To the other side where the wild winds blow


Chocken när man möts av den här rubriken med bild på Aftonbladet. Jag vet ju inte hurvida ni har stenkoll på vad som ligger norr om Göteborg längs med E6, men det är i alla fall Kungälv. Och jag känner en del människor som färdas på den vägen. Insåg dock strax att det här skedde ytterliggare lite norrut, i Kode, vilket minskade antalet personer jag känner något.

Det är en lastbil och en tankbil som kolliderat, vilket resulterade i att tankbilen exploderade. Som jag tolkade det så verkar det som om det inte har varit några andra bilar inblandade, men de kan inte veta helt säkert då de inte får släckt elden.

Usch, jag blir så ställd när det händer stora olyckor, katastrofer, hot eller attentat nära min egen verklighet.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Liie

sv: tack för att du gillade!

nä men de förstår man ju, jag ville bara få fler att gilla, bara ett litet klick liksom :)

2011-10-06 @ 02:39:15
URL: http://liie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild