha köpt något från Odiums lagerrensning, för det sa han. Men, han nämnde inte allt annat...

Från Odium blev det tydligen två grejer:Jag talade om för honom att det här är sjukt och att han inte får spendera så galet mycket pengar på mig. Då letar han upp ännu mer i väskan:

  

Klänningen som jag blev helt kär i för ett tag sedan såg han till att vinna på tradera och så råkade han dessutom komma ihåg att han i somras lovade att han skulle köpa expansionerna till The Sims 3 till mig. Så då var han tydligen tvungen att köpa dem nu, också.

Det finns inte ord, man börjar nästan fundera på om han försöker göra upp för något men det tror jag inte. Jag älskar honom sjukt mycket, och skulle inte klara mig en sekund utan att veta att han alltid finns där, även om han kan tyckas vara långt bort ibland.

- Madeleine


Nu är vi i Sverige igen, sitter på tåge...

Nu är vi i Sverige igen, sitter på tåget till Falköping. Jag har nog varit världens sämsta bloggare under resan, jag har inte tagit en enda bild. Men jag utgår från att ni mina söta läsare är väl medvetna om att ni läser en blogg som inte är känd för sina bilder. Men nu vet ni att jag lever i alla fall...


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild