The goblet of memories is filling

Det värsta jag vet är att vilja blogga men inte ha något vettigt att blogga om. Det är helt värdelöst.

Idag har det inte hänt så mycket alls nämligen, skvallrat lite med Amanda och Moa. Det behövs ibland och jobbat på med klackringen, men snart ska den nog vara klar. Blir bara så less på att det ska vara massa hål över allt.

Just nu lagas det mat, pestolax och färskpotatis. Galet gott! Så ja, jag ska väl fortsätta med det och inte sitta här och försöka skriva ett inlägg om ingenting.

Hoppas ni har haft en trevlig dag i alla fall!

- Madeleine

Take what you desire, make no mistake


Hittade den här i postfackat när jag kom hem för ett tag sedan, mycket trevligt. Den går på repeat nu, kanske kan ni få ett utlåtande lite senare eller imorgon. Vi får se.

Men det är Tobias Sammet så dåligt kan det i alla fall inte vara.

- Madeleine

Hear that silent symphony

Usch, har varit fruktansvärt trött och lat idag. Jag hade allting klart för ett inlägg, bild och vad jag skulle skriva...det skulle bara skrivas ner. Men jag orkade inte så därför har ni inte fått något. Nu få ni i alla fall ett inlägg!

Trots tröttheten har det i alla fall blivit tvättat och lagats mormorskorv och potatismos, supergott! Mormorskorv heter det bara för att det är mormor som gör den, den är inte gjord på mormor, det hade bara varit hemskt. Nu är min supergulliga pojkvän nere på ica och köper chokladpudding till mig, bara för att jag har varit sugen på det i flera veckor utan att det har blivit av att jag fixat.

Igår skrev jag att jag skulle lägga upp bilder på mer presenter och här kommer en.


Parfymen Black XS som jag blev helt kär i på finlandsfärjan i somras. Inte helt förvånande så hade Janne och Julia köpt den till mig också, tack så mycket!

- Madeleine

I was your knight, holding you tight

I presenthögen hos mamma låg, mer än skorna jag köpte förra helgen, två nya muminmuggar.

Råddjuret

Hemulen

Sen fanns det lite annat också, ni ska få se mer imorgon.

- Madeleine

Longing drives bad memories away

Just nu är det hinderbana i min lilla lägenhet, väskor och saker precis över allt. Helt galet.

Vi ska i alla fall lämna den ganska snart för en tur till mamma i Borås över dagen. Där blir det nämligen ett sent firande av min födelsedag, låter trevligt tycker jag. De flesta grejer jag ska få har jag dock redan koll på så särkilt spännande kan jag ju inte säga att det är.

Jag hoppas att ni får en trevlig söndag i alla fall!

- Madeleine

By the morning we'll be gone

Såklart så missade Tobbe sitt byte i Stockholm, men otroligt nog kommer han ändå att komma in med samma tåg som han missade. Det är väl ganska skickligt, eller hur? Men ganska logiskt när man får höra hur det går ihop. Han skulle ha åkt ett långsamt tåg hela vägen mellan Stockholm och Falköping, det missade han. Då fick han istället en biljett med x2000, men det stannar bara i Skövde och vilket tåg tror ni han får byta till där för att komma till Falköping? Precis! Det han skulle varit på från början! Komiskt, men väldigt praktiskt. Så om mindre än en timme är han här!

Idag har jag fixat lite, städat lite till och gjort middag som nu står i kylen och bara väntar. Jag tror inte ens jag behöver säga vad det är, ni som känner mig eller har följt mig ett tag kan nog gissa rätt i alla fall. Det största problemet nu verkar vara att Tobbe är sjukt less på alla sina tunga väskor, men vi ska nog få upp dem för backen i alla fall, så långt är det faktiskt inte.

Snart, snart, snart!

- Madeleine

Time has stolen my fantasy

Jag börjar bli lite irriterade på att Sj aldrig kan få sina Norrlandståg att avgå och komma fram i tid. Just nu ser det ut som om Tobbe kommer att missa sitt byte i Stockholm och då hoppas jag verkligen att de löser det åt honom på något sätt så att han kan få komma fram innan sent ikväll.

Jaja, om han nu ska vara sen så får han väl lika gärna vara så sen att han får tillbaka de poäng han har betalat den här resan med (som han redan fått tillbaka en gång för att han var galet sen då också).

Jag brukar inte bry mig så mycket om när tågen är sena, jag har oftast inte bråttom någonstans men idag känns det så tråkigt. Jag har längtat efter den där stunden så länge, jag ville inte vänta ännu längre.

- Madeleine

Define a way to stay alive

Det känns som om jag alltid skriver i bloggen att jag skall städa och röja i lägenheten. Men det är inte så illa som det låter, jag gör inte det hela tiden. Det är bara det att oftast blir det inte av att jag gör något ordentligt utan jag går bara och småplockar lite. Men nu, nu ska jag faktiskt städa på riktigt, annars kommer Tobbe att vända i dörren det första han gör imorgon, haha.


Hittade en bild från när vi var hos Amanda i vintras som jag inte verkar ha publicerat innan, trots att den är väldigt "oss" med mig som ser liten ut och Tobbe som tittar över kanten på glasögonen.

- Madeleine

If I only had a heart, if I only had a heart

Såg på västnytt nyss där de pratade om att det måste bli mer kvinnonamn på gatorna. Hur ska världen någonsin kunna bli jämställd om kvinnor och män inte har lika många gatunamn var!?

Alltså, jag är verkligen för jämställdhet, självklart. Men ofta känns det som om vissa delar i kampen känns lite överdrivna. Jag har aldrig ens ägnat minsta lilla tanke till att det är fler män än kvinnor representerade i våra gatunamn. Allvarligt talet så känns det mest fånigt att sitta och räkna på det. Det måste finnas något vettigare man kan göra för jämställdheten? Eller?

Och om det inte finns det så tror jag att vi kan lägga ner kampen i ett par år tills vi kan göra något som faktiskt kommer att ge resultat...

- Madeleine

I've talked too much today

Vi började kursen försäljning och service idag och jag tänkte vara duktig och läsa igenom första kapitlet. Jag hann dock bara till andra meningen, den var jag nämligen tvungen att läsa om flera gånger innan jag fattade vad det stod. Är det bara jag, eller tolkar ni också den här meningen som om det är leendet som pratar och uppmärksammar och inte "Mattias"?


- Madeleine

It truly makes the most beautiful music

Jag försöker inse det som jag inte lär inse på flera veckor, trots att det händer på lördag. Det är inte riktigt verkligt för mig. Jag har redan skrivit det i min presentation i menyn till vänster som om det redan vore verklighet, men det vara bara för att jag inte ville skriva om det igen inom ett par veckor.

På lördag blir jag i alla fall sambo och det känns helt galet. Från 115 mil till 0 mil. Det är inte klokt! Jag vet inte ens vad jag ska säga, det är något jag inte ens har vågat drömma om. Jag trodde att det skulle ta flera år till innan vi lyckades komma närmare varandra, men inte.

Nej, jag kan inte förklara, det är bara en sådan otrolig känsla, helt galet...


- Madeleine

Math is more then formulas and equationsHittade den här i postfacket igår, trevligt värre. Nu måste jag bara vänta på att Tobbe kommer på lördag så kan vi nörda sen.

Jag blir helt salig när jag tittar på Numb3rs, jag vill också kunna räkna sådär. Det är så häftigt, titta på några tal och bara kunna se sambanden, skapa enorma ekvationer osv. osv. Men det kan jag inte, jag tror inte att jag hade kommit så långt om jag fortsatt läsa matte heller.

- Madeleine

Count my mistakes and let me through

Det blir mycket projektarbete i bloggen just nu, eftersom jag valt att delvis skriva min loggbok här. Jag vet nämligen att jag kommer att behöva det för att motivera mig själv till att ta bilder, haha. På riktigt! De enda gånger jag tar bilder är när jag vill visa något här och på färdiga smycken (som jag i och för sig också ska visa här). Men nu, nu ska jag ta bilder under arbetetsgång för att visa er. Just nu är det inte så kul och spännande men snart när jag kommer igång och faktiskt gör något så ska ni se att det blir intressantare.

Jaja, nog om det! Nu till vad jag har gjort på projektet idag. Ibland är jag bara tvungen att ta fram min matematiska sida så idag har det räknats och skissats och funderats. Det verkar i alla fall som att tornet kommer att bli 12 cm högt och våningarna pilliga att göra. Det finns en idé om att det kan gå att borra fram valven vilket skulle underlätta mycket då det går fortare, lättare och blir jämnt. Om jag måste sitta och såga och fila ut alla valven så lär jag bli vansinnig.


Det jag ska göra nu är i alla fall att testa att göra en våning i mässing så får vi se hur det går, förhoppningsvis som vi vill. Men vi får väl se. Imorgon tänkte jag försöka jobba med lite annat också och på fredag ska jag få gjort massor när jag är ensam i verkstaden större delen av dagen, skönt!

- Madeleine

Dying for love, fighting for ages

Nu:

Fångarna på fortet och öva på att skriva Cancellaresca.


- Madeleine

I hear the footsteps walking by

God morgon!

Har ni några trevliga planer inför dagen?

Själv ska jag börja dagen med en timmes kultur och stilhistoria innan det blir hantverk resten av tiden. I eftermiddag sen är väl tanken att jag skall ta en tur till skomakaren och hämta ut mina skor som ska ha fått lite nya klackar.

Ojoj, så krystat det här inlägget blir. Jag som bara ville skriva ett glatt och trevligt morgoninlägg. Nej, nu ger jag upp! Hoppas ni får en bra dag i alla fall!

- Madeleine

Never give in when they call it sin

I och med att skolan är tillbaka i mitt liv idag så är även dessa papper det.


Och nu börjar det bli dags för idéerna, skisserna och tankarna att bli praktiskt arbete. Som jag nämnt tidigare så arbetar vi i klassen under temat länder och jag har valt att göra Italien och mer specifikt det lutande tornet i Pisa.

Det verkar mer och mer genomförbart, det första jag måste göra nu är dock att skissa upp och bestämma exakt hur stort det skall vara. Det är något som jag har dragit mig för att göra, det kommer nämligen inte att bli lätt. Om jag gör det för litet så kommer det vara galet svårt och inte alls kul att göra men om jag gör det för stort så kommer det att bli för tungt och dyrt och då finns risken att jag inte kommer att ha råd att ha kvar det.

Det är lite att tänka på, men jag tror att det kommer att bli väldigt kul att göra det här!

- Madeleine

We must behold the things we see

Känns mycket bra att vara tillbaka på hantverk faktiskt. Ska bli mycket spännande att få komma in lite mer i den här klassens intriger i år också, haha, alltså på riktigt. När det är så få personer med så olika och extrema personligheter på så liten yta så vet man aldrig vad som kommer hända. Det är fantastiskt.

De nya ettorna är bara sex stycken! Sjukt, tänk om någon hoppar av? Det blir ju inga kvar då och jag har redan mina misstankar, hur kan man låta bli? De verkade i alla fall ganska trevliga men det är bara en av dem som har lägenhet, de andra pendlar!

Haha, så! Nu ska jag sluta skvallra. Istället ska jag göra klart min matplanering, skriva ihop en inköpslista och ge mig iväg till affären. Senare så hade jag tänkt göra ett litet inlägg om mitt projektarbete, vi får se hur det går med den saken.

- Madeleine

I won't make any promise I believe

Ojojoj, så tiden går. Imorgon klivar man in på hantverk igen, ska bli ganska skönt måste jag säga. Men mest bara för att jag vill kunna göra någonting och jobba igen. Har några beställningar som ska bli riktigt kul att göra, så det ser jag fram emot. Annars hade det varit trevligt om man bodde lite större så att man kunde ha en egen verkstad och jobba hemifrån, den dagen längtar jag till. Jaja, jag ska väl gå klart det här året först i alla fall så får vi se vad som händer sen!

Jag vet ju vad min absoluta dröm är, men det kommer inte gå till på så kort tid om jag inte råkar vinna drömvinsten på lotto eller så (för det händer ju verkligen när man inte ens spelar).

Nej, det var ingen bra idé att blogga nu tror jag, jag känner att jag blir väldigt flummig och flytande i mitt skrivande så vi säger så för den här gången.

Hoppas ni alla får en trevlig höst, vad ni än ska hitta på!

- Madeleine

Too much time to get lost in the maze

I början på juli var vi i Finland och besökte mumindalen. Det var riktigt mysigt och jättefint område med massa gångar som snirklade sig fram och tillbaka i skogen mellan de olika platserna i mumindalen.

I alla fall, när vi var där så fick jag idén att jag skulle börja samla på muminmuggarna. Sagt och gjort, på färjan hem sen så köpte jag mina första två. Tack vare min födelsedag är jag idag ägare av sex sycken, och fler ska det bli!


Kärlek, Mårran, Såpbubblor (sommarmuggen 2011), Sniff, Snorkfröken, Stinky.

Mest av nyfikenhet, just nu har jag inte pengar till att köpa några muggar, så har jag tittat på några på tradera. På säsongsmuggarna och de muggar som slutat tillverkas så kan det bli ganska höga priser. Igår såldes muggen som gjordes till millennieskiftet för närmare 2700 kr och vad jag har hört så var det ett riktigt fynd, för den har tydligen sålts för omkring 6000 kr ibland!

- Madeleine

But the shadows in your eyes just lets me know

Igår, innan jag drog till Göteborg och såg Mustasch så var vi en tur till Gällstad, där de har en hel massa outlets och liknande. Jag lyckades göra ett par otroliga fynd, ni ska få se!


Ett par mörkgrå knähöga stövlar. De har kostat 899:- , jag betalade 99:-, om det inte är galet så vet jag inte vad som är det.


Ett par svarta stövlar utan klack fick det bli också, med lite nitdetaljer bak. Här var det inte riktigt lika extremt prisras, dessa hade "bara" kostat 450:- innan och såldes nu, liksom de andra, för 99:-

Tillsammans med de jag köpte i torsdags så har jag nog tillräckligt med stövlar för ett tag nu i alla fall.

- Madeleine

Damn! You breaker of my heart

Spelningen igår? Om ni inte har sett Mustasch innan så missade ni som vanligt något. Har ni dock sett dem innan så behöver ni inte direkt sörja att ni missade den här konserten.

Den var riktigt bra, det var den. Men det hände absolut inget speciellt, mer än att de failade och råkade tappa skynket för scenen för tidigt. Annars saknade jag verkligen den publikkontakt som jag är bortskämd med från Ralf. Helt ärligt nu så ägnade han knappt en blick till oss på första raden. Jag tror aldrig jag har varit med om något liknande de gånger jag sett dem. Det var riktigt, riktigt tråkigt och ja, jag blev besviken på honom.

Men, men i övrigt var konserten bra, med en bra setlist och allt sånt där annat som kan vara viktigt. Men som sagt, har ni sett dem innan så missade ni verkligen ingenting, det var inte någon exceptionell spelning på något sätt.

- Madeleine

Now those days are over

Ikväll blir det Mustasch på Götaplatsen. Ska bli trevligt, känns som om det var evigheter sedan jag såg Mustasch sist, men det var det ju inte riktigt. Idag blir det i alla fall femte gången jag ser dem och jag ser fram emot att se vad de ska göra av den här spelningen och den här scenen.

Jag minns fortfarande första gången jag såg Mustasch, det var juni 2008 på Stora scenen på Liseberg. Det var en grymt bra spening och härlig stämning. Jag hade lyssnat på Mustasch i ungefär en vecka och hade ingen koll alls egentligen. Vi kom dit lagom till soundcheck i alla fall. Bandet soundcheckade själva och hade en öppen konversation med de fans som redan var där. Efter souncheck kom de ner i diket och pratade lite, precis så som man önskar att alla band ville bete sig. Det var fantastiskt.

Två år senare, maj 2010 såg jag dem på Liseberg igen. Jag var även den här gången vid scenen lagom till soundcheck. Hade jag hoppats att det skulle vara samma visa som två år tidigare så var det bara att bli besviken. Soundchecken skedde bakom stängd scen utan minsta notis om att det stod ett gäng hängivna fans nedanför. Tråkigt, men det blir ju så när banden blir större. Det var bara att vara tacksam över att de spelade på Liseberg över huvud taget.


Bild från Mustasch @ Liseberg, 25/6 2008

- Madeleine

I can't control my evil eye


Stövlarna som inhandlades på Skopunkten igår. Nöjd, hade dock varit trevligt om man hittat några sommarskor på rean också. Det behövs, men eftersom jag har varit runt i alla butiker hela sommaren och letat efter skor så var det ju inte så troligt att jag skulle hitta mer nu. Men, men det problemet får jag ta till våren. Nu har jag i alla fall något att ha på mig under vintern.


Så kjolen från Shock, det krävs väl inte så mycket kommentarer? Den är bara fin helt enkelt. Har kollat på den innan i svart/vitt och nu när jag fick syn på den i rött så kunde jag inte låta bli längre.

- Madeleine

Unless you sing, sing, sing, sing

Hade en grymt trevlig dag igår. Hittade skor och en kjol som jag bara blev tvungen att köpa på shock. Nöjd. En kalender och lite block och så blev det också, känns bra. Ni ska få se lite bilder sen!

Sen mötte jag mormor och morfar så gick vi på matmarknaden på Gustav Adolfs torg. Den är så mysig, ska ni in till Göteborg innan veckan är slut så måste ni se till att gå förbi där. Efter det vandrade vi vidare upp mot Götaplatsen, på vägen gjorde vi ett stopp på Kungstorget för en langos.

Väl på Götaplatsen sen så var det bara att ta plats och njuta av en hel massa gospel. Det går inte riktigt att beskriva om man inte har upplevt det, det är otroligt energigivande. Efter att de hållt på i nästan två timmar så satt vi i alla fall kvar för att lyssna på Peter Jöback och Cookies n Beans. Ni kanske inte väntar er att höra detta från en bloggare som utger sig för att skriva en metalblogg men jag tycker faktiskt att Peter Jöback är väldigt bra, sen är ju jag galet svag för musikaler så det har väl sin lilla koppling där. En bra konsert med mycket publikkontakt var det i alla fall!

Och jag tackar alla inblandade för en trevlig dag och kväll!

- Madeleine

Having thoughts about eternal life

Nu ska jag bara fixa lite i lägenheten, packa och sen bär det av till Göteborg.

Först ska jag väl gå på stan ett tag. Jag måste verkligen hitta nya skor. Visst jag var och lämnade in en hel massa skor hos skomakaren igår som jag kommer kunna använda när jag får tillbaka dem på tisdag. Fast det räcker inte, jag måste fortfarande ha en hel del nya skor. Någon fin kalender ska jag försöka hitta också, för jag känner hur det kliar i fingrarna efter att få börja planera.

Ikväll så blir det att titta på mamma när hon sjunger med Göteborg gospel på götaplatsen klockan sex. Det brukar vara riktigt häftigt så kom dit om ni kan! När de är klara ska jag försöka hitta mamma i vimlet och så åker jag med henne till Borås och där blir jag kvar veckan ut.

Så vi får se hur mycket bloggande det blir under resten av veckan men jag ska försöka att få in ett par inlägg i alla fall.

Om jag inte lyckas med det så säger jag redan nu att jag tänkte se Mustasch på Götaplatsen på lördag så om någon vill hålla mig sällskap är det bara att höra av sig!

- Madeleine

You should never come this farNär jag och Amanda irrade runt i Falköping idag och inte visste riktigt vart vi skulle gå så lyckades jag i alla fall hitta ett sexpack med dessa små söt fat/skålar för 49 kr på Önska. Jag blev tvungen att köpa dem för jag tror nämligen att de kommer vara perfekta att ha soyan i till sushi. Det är så tråkigt att servera den i små plastburkar som jag gjort innan. Det här blir mycket finare!

- Madeleine

Any cold winter night, you will all die

Vad är handgjort för er?

Om vi pratar om smycken i första hand då. Tycker ni att något är handgjort om man köper färdiga kedjor och berlocker som man bara sätter ihop?

Jag, personligen, har väldigt svårt att acceptera folk som marknadsför det som handgjort. För vad ska jag då kalla det som jag gör? I så fall är det så mycket mer än handgjort.

Att sätta fast ett lås på en kedja och hänga på några berlocker kan ta en liten stund, men det tar i regel inte mer än några minuter. Kanske man trär lite pärlor och så också, då kan vi lägga på ett par minuter till. Men det är inte särskilt jobbigt och jag lovar, vem som helst kan göra det själv.

Om jag ska göra en kedja (utan berlocker) börjar jag med något som kallas plans (ca. 6 mm tjock "tråd") som jag valsar och drar ut till den tjocklek jag vill ha, ofta 1.0 eller 0.7 mm. Det tar inte fem minuter kan jag ju säga, beroende på hur mycket tråd det handlar om så tar det väl i alla fall någon timme. Efter det skall den spinnas till öglor som kan sågas upp, och den sågningen är minst sagt tidskrävande. Sedan skall allt länkas och gärna lödas ihop också.

Alltså, behöver jag fortsätta? Ni förstår min poäng? Det är väldigt mycket på ett "handgjort" smycke som inte är handgjort.


Det här armbandet gjorde jag i våras. Jag vet inte ens hur lång tid det tog att göra. Men om man lägger ihop all effektiv arbetstid på kedjan, fattningarna, de pressade hjärtarna och övriga berlocker så kommer vi säkert upp i minst en och en halv arbetsdag. Lägg då märke till att jag inte har räknat in någon tid för planering och design.

Hade jag köpt kedja och berlocker färdiga hade det tagit mig max fem minuter att sätta ihop. Sen får man väl lägga till lite tid för design även här.

Ser ni skillnaden?

- Madeleine

I have reached the point, where there is do or don't

Ny dag och nya möjligheter!

Idag blir det en tur på stan i Falköping, bland annat ska jag försöka hitta en skomakare som är villig att ta sig an alla mina utslitna skor och framför allt klackar. Vi får se om jag har något kvar att ha på mig när jag har samlat ihop allt som behöver lämnas in.

Så verkar det som om jag får sällskap av Amanda också. Det ska bli grymt trevligt, har inte träffat henne sen skolan slutade i början på sommaren!- Madeleine

But there's no angel who lets me in

Så vad tror ni? Har jag fått gjort något idag?

Mätt för något skrivbord har jag inte gjort, än i alla fall, men jag har organiserat om i mina två köksskåp. Förhoppningsvis är det någorlunda effektivt såhär. Allt kommer inte rasa ut som det nästan gjorde innan men istället använder jag de översta hyllorna som jag inte riktigt når betydligt mer nu. Men, men vad ska man göra? Nu försöker vi såhär ett tag och fungerar det inte alls så får jag väl ändra tillbaka igen.

Det är inte alltid så lätt att organisera i en liten kokvrå när man inte överlever utan alla köksredskap man kan tänka sig. Tur är det i alla fall att varken jag eller Tobbe dricker kaffe så någon kaffekokare av något slag behöver vi inte knö in. Det gäller att ta vara på de positiva sakerna.

- Madeleine

Like a storm wind sweeping by

Vad händer hos er idag? Jag har sett på facebook att jag har en hel del vänner som börjar på Chalmers idag, kan tänka mig att det känns lite spännande. Men alla ni andra då vad ska ni göra nu när sommaren börjar gå mot sitt slut?

Jag ska tillbaka till verkstaden jag (inte idag dock, det blir först nästa vecka), där får jag hålla till ett år till och sen får vi se vart jag tar vägen. Främst står valet mellan två år till här i Falköping eller ett par år i lilla Lannavaara 12 mil nordost om Kiruna. Det ska bli spännande att se vad jag väljer. 

Idag tänker jag inte tänka på det där dock. Idag ska jag röja i lägenheten och mäta lite så att jag ser att Micke får plats som vi har tänkt. Ja, skrivbordet Micke från IKEA alltså, inget annat.


- Madeleine


Old memories are clouding my mind

Usch, jag har tänkt alldeles för mycket den här sommaren. Men jag har kommit fram till ganska mycket också och det känns riktigt bra. Så nu ska jag "bara" se till att få ordning på allt också. Men jag har lite planer och jag hoppas att det ska gå bra.

Först och främst måste jag i alla fall se till att bli lite mer strukturerad. Jag har inte så mycket som ska göras, men jag lyckas stressa upp mig över de få sakerna trots allt. Egentligen vet jag ju varför och med den vetskapen borde jag vara mycket närmare lösningen än tidigare. Så jag får väl helt enkelt gå på det.

Just nu kan jag dock leva på min årliga höstpepp-period ett tag. Jag blir nästan alltid jättepeppad när hösten börjar närma sig och man kan starta om efter sommaren. Jag är mycket mer peppad på hösten än vid nyår som också kan vara en typisk pepp-period. Mina "det här året kommer att bli så bra och jag ska göra så mycket!"-tankar cirkulerar just nu och i år ska jag verkligen försöka. Jag behöver det.

Har ni någon speciell period då ni brukar känna er extra peppade att följa era drömmar?

- Madeleine

It's the start of something new

Välkomna tillbaka!

Kanske är det ni som ska hälsa mig välkommen tillbaka egentligen, jag vet inte. Här är jag i alla fall laddad till tusen och med ny design (tryck F5 om ni inte ser!). Nu ska här bloggas!

Var det så länge sedan ni var här eller minns ni hur den gamla såg ut?Jag hade den där alldeles för länge, men jag var för lat för att göra något nytt. Men nu är det gjort!

Ni får mer än gärna säga till om ni hittar några fel, för det ser inte alltid likadant ut överallt. Det är något som alltid gör mig vansinnig när jag försöker göra designer. Så jag hoppas att det ska vara rätt i alla webbläsare och så nu.

Är ni sugna på att höra om min sommar och vad jag har för nytt på gång nu eller?

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild