By the morning we'll be gone

Såklart så missade Tobbe sitt byte i Stockholm, men otroligt nog kommer han ändå att komma in med samma tåg som han missade. Det är väl ganska skickligt, eller hur? Men ganska logiskt när man får höra hur det går ihop. Han skulle ha åkt ett långsamt tåg hela vägen mellan Stockholm och Falköping, det missade han. Då fick han istället en biljett med x2000, men det stannar bara i Skövde och vilket tåg tror ni han får byta till där för att komma till Falköping? Precis! Det han skulle varit på från början! Komiskt, men väldigt praktiskt. Så om mindre än en timme är han här!

Idag har jag fixat lite, städat lite till och gjort middag som nu står i kylen och bara väntar. Jag tror inte ens jag behöver säga vad det är, ni som känner mig eller har följt mig ett tag kan nog gissa rätt i alla fall. Det största problemet nu verkar vara att Tobbe är sjukt less på alla sina tunga väskor, men vi ska nog få upp dem för backen i alla fall, så långt är det faktiskt inte.

Snart, snart, snart!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild