Rapport

Jag blir galen. Seriöst jag blir fan galen på detta. Någon där ute som råkar vara väldigt duktig på att skriva rapporter som har lust att hjälpa mig? nu, fort, i sånna fall. Jag har ingen anning om vad jag ska skriva, för det är ingen som har gjort något så det finns typ inget att skriva om, jag är så himmla trött på hela det är projektet just nu. Det jag skriver i rapport kommer antagligen inte stämma ett dugg med hur modellen och så blir. Sen skall jag helst vara duktig flicka och försöka inreda hela jävla stället i Sims också, hur i hela friden skall det gå till? jag har ju inte ens något som liknar en ritning på stället. Jag vet inte vad dom har tänkt överhuvudtaget. Åhh..detta funkar inte.

Jag var bara tvungen att ha ett utbrott någonstans.

-Maddie

Något

Jag känner att jag är tvungen att skriva något här och jag vill skriva något med, men det är bara en grej, jag har ingen anning om vad. Någon som har någån idé? alla tips är välkomna! och ni får gärna utmanna mig på lite grejer och få mig att skriva sånt som ni tycker är intressant.

Annars kan vi väl ta lite allmänt om mig just nu då. Det händer väl inte så mycket, rätt trist faktiskt. Bara massa grejer som kommer att hända som man längtar sönder till! Först blir det antagligen Lisse med folk den 29 september <3 jag håller tummarna för att alla kan! Sen blir det reunion med STS den 20 oktober! :D snacka om att längta! och sen är det Sonata arctica den 3 november. Liksom det finns grejer att längta till <3
Sen är det en massa smågrejer där i mellan, lite musiklaer och så som ska bli kul. Mitt liv känns riktigt härligt just nu, fast självklart finns det en del grejer som skulle kunna göra det så mycket bättre men det duger som det är nu, faktiskt. Det var seriöst ett tag sen jag var på ett sånt här bra humör, eller jag har typ varit det hela sensommaren och början av hösten, eller egentligen sen Malta. Fatta vad den tiden har betytt för mig <3

-Maddie


Typiskt, ha?

Ja, ni ser ju mitt föregående inlägg, ett svammel om att sluta drömma och jag försökte faktiskt vara seriös och sluta med det men det går ju fan inte när du ska hålla på så där! Varför just nu? Jag hatar dig för det, det är typ femtioelfte gången som du väcker dom drömmarna som jag trodde jag hade glömt. Så jävla irriterad blir jag, du förstör mig, can't you see? åh...nej, nu ska jag sluta innan jag säger för mycket, men ni är väl i och för sig inte helt korkade...

-Maddie  

Drömmar

Så sjukt mycket drömmar och så overkligt lite verklighet. Jag bryter ner mig själv med dom. Jag måste slutat bygga upp förhoppningar i mig själv. Jag vet ju hur liten chansen är men ändå tror jag att allt kan bli sant hur otroligt det än hade varit. Jag måste lära mig att jag inte är en del i en bok, tv-serie eller film. Hur lite det än märks så är mitt liv verkligt. Face it! Egentligen borde jag inte vara tillåten en hjärna när jag bara överbelastar den med strunt. Jag kan göra så mycket vettigt med den, alla säger alltid att jag är så himmla smart men allt jag anänder min hjärna till är menlösa drömmar.
Nu vet jag vad det är. det är ett typiskt författar liv, tror ni inte det? dom har faktiskt inte så mycket utan lever ut sina drömmar i dom böcker dom skriver...precis som jag, jag borde börja skriva ner allt det jag drömmer om. Fast, nej, det hade bara varit sjukt pinsamt. Äh..det bästa hade varit om jag slutade med drömmarna men jag tror inte det går, dom har blivit en del av mitt liv. Halva mitt liv är datorn och andra halvan är drömmarna, sen kanske Malta kan få vara med på ett hörn och kanske skolan, men bara en liten, liten bit!
20 oktober folks! då ska jag leva! <3 fatta hur jävla mycket jag längtar va! och sen 3 november! <3 Det blir två kvällar på två veckor som jag ska leva och båda råkar vara i Lisebergshallen. Sammanträffande? eller? Skit samma jag längtar sönder mig till båda och då ska jag bara glömma alla drömmar! :D

-Maddie


Borde

Egentligen borde jag nu ta sats och skriva ett låångt inlägg om homosexualitet, efter våran så kallade disskusion i skolan men jag orkar inte och jag har inte så mycket mer att säga än det jag sa då; folk får väl för helvete vara kära i vem fan dom vill! Vem bryr sig om det är tjej-kille, tjej-tjej eller kille-kille bara dom är lyckliga och det är vad dom vill! deras liv, deras val! 

-Maddie


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild