We must behold the things we see

Idag har det varit marknad på torget i Falköping. Jag och Tobbe var där med Moa en stund på eftermiddagen, mycket trevligt, dessutom lyckades vi faktiskt passa in att vara ute två timmar när det INTE regnade, vilket det annars har gjort till och från hela dagen. Så nu har vi köpt massa onödigt marknadsgodis, men det är inte så många gånger om året, så det är okej.

På vägen hem gick vi förbi Willys också och köpte lite grejer till kantarellmackor som vi ska göra om en stund, de sålde även sådana där varma och mysiga leggings med "termofunktion" så då blev jag tvungen att köpa ett par sådana också, älskar dem!

Nu ska jag i alla fall skriva på kultur- och stilhistorian, vet fortfarande inte riktigt om vad, men det löser sig!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild