Förlåt mig!

Sorry för min inaktivitet men Erika har varit bosatt här sen i onsdags och när hon väl får tag på en dator går det i princip inte att flytta på henne. Jag har alltså inte haft någon större möjlighet att ha kontakt med omvärlden via den. Men nu är jag tillbaka igen.

- Madeleine


Kiss på Stockholms Stadion, 30/5 2008

<3

Underbart! Helt jävla sjukt! Jag vet inte vad jag ska skriva! Grymt bra var det i alla fall! :D <3

Det skulle jag kunna göra om många gånger! Men nu får det fan vara slut på mesandet snart, inga mer sittplatser!

- Madeleine

Vet ni vad?

Jag lever! och jag är inte ens i närheten av att vara trött. Helt sjukt. Jag är glad. Jag menar, seriöst, det var inte ens jobbigt.

- Madeleine

Glömt

Jag har glömt hur underbart det där var.
Jag har glömt varför jag hatade det.
Jag har glömt hur snabbt det gick.
Jag har glömt den känslan.
Jag har glömt hur nära det är till älven.
Jag har glömt hur sjukt vackert det är.
Men jag kommer ihåg min tanke, hur fan ska jag orka 2.4 mil?

- Madeleine

Klassikern

Detta är något otroligt smart lärarna för länge sedan kom på att vi skulle ha på min skola. Okej, de tycker att det var smart, det gör inte jag. Klassikern är något som alla nior alltid gör i slutet av vårterminen. Så har det varit så länge jag kan minnas, och har brytt mig. Det hela går ut på att man under en och samma dag skall springa 1 mil, cykla 2,4 mil och simma 1 km. Som tur är räcker det att man gör två aktiviteter. Eftersom jag klarar av att springa ungefär två steg innan jag dör så var det ett ganska lätt val att ta bort löpningen. Detta skall alltså genomföras imorgon. Klockan tio skall jag stå klar för start i fontin för att cykla 2,4 mil. Vill ni veta en sak? jag har inte cyklat på evigheter! tror ni att det kommer gå bra för mig? När jag, förhoppningsvis, har cyklat klart hela sträckan och stannat vid Oasen så ska jag simma 1 km. Dock tror jag inte att simningen kommer att bli något problem. Att simma brukar jag klara av.

Nu funderar jag på att dra ut och kolla om jag kommer ihåg hur man gör när man cyklar, men jag vet inte om jag orkar.

- Madeleine


Today

Idag blir nog en rätt tyst dag här. Nu ska jag plugga teknik och sen är det inte helt omöjligt att Erika kommer och sover här i natt inför klassikern imorgon. Ni kan se fram emot ett inlägg som förklarar vad det är för något antingen senare idag eller imorgon eftermiddag. Det beror på om Erika kommer och våldgästar mig eller inte.

Så måste jag bara säga att jag är glad idag med. Fick reda på mitt SO betyg. "Du har kvar samma som förra terminen. Samma motivering som då - fast bättre!" För att nämna något från motiveringen förra året:

Om den sista stora uppsatsen vi gjorde:

Ted: Jag läste din uppsats klockan två i natt, Madeleine
Jag: Är det något dåligt?
Ted: Nej, det var snarare bra. Då blev jag glad och vaknade till igen!

Sen sa han typ inte mer för han tyckte den var så bra att han inte visste vad han skulle säga om den. I stil med allt annat jag gör.

Kan man vara annat än glad om det dessutom är bättre i år? i år som jag tycker att jag har varit sjukt kass på allt.

- Madeleine

Strange

Sometimes people are just...strange.

- Madeleine

Tandläkaren

Var nyss hos tandläkaren och jag måste säga att jag tycker det är lite läskigt att jag har levt i 16 år utan att dom någonsin har sagt ett enda dåligt ord om mina tänder. Jag fattar inte hur det går ihop. Ja, det betyder alltså att det tog ungefär tre minuter för mig där inne, vi sa hej, hon kollade uppgifter, tog bilder, kollade lite i min mun och blåste med den där äckliga saken så man blir alldeles torr i munnen, la på bananlack och sa att allt var bra och sen hej då. Jag var klar innan jag egentligen skulle gått in. Så tycker jag att det var lite intressant med bananlacket med. Jag har inte fått bananlack på flera år! jag får alltid vanligt fluorlack annars. Men visst, det spelar inte mig någon större roll vilken sort jag får. Undra vad det är som avgör?

- Madeleine

Last drop falls

Scary. Min mediaspelare blandar fram Sonata Arctica - Last drop falls och precis när den börjar spelas så får jag syn på ett inlägg av Emma med just rubriken Last drop falls. Sånt tycker jag är så sjukt läskigt.
- Madeleine

Veckans band - Andrew Lloyd WebberIntressant, Andrew Lloyd Webber, hur många har koll på vem det är? Andrew Lloyd Webber har skrivit en mängd olika musikaler bland annat Jesus Christ Superstar, Cats och Phantom of the opera. Tyvärr har jag inte sett Jesus Christ Superstar, men den skall ses, någon gång. Jag har sett en svensk uppsättning av Cats och filmatiseringen av Phantom of the opera. Grymt bra är dem. Det som jag har lyssnat på nu är musiken till Phantom of the opera, otroligt fin.

- Madeleine

Betyg

Vet ni vem som är lite halvt sur nu? ja, det är klart att det är jag. Vi fick reda på hur det gick på de nationella proven i matte idag. För att få MVG var man tvungen att ha 6/7 MVG-poäng. Vet ni hur många jag hade? 5/7! surt som fan! Men Heidi sa att om hon inte hade varit tvungen att sätta VG bara för det poänget så hade hon satt MVG och jag kommer att ha kvar mitt MVG i slutbetyg. Vilket är tur för henne, hade hon sänkt det hade hon varit ganska död vid det här laget.

SO:n tror jag gick okej så där borde jag också behålla mitt betyg. Annars är det Ted som är död.

- Madeleine

PrenumeranterJag är nyfiken! vem prenumererar?

- Madeleine

Wii fit

Underbart <3 Men snacka om att jag kommer ha träningsvärk imon! Bästa var när jag skulle göra typ armhävningar och jag klarade ungefär en och sen ramlade jag ihop över plattan och satte mig på golvet och skrattade så jag höll på att dö. Då säger apparaten: Are you there? Hello? I can't do this all alone! Come on, place your hands on the wii balance board and start over.

- Madeleine

What about Sweden?

Fick ni en shock när det gick åt helvete för Charlotte igår? inte jag. Det var väntat. Ja, visst var vi förhandstippade. Självklart. Det har vi varit så länge jag kan minnas tror jag. Men har det alltid gått bra? inte direkt. Anledningen till att vi alltid är förhandstippade tror inte jag ligger i låtarna. En gång i tiden var vi bra på det här. Vi låg ofta i topp. Folk tror fortfarande att vi ska göra det, det gör vi inte. Dessutom är vi med överallt, ni hör ju när dom presenterar låtarna? det är ju svenskar med i var och varannan låt. Det är klart folk tror att det ska gå bra för oss så som vi håller på över allt. Sen att Charlotte har varit runt i halva världen och gjort promotion tror jag inte hjälper ett dugg. Snarare tvärtom. Folk tröttnar.

Dessutom, hur speciell var låten då? Jag tror vi måste sluta vara så fega. Vi får se till att göra något som sticker ut, men bara lite. Inte för mycket. Och någon skämt-låt ska det inte vara, deras tid är över. Tänk om vi hade gjort som jag sa från början, och skickat Therese Andersson? Titta bara på Azerbaijan, eller vad dom hette, rock opera. Och om vi säger som så, Therese var ganska väldigt mycket bättre än dem. Wiho, lita på mig nästa gång kanske?

Jag tror vi ska sluta ha så höga förväntningar på oss själva. För så jävla bra är vi inte.

- Madeleine

Inaktivitet

Ni får ursäkta min otroliga inaktivitet idag men det har varit så otroligt mycket annat. Ni kan i alla fall se fram emot att det kommer komma två stycken inlägg senare ikväll. Ett om varför jag tror att det gick som det gock för Sverige i ESC igår och ett om den otroligt bra uppfinningen Wii fit. Dock kommer ni får vänta på dem ett tag då jag först nu måste göra färdigt en beställning på ett armband samt plugga lite mer franska verb. Men som man säger, den som väntar på något gott...

- Madeleine

ESC

ESC, Eurovision Song Contest, ikväll. vad tror ni? jag har bara hört ett par bidrag men säger ändå: HEJA FINLAND!! Det är absolut inte det bästa Finland kan man i det är sammahanget så blir det outstandig.

- Madeleine

SO:n klar!

Så då är SO:n klar! blev helt okej, tycker jag. Inte riktigt så aggressiv som miljöredovsingen jag gjorde tidigare. Det beror väl främst på att det är mycket lättare att skälla på och ställa min klasskompisra mot väggen för något dom kan påverka än något som redan har hänt och man inte kan göra något åt nu. Förhoppningsvis blir Ted nöjd i alla fall. Nu ska jag plugga franska verb.

- Madeleine 


God morgon!

Idag blir det nog tyvärr inte så mycket uppdateringar. Vi ska ha gäster i kväll eftersom mamma fyllde år i onsdags. Av någon anledning har mamma dessutom kommit på den briljanta idén att laga buffé, vilket betyder att hon ska laga mer mat än vad hon hinner med. Den lilla tid jag får över, när jag inte behöver hjälpa henne, måste jag lägga på plugg och smyckesbeställningar (pengar!).

- Madeleine

Skola

Jag vet att det har blivit en hel del skola och plugg på bloggen det senaste men det är så det är. Sista terminen i nian är det en hel del plugg så det blir mest av det i mitt liv för tillfället och därför också mest av det i bloggen. Men det är bara att hålla ut lite till så blir det snart bättre tider.

- Madeleine

Sveriges roll under andra världskriget

Redovisning om det på måndag, länka sidor?

- Madeleine

Kiss

En vecka! en jävla vecka! om exakt en vecka så är vi på väg in på stadion i Stockholm! miep, miep, miep, miep! så sjukt fräckt kommer det att vara!

- Madeleine

Scary

Vill ni veta en läskig sak? idag har jag gått min sista fredag någonsin på Thorildskolan! Det är bara så grymt sjukt. Nästa fredag sitter jag i bilen på väg till Stockholm och Kiss (ihh!), fredagen efter det är vi lediga för då är det nationaldagen och jag är på klassresa, fredagen efter det så har vi slutat! Riktigt läskigt tycker jag att det är.

- Madeleine

Fredag

Det känns inte som fredag, men det är det. Analyserna som ska vara inne idag är klara, men inte speciellt bra så Linda kommer antagligen vilja döda mig ännu mer. Sen i helgen så blir det ännu mer plugg, tar det aldrig slut?

- Redovisning om Sveriges roll i andra världskriget, SO (måndag)
- Prov på alla oregelbundna och regelbundna verb, Franska (torsdag)
- Prov på USA, Engelska (torsdag)
- Göra en noggrann beskrivning av en egen uppfinning, teknik (nästa måndag)

Har jag glömt något nu?

Sen har vi den jävla klasikern på onsdag med. Man ska springa 1 mil, cykla 2.4 mil och simma 1 km. Som tur är räcker det att göra två saker. Cykling och simning blir det.

Men nu måste jag gå.

- Madeleine 

Att vara sig själv

Läste precis det här inlägget skrivet av Elin. Väldigt tankvärt. Jag kan bara säga att jag väntar på min tid. Som jag faktiskt är ganska säker på att den kommer. Det handlar om att våga vara sig själv, det räcker alltid längst.

- Madeleine

Metaltown

Resten av banden är släppta. Inga höjdare direkt, men Finntroll är bra och Lea fick glädjeknäpp över Hardcore Superstar. Men som tur var fanns det ju en hel del bra band redan innan. Spelscheman är släppta också, ganska lamt på fredagen men massa bra under lördagen.

http://www.metaltown.se

- Madeleine

Hair

På eftermiddagen var vi på musikal med skolan. Treorna på musikallinjens uppsättning av Hair. Asbra! Den var verkligen riktigt bra.

-  Madeleine


Spelprov

Woho..det gick helt okej! jag fick G på allt. Till och med G+ på gitarr, utan att jag hade övat ett dugg. Hur jag klarade basen fattar jag inte :S jag sa att jag inte kom ihåg något mer förutom att det vi hade gått igenom var på band 3 och 5 och hon bara "ah..okej, det blir G", liksom what? men jaja jag är glad :D piano spelade jag inte heller någonting på typ, men fick ändå G. Hur fan ska man göra för att lyckas få IG? Men jag tar det bara positivt för det betyder att jag antagligen med hjälp av mitt MVG i teori kan ha kvar ett VG! :D

- Madeleine 

God morgon!

Nähä..det hände inget igår nej. Håll lite utkik idag istället då. Snart kommer det nog! Annars kommer det nog bara bli en jävla massa plugg idag. Jag som hade tänkt att jag skulle vara duktig och börja med analyserna lite tidigare den här gången, men har jag gjort det? nej det är klart jag inte har! så det blir till att skriva som en galning ikväll/natt. Sen kom jag på att jag har spelningsprov idag med :S det kommer nog gå åt helvete, men vad fan ska man göra då? dom kan väl inte begära att alla ska vara lika musikaliska som Andreas?

- Madeleine

Wops!

Hur dålig har jag inte varit på att uppdatera dom senaste dagarna då? Men det har varit så mycket annat, och ointressant dessutom. Jag ska försöka bättre mig. Men håll lite koll nu ikväll! kanske händer det något spännande...

- Madeleine

Andra Avenyn

Sista avsnittet för säsongen igår. Sjukt skönt. Egentligen har jag aldrig fattat vad som är bra med den. Trots att jag sitter här och säger att det är bra att det är slut så vet jag ändå att jag antagligen kommer sitta bänkad vid tv:n den 21 september när det drar i gång igen..

- Madeleine

elakhet

Ibland är det kul att vara elak.

- Madeleine

Uppfinning!

Vet ni vad jag kom på? jag måste komma på en ny uppfinning till tekniken på torsdag och mitt huvud är tomt. Ibland önskar jag verkligen att jag hade Erikas fantasi. Nu kommer jag aldrig att somna bara för att jag kommer att fundera på vad i hela världen man kan uppfinna som inte redan finns. Åhh...

- Madeleine 


Bloggkoll

Jobbigt att försöka hålla koll på uppdateringar genom att klicka in på bloggen hela tiden? gör det enkelt - använd bloggkoll!

- Madeleine

Barn

Ibland kan barn vara så otroligt söta! <3För ett otränat öga kanske bara detta ser ut som en massa streck men då kan jag berätta att det faktiskt är en massa Nassar i olika storlekar, det ni!

- Madeleine

Veckans band - Marilyn MansonPremiär för veckans band i den här bloggen! hade ju detta i musikbloggen innan men eftersom jag tog bort den så får det bli veckans band här istället. För er som inte läste min musikblogg så tar jag hjälp av last.fm för att avgöra vilket veckans band blir. Egentligen är det meningen att det skall bli det med mest spelningar men jag vill inte ta samma band om och om igen så om jag har haft bandet innan så går jag ner till närmaste band jag inte har haft. Nu finns det ju inget veckans band arkiv här men jag tänker ändå utgå från att jag har haft några band redan, kanske kommer dom ändå bli om några veckor.

Den här veckan så blir det Marilyn Manson. Jag började väl lyssna på honom i höstas någon gång då mina kompisar diskuterade om de skulle gå och se honom på Scandinavium. Jag började lyssna och det slutade med att jag också hängde på. 17 december 2007, underbar dag! Ni har säkert hört en mängd intressanta rykten om denna man, jag tror inte att speciellt många av dom är sanna om jag ska vara ärlig. Från USA är han i alla fall och jag säger att han spelar industrial sen får ni säga vad fan ni vill om det.

Bästa låt: Varierar en hel del beroende på vilket humör jag är på men den här gången säger jag i alla fall (s)aint.
Bästa album: Har egentligen inte lyssnat på så många. Det har faktiskt blivit mest samlingsalbum. Men jag har hört av andra att Mechanical animals ska vara ett av hans bäst, och jag tycker också att det är riktigt bra så jag säger helt enkelt Mechanical animals, utan att ha några egentliga argument.

- Madeleine

9c! <3

Tjoho! vädret har blivit bättre än vad det var i morse och det har varit sol hela dagen typ och helt okej varmt, inte så att man fryser i alla fall. I övrigt har det varit rätt soft dag. På svenskan hade vi norska med Heidi. Ibland älskar jag verkligen min klass! så sjukt underbar!

Vad tycker ni om era klasser? ni som ska lämna er klass om några veckor, kommer ni att sakna den?

- Madeleine

God morgon! eller nåt..

Usch..idag var en sådan morgon när man verkligen inte vill gå upp. Tjock dimma utanför fönstret och det såg verkligen ut som om regnet var på väg när som helst. Ute i köket kollade jag dessutom på termometern, - 0.5 grader! inte mysigt. Det låg frost på gräsmattan. Dom sa i alla fall på radion att det skulle klarna upp, det skulle inte bli varmt (typ 9 grader) men sol. Man får väl försöker se det så positivt som möjligt; det regnar i alla fall inte! och det snöar inte som jag har förstått att det har gjort på vissa ställen under helgen.

- Madeleine

I krig och kärlek, Lena Kallenberg

Läs, läs, läs, läs, läs!

Den är grymt seg i början. Det vet alla som pratade med mig i torsdags tror jag. Men sen, efter dom där första kapitlen, när boken väl kom i gång. Så otroligt bra! jag är verkligen glad att jag gav den boken en chans. Det har förändrat hela min bild av Sverige. Läs den!

- Madeleine

Midnattsol - Desolation

Jag är på rekommendera låtar humör idag (ursäkt för att slippa skriva analys bara, antar jag). Den här låten är i vilket fall sjukt fin! och glöm inte att lyssna på texten med.I wonder how it feels to be loved
I wonder how it is to be touched
See all the others holding their hands
And I'm here still alone with myself

Say that you love me
Say that you care
I want you to love me
To kiss me and hug me
I want you to never let go of me
I want you to never let go

Let it go, let it flow, let me feel free
I never want you to go
Let it go, let it flow, let me feel free
I only want to be loved

I wonder what I have done wrong
I wonder what I could have done
The eyes are just starring
Why can't you see
I am who I am and no one else

Say that you love me
Say that you care
I want you to love me
To kiss me and hug me
I want you to never let go of me
I want you to never let go

Let it go, let it flow, let me feel free
I never want you to go
Let it go, let it flow, let me feel free
I only want to be loved

I wonder how it feels to be loved
I wonder how it is to be touched
See all the others holding their hands
Cause I'm here still alone with myself  

- Madeleine


Opeth - SilhouetteHelt underbar låt! miep..jag ryser varenda gång!

- Madeleine


Äntligen!

Boken är utläst! och ni behöver inte skälla på mig! Nu ska det bara skrivas en analys på den med, vi får se hur det går. Jaja, efter att jag har skrivit den så kommer det nog en liten kommentar på boken här också. Nu kan jag i alla fall säga till alla som hörde mig när jag började läsa boken att den blev mycket bättre när man kom in i den lite mer. Som tur var, för annars hade jag aldrig orkat mig igenom den på två dagar.

- Madeleine

God morgon!

Jag har nästan läst ut boken nu! Wiho! Sen ska jag bara skriva analys på den med. Dock har jag en bit kvar att läsa till först så ser ni mig här igen utan att jag skriver ett inlägg om att jag har läst ut den så måste ni skälla på mig. Lova det?

- Madeleine

Översocial

Varför har jag börjat känna mig så sjukt översocial dom senaste kvällarna/nätterna? Jag menar jag har aldrig varit speciellt förtjust i att prata med folk. Men nu de senaste kvällarna har jag varit superglad, jättepigg och bara velat prata med typ varenda människa. Just one problem. Jag har ingenting att säga till någon. Jävligt irriterande faktiskt.

- Madeleine 

Hellu!

Vad har folket gjort idag då?

- Madeleine


Barnvakt

Kommer massa småungar hit som jag ska passa hela kvällen typ när som helst. Jag är typ inte alls på humör för det men det får la gå. Skönt att dom kommer hit i alla fall. Så kommer pappa och Fredrik sen med så blir allting jättebra. Då leker killarna med Fredrik, pappa lagar maten och jag har bara tjejen att ta hand om. Smidigt. Accepterar dom inte det så är det bäl bara att sätta på Wii åt dom, så blir dom säkert glad. Enkla barn är dom i alla fall. Så vi får väl se hur det blir med uppdateringar i kväll.

Så kanske en liten kort update om hur det går med bakgrunden jag nämde tidigare. Det ser jättebra ut än så länge, vi får bara se hur det blir i datorn sen då. Men det ska nog bli bra!

- Madeleine

Läsa

Jag orkar inte mer, nu börjar väl boken bli lite bättre men ändå, den är sjukt seg. Andra världskriget, jag är så trött på det! Visst det är säkert jättespännande och intressant och hemskt och blablabla...men inte i för stor skala. Jag har typ 200 sidor kvar och jag är inte alls på humör för att läsa, speciellt inte när det handlar om en dålig bok. Gaah!

Jaja, jag ska ta en liten paus från läsningen nu i alla fall, även om jag inte borde, och skissa lite på en ny bakgrundsbild till bloggen. Om jag lyckas få det som jag vill så kommer det bli riktigt snyggt!

- Madeleine 


Umelalaje!

God morgon! vad händer idag då folk?

jag ska läsa tills mina ögon ramlar ut så att jag kan skriva en grym analys imorgon så att Linda slipper mörda mig på måndag. Låter som en riktigt kul helg, eller hur? men har man inte tatt sig tid att läsa mer lite tidigare så får man ta smällen på slutet sen. Det ser ut att bli bra väder så förhoppningsvis kan man sätta sig ute och läsa så kanske man får lite färg med.

- Madeleine

Numbers

Helt underbar serie! seriöst jag tror jag är lite halvt kär i Charlie, så grymt söt är han! och cool, att kunna räkna så, han vinner mig varje gång han ställer sig vid någon av sina tavlor. Så sjukt fräckt! Jag vill också kunna räkna så. Kladda siffror i oändlighet utan att ens tänka och se samband mellan ett hundratal siffror bara med en snabb blick. Ihh..jag älskar det! Men det är bara att plugga antar jag. Synd att man inte bara kan allt från början, tänka hur mycket enklare allt hade varit.

- Madeleine

Wiho!

Äntligen! Min profil har bestämt sig för att uppdateras. Fan va skönt! No more Maddie!

- Madeleine

Kreativitet

Ihh...jag blir galen på detta. Jag känner mig helt sjukt jättekreativ. Vilket är bra men just nu har jag ingen som helst inspiration till någonting! grymt irriterande är det.

- Madeleine

Nytt

Nytt igen. Men så kan det gå när man har tråkigt.

- Madeleine

Hår

Vet ni vad jag har glömt att berätta? när Lea var här för någon dag sedan så mätte vi våra hår med. Mitt var endast 56 cm medan Lea kom upp i hela 65 cm! coolt tycker jag, nu ska jag bara se till att mitt hår växer till sig lite så att jag kommer i kapp henne.

- Madeleine

What to do?

Idag är man ledig och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Antagligen hamnar jag vid datorn hela dagen, tråk! Jag måste i alla fall går ut och dra upp dom jävla maskrosorna också så att mamma inte mördar mig.

- Madeleine

Fantasi

Varför har man inte obegränsat med fantasi? eller har man det? är vi bara för dåliga på att utnyttja den? Under hela vår uppfostran så lär vi oss att det är viktigt att vara seriös och inte bara flamsa hel tiden. Är det det som påverkar vår fantasifullhet? Jag menar ett litet barn som inte har blivit påverkat av media och moral än har oftast väldigt livlig fantasi men desto äldre man blir ju mindre kreativ blir man. Jag tror att vi har ett obegränsat lager med fantasi från början som vi allt eftersom bryter sönder så att det blir mindre och mindre kvar. Varför ska allt vara så seriöst hela tiden?

- Madeleine


Segt

temat är klart, uppsatsen inlämnad, redovisningen gjord och jag är ledig imorgon. Vad ska man göra? jag har extremt tråkigt för tillfället.

- Madeleine


Uppsats

Det där känns grymt skönt! uppsatsen om klimatförändringar i Afrika är klar och inlämnad! och det kändes till och med bra att lämna in den! Jag och Lea är så grymt bäst! Nu hoppas vi bara att Linda tycker likadant! Sen är det bara redovisningen ikväll, men det är lugnt.
 
Det är lite konstigt egentligen, jag både hatar och älskar den här typen av uppgifter. Under arbetets gång så kan man nästan vara benägen att döda ibland men på slutet, när man känner hur allting bara löser sig och blir jättebra så är det så sjukt härligt! jag älskar den känslan och känslan när man lämnar in det är nästan ännu häligare. För att inte tala om spänningen fram tills man får tillbaka det. Och sen när den släpper, jag är benägen att älska igen! Skriftiliga arbeten <3 Med muntliga blir det inte alls samma sak, det finns inte kvar att komma ihåg sen efteråt på samma sätt. Det är inte samma spänning inför att få redan på hur det gick heller. Det kan vara lite härligt när det är över, men sen är det inte mer med det.

- Madeleine

*smile*

Ibland händer det bara så oväntade saker som gör att man blir så sjukt jävla jätteglad! Ursäkta ordvalet, men det passade så bra där.

Det måste typ vara det bästa som finns. När det händer saker som man inte alls har väntat sig. Det kommer verkligen från ingenstans. Men ihh.. va glad jag blev!
 
- Madeleine

Livsviktigt?

Vi fick en uppgift i svenskan. Vi skulle skriva någonting på temat livsviktigt. Min hjärna var helt tom jättelänge innan det här helt plötsligt kom från ingenstans. 

För ett tag sedan sa en kille till mig: "jag skulle inte kunna leva utan power metal". Jag ska inte ljuga, jag skulle lätt kunna säga något liknande. Jag höll även med honom i det här samtalet om att jag inte heller skulle klara mig utan musik. Egentligen skäms jag lite över mig själv varje gång jag säger det. För helt ärligt, det är väl ändå inte sant?


Saker som för oss är livsviktiga, som vi verkligen inte kan leva utan, är mat och vatten, till viss del även andra människor. Se på fattiga barn i andra länder. De skulle aldrig ens komma på tanken att säga att det viktigaste i deras liv är musik.


Kan vi inte göra ett hypotetiskt experiment? Vi tar ett av dessa barn som är, säg, åtta år. Vi låter barnet leva resten av sitt liv i en helt vanlig svensk familj. Tror du att spåren från den tidiga barndomen sitter kvar eller skulle han, när han är 15-16 år, kunna säga att musik är livsviktigt för honom?

- Madeleine


Dead

Seriöst? det är dött överallt! alla kan väl ändå inte sitta och titta på hockey eller?

- Madeleine

Dock

Jag gillar det ordet! dock, låter inte det jättehärligt? och lite såhär gammaldags på något sätt även om det inte är det. Jag vet inte, men det är någonting med det ordet som gör att jag gillar det.

Dock.

- Madeleine

Mahewa

Mahewa betyder musik, något som jag och Lea självklart också diskuterade idag, det går liksom i ett med killar med långt hår. Vi gjorde en väldigt intressant grej som jag tänker passa vidare nu.

Vilket land tänker du på om jag säger:
1. Metal?
2. Power metal?
3. Black metal?
4. Thrash metal?
5. Heavy metal?
6. Death metal?
7. Nu-metal?

- Madeleine

Wapi?

Ja, precis, var? det var en av de frågor jag och Lea diskuterade idag när vi hade "rast" från Afrika arbetet. Var finns alla coola killar med långt hår? var? vi kom inte fram till något mer än att dom inte finns här i alla fall. Vilket är mycket, mycket synd!

- Madeleine

Mambo vipi?

Slapp men ändå stressad dag idag. Först var det samling i skolan klockan åtta men vi kunde inte göra någonting mer utan var tvugna att dra hem till mig för att kunna skriva på datorn. Så, duktig som man är, har lärarna bra förtroende för en så att man inte var tvungen att komma tillbaka på samlingstid senare. Alltså drog jag och Lea hem till mig. Vi mötte brorsan på vägen, han blev lite förvirrad kan man säga. Nu drog i alla fall Lea hem precis och vi har fått skrivit en hel del. Det skall skrivas rätt mycket till men det ordnar sig. Det gör det alltid, på något sätt.

- Madeleine 


Bon [metal] voyage!

Detta är ett inlägg jag kände för att spara som jag hade skrivit i musikbloggen. Jag skrev det nästan precis när den var ny, närmare bestämt den 1 mars 2008. Allting är kopierat rakt av vad jag skrev då. Enjoy!

Visst har jag haft alla dom där åren i början när man bara lyssnade för att lyssna. Radio-pop åren, inget jag brukar gå runt och skryta med direkt, men dom finns där. Min verkliga resa inom musiken kan ha börjat vid två olika tillfällen. Det beror lite på hur man vill se det.

Första alternativet är maj 2005. I så fall ser vi Wig Wam som mina vägvisare. Maj, Eurovison song contest tid, det var precis där det enligt den här teorin skulle ha börjat. Norge, Wig Wam - In My Dreams, delad 9:e plats med Danmark. Om jag inte minns helt galet. Jag tyckte det var grymt bra då, tycker det är mindre bra nu, men helt ärligt, det funkar faktiskt. Jag hade väldigt kul när jag satte på albumet Hard To Be a Rock'n'Roller för någon månad sedan och kunde konstatera att det jag en gång tyckt var så hårt faktiskt är enormt mesigt! För att fortsätta min resa så var jag ett väldigt patetiskt fan av dem. Kollade deras hemsida onödigt ofta, utan att något egentligen intresserade mig. Jag lyckades i alla fall få ut något vettigt av det, dom skulle spela i Sverige. Bara som förband, men ändå, jag ville dit. Dom skulle spela som förband till Alice Cooper. Vid det tillfället hade jag knappt lyssnat på Alice Cooper alls. Självklart visste jag vem han var, jag hade hört talas om detta monster, men jag hade ingen anning om vad han egentligen spelade för musik. Det spelade ingen roll, jag skulle dit. Jag hade tur, min pappa var extremt lockad till att se Alice Cooper live, för honom var det ju lite kult, något jag tyvärr insåg först långt senare.  10 augusti 2005, det var dagen. Min första, riktiga, konsert...var det inte, nej. Nästan precis ett år tidigare, närmare bestämt 7 augusti 2004 var jag faktiskt på Gyllene Tider något jag, tro det eller ej, faktiskt är lite stolt över. I vilket fall jag hade sett Wig Wam live och var helt salig i flera månader. Det gick ett tag och jag slutade i princip lyssna på Wig Wam, lyssnade knappt på någon musik överhuvudtaget faktiskt. Man kan välja att se detta som en början, eller bara en kort period jag hade när jag var 12/13 år.

Det som jag oftast väljer att se som min början, dom jag väljer att se som mina vägvisare, är Sonata Arctica. Jag kommer inte ihåg exakt men det borde ha varit i början av 2007. För det är jag skyldig Linus ett stort tack. Det är nämligen så här; på engelskan så har vi att varje vecka är det en person som har med sig en låt och en text som saknar en del ord. Vi ska då lyssna på låten och fylla i orden. Lätt, ja. Dålig musik, oftast. Så var det då Linus tur en vecka och hade han inte med sig världens underbaraste låt? jo. Sonata Arctica - Tallulah. Jag kan helt ärligt säga att hade det inte varit för att jag satt i klassrummet så hade jag gråtit till den redan då. Den låten är verkligen otroligt fin. Detta utvecklades till att jag hade en riktigt lång Sonata Arctica period. Det var nog det enda bandet jag egentligen lyssnade på under ett halv år, kanske till och med mer. Visst lyssnade jag på annat, men det var någon låt här och någon låt där, inget som är värt att nämna. Under hösten 2007 började jag lite smått blanda in andra lite snällare metalband och hårdrocksband. Men det var fortfarande Sonata Arctica som dominerade. 3 november 2007 var en underbar dag. Sonata Arctica live i Lisebergshallen. Förband var Ride the sky och Epica. Ride the sky finns det ingenting att säga om. Katastrof, verkligen. Men Epica, dem breddade min väg rejält. Ett helt underbart band som jag självklart började lyssna mer på. Det var även i samband med att jag började lyssna på dem som jag verkligen började använda min last.fm. Jag letade band som en tok, la till flera stycken i min spelningslista varje vecka. Min musiksmak började utvecklas till det den är idag, en massa olika typer av metal men hela tiden dominerad av power metal.

Ett litet sidospår som jag inte kom in på, som finns där men inte påverkar min andra musik speciellt mycket, tänkte jag nämna också. 17 december 2007, en annan konsert, en annan sjukt underbar dag. Marilyn Manson på Scandinavium. Förband Turbonegro. Jag lyssnar väldigt mycket på Manson och det är inget jag skäms över på något sätt men jag är väldigt noga med att han inte är metal han är industrial.

Ja, det är väl på ett ungefär så långt min resa har gått än så länge. Jag gillar vart den står just nu men har en väldigt stark känsla av att jag om några år kommer att titta tillbaka på det här och tycka att Sonata Arctica är extremt mesiga. Jag hoppas bara att jag aldrig kommer gå så långt som till att förneka det faktum att det faktiskt var de som visade mig vägen in i det här.

- Madeleine


karibu!

Jahopp, då får vi väl säga välkommen till min musikblogg som nu flyttar in här xD eller ja, musikbloggen kommer i alla fall tas bort och det kommer bli en ny kategori här The music of Madeleine. Så ni får se fram emot att hitta lite veckans band här fram över, trevligt va?

- Madeleine


Musik

Jag funderar på om jag ska ta bort musikbloggen och lägga in även inläggen som vanligtvis hamnar i den i den här. För egentligen känns den rätt onödig. Hmm...vad tycker ni?

- Madeleine 

Kariba!

Mambo vipi?

Tjoho! har inte gjort någonting vettigt idag typ. Först så fick jag tillbaka mitt franska prov, bättre än väntat faktiskt :D Sen dödade vi tid typ hela dagen innan vi fick lära oss lite Swahili. Sjukt kul och jättegulligt språk! Jag menar ni hör ju:

Wewe ni nani?
Mimi ni Madeleine

(Vem är du?
Jag är Madeleine)

Så som ni förstår är det även Swahili jag har börjat inlägget med. Kariba - Välkommen och Mambo vipi - läget?

Kwaheri! (hej då!)

- Madeleine

Profil

Jag blir galen! varför vill den bara visa min gamla profil? Den har inte använt den profilen på, jag vet inte hur länge, men efter att min blogg flyttades så kom den tillbaka och nu vill den inte ändra. Väldigt irriterande!

- Madeleine

Design

Varför har jag inte upptäckt det här förrut? det är ju sjukt kul! Jag måste säga att jag är lite stolt över hur jag har lyckats med min blogg idag. Extra glad blir man ju när man kommer på grejer utan att ha följt instruktionerna på Designa din blogg som när jag lyckades ta bort den röda ramen. Även om jag lätt skulle kunna fortsätta nu så måste jag nog sova. Så musik och smycken får vänta tills i morgon.

- Madeleine

Header

Jag har fixat mig en header. jag är inte helt nöjd och den är inte superfin, men va fan! det är bättre än inget! Nu ska jag exprimentera lite till och se vad som händer :P dock tar jag en massa hjälp av den här sidan, aldrig att jag skulle klara det själv!

- Madeleine

Flyttad

Wiho :D jag är flyttad och nu kan jag börja blogga igen. Jag har saknat det hela kvällen. Jag skrek nästan när det plingade till i msn:n om att jag hade fått mejl från blogg.se. Jag borde skaffa mig ett liv istället.

- Madeleine

Bikini

image10


Mamma har typ förbjudit mig att köpa någon mer bikini, men jag kunde inte låta bli att bli lite småkär i den här när jag fick syn på den på shock nyss. Grymt snygg ju!

- Madeleine

Tema: Afrika

Den här veckan har jag en känsla av att det kommer bli en del Afrika feelings även här på bloggen. Vi har temavecka i skolan och någonting gör att jag inte riktigt lyckas släppa det någon gång under dygnet. I år är temat Afrika.

Om ni vet någon som bloggar från Afrika, om hur livet är där, så skulle jag var mer än tacksam om ni ville länka lite..

Jaja, nu ska ja se om jag kan hitta något annat kul om denna speciella kontinent. Min grupp har valt att framför allt arbeta om hur Afrika påverkar/påverkas av klimatförändringarna. Alla tips på bra källor är självklart välkomna!

- Madeleine

Google

Woho! Nu känner jag mig nästan populär! 5 av 10 träffar på första sidan om man googlar maols har med mig att göra. Jag tyckte i alla fall att det var lite coolt.

- Madeleine

Ibland

Ibland blir det inte riktigt som man vill men då är det bara att försöka göra det bästa av situationen.

- Madeleine

Smycken

Nu har det blivit ett par örhängen till de turkosa smyckena också. Men min stora fråga nu är vad ska jag ha i morgon? ska jag börja direkt och ha Afrika smyckena? eller ska jag vara lite havisk och ha de turkosa smyckena?

- Madeleine

Afrika

Veckan som kommer nu ska vi ha tema Afrika i skolan. En av uppgifterna vi har är att tillverka ett smycke eller ett instrument. Som ni säkert förstår var det inte ett särskilt svårt val för mig. Det blev självklart ett smycke. Eftersom jag inte kunde hålla fingrarna i styr och redan hade massa inspiration så är det redan färdigt.

image7

Jag tycker inte det blev riktigt så mycket Afrika känsla som jag hade hoppats på, men alla andra har sagt att det är bra så jag får väl lite på alla andra då. Afrika inspirationen var inte slut utan idag har det även blivit ett armband och ett par örhängen till.

 

Jag funderar på att göra något mer, typ en brosch? vad tycker ni?

- Madeleine

Black

image6

Jag var bara tvungen att visa det här. Vi är the black family! xD

- Madeleine

Garderob

Nu har jag gått igenom hela min garderob. Den är nästan tom. Jag har slängt ut sjukt mycket kläder. Och vet ni vad? det finns fortfarande färger där inne! Jag tycker nästan att jag är värd en applåd.

Nej, nu ska jag hjälpa mamma att hänga ut tvätten och sen ska jag se om jag kan hitta på något kul ute. Blir antagligen några nya smycken gjorda. Funderar på ett armband i Afrika stil som jag fick en idé om tidigare. 

- Madeleine 

Godmorgon

Det känns som sommar! Så sjukt jävla härligt! Solen skiner, det är varmt, fåglarna kvittrar i kapp, mitt nya turkosa armband ligger bredvid mig och bara skriker sommar. Jag älskar det här!

- Madeleine

Blogg

Jag bara måste rekommendera en blogg till. Nämligen den här! Jag försöker för mitt liv föreställa mig Fredrik springa omkring med en kamera för att sedan lägga ut helt underbara bilder på en blogg. Det funkar inte. Men den här killen vet vad han håller på med! sjukt coolt! och väl värt ett par besök!

- Madeleine

Water

image5


Bland annat denna klänningen köpte jag idag. Lite kul eftersom jag för tillfället annars vägrar använda allt med färg i min garderob. Idéen till det där armbandet har jag gått och funderat på under ett par dagar och nu kändes det helt rätt att göra det. Dessutom hade jag inhandlat lite nya hattpinnar så att det var möjligt att genomföra. Jag satte mig i solen på altanen och lätt mig inspirears av vattnets porlande i dammen. Helt plötsligt upptäckte jag dessutom att jag hade gjort ett halsband också, så kan det gå!

Jag älskar sånna här dagar! Helt underbart!

- Madeleine

Joacim Cans

Congrats! Väl värda att vinna måste jag säga. Och det tycker jag inte bara för att det är mer min stil än vad Brolle är. Bohemian Rhapsody och O Fortuna är inga lätta låtar. Dom var verkligen grymt duktiga.

- Madeleine

Stan

Har varit inne i Gbg med mamma idag. Blev en del grejer inhandlade. Bland annat klänning till avslutningen. Det blev inte klänningen med dödskallar från shock som jag hade planerat att köpa. Men det blev en annan istället som ni inte ska få se, än. Jag kan avslöja att den är svart i alla.

- Madeleine

Italienska

Jag hittade värsta bra bloggen precis! :D Nu ska jag se till att ha en del koll på italienskan till hösten så att jag kan äga sönder alla andra. Wiho :D

- Madeleine

Maskrosor

Mamma har någon konstig vision om att det skall gå att utrota alla maskrosor inne på vår tomt. Jag är mycket tveksam till detta dock. Men för att hon skall vara glad så måste jag nog ändå gå ut och dra upp dom jag kan hitta nu. Sen får jag väl fylla på nytt vatten i dammen också. Det gjorde jag för bara ett par dagar sedan. Jag fattar inte vart det tar vägen? så fort borde det inte dunsta...
 
- Madeleine

Bloggkoll

Jag älskar bloggkoll! Seriöst, jag har blivit kär i den sidan. Sjukt enkelt sätt att hålla koll på en massa bra bloggar! En sida jag verkligen rekommenderar. Och ni kan ju alltid bevaka mig (A) bara att klicka på bloggkoll symbolen till höger.

Och så måste jag bara säga att jag har hittat min favoritblogg, tror jag. Nämligen den här! Verkar vara en väldigt härlig tjej och hon tar en massa fina bilder. Jag tycker hennes blogg är väl värd ett besök, eller två.

- Madeleine

Störande..

Hur kommer det sig att ingenting finns när man behöver det? jag hade värst idéen om ett assnyggt armband, kanske med halsband till också. Men när jag ska sätta mig ner för att knåpa ihop det så märker jag att jag inte har en endaste hattpinne hemma! jag kan alltså inte göra några berlocker. Jag kände mig helt handikappade. Det går knappt att gör någonting utan sådana. Nej, det får inhandlas om jag och mamma åker in till stan i morgon. Vilket jag hoppas att vi gör för jag har inga kläder och är mamma med så betalar hon. Väldigt praktiskt.

- Madeleine

Varför?

Det måste vara den bästa, och den värsta, frågan som finns. Seriöst. Tänk på hur lätt det är att få svar på vad man vill med den. Eller att hålla liv i en diskussion. Tänk om varför? inte hade funnits. Det hade varit jättejobbigt!

- Madeleine

Sonata tröja

image4

Jag tror att jag precis blev kär i den här tröjan! Sjukt fin! texten är fån Blinded no more; Ready To Give Eternal Love Another Chance

Dock kommer jag inte att få någon sån, inte än på ett tag i alla fall, mina pengar måste sparas om jag ska ha råd med allt annat jag vill göra.

Men ni kan ju alltid hjälpa mig på traven lite genom att köpa ett smycke!

- Madeleine

Sol och värme

Det är så härligt! Det här vädret gör att man känner sig så glad hela tiden! Jag älskar det! :D

Jag fick sms tidigare från Erika som då precis hade landat på Azorerna. Jag kan säga att jag faktiskt inte är allt för avundsjuk på henne just nu. Dom hade 17 grader. Jag var ute och kollade på våran termometer nu och den stod på 19. Så jag tror vi har det rätt bra här också. I helgen skall det ju dessutom bli ännu varmare!

Nu ska jag i alla fall strax gå ut och sätta mig i solen på altanen och skriva mitt tal till svenskan imorgon. Förhoppningsvis får man lite färg med.

- Madeleine

Mod

Hur ska man definiera det? Mod. När är man modig? egentligen? När är man feg?

Folk säger att man är feg när man bara låter allting vara. Ignorerar sina problem och bara säga att "det löser väl sig". Bara går på utan att ta tag i någonting. Visst man kanske är feg. Men krävs det inte en hel del mod för att vara feg? Att klara av att bara gå utan att tänka på vad som händer måste väl också kräva sin styrka. Det kan inte vara lätt. Jag skulle i alla fall inte vilja säga att man är särskilt mycket modigare om man bara sitter kvar och ältar allting om och om igen. Det är nästan så att jag då skulle vilja säga att man är feg, att man inte vågar ge sig av och lämna det som har hänt bakom sig.

Det går nog egentligen inte att hitta något helt korrekt svar på vad som är modigt och vad som är fegt. Varje människa måste nog ha en egen definition av vad som är modigt och fegt för just den individen. Jag tror inte man kan dra alla över en kam i det här fallet. Folk är så olika.

- Madeleine


Barndom

Jag har tänkt på det här ganska länge nu. Hur små val som ens föräldrar gjorde när man var liten kan förändra hela ens liv..

I mitt liv så finns det, som jag har hittat hittils, två sådana tillfällen. Det första var när jag var omkring ett år gammal och mamma väntade min lillebror. Hon och pappa hade två alternativ. Investera i det huset vi bodde i eller sälja och köpa något nytt. De var runt och kollade på olika ställen för att se vad det fanns för alternativ. Det mest intressanta låg i ett område, jag kommer inte ihåg vilket, ute i Romelanda. Men som ni förstår så blev vi kvar och vi bor fortfarande i samma hus som mamma och pappa då funderade på att sälja. Jag är väldigt glad över det och älskar verkligen det här huset. Trots det har jag många gånger, speciellt nu det senaste, funderat på hur mitt liv hade kunnat sett ut om vi hade flyttat till det där huset i Romelanda. Jag kanske hade känt alla de underbara människor jag är kompis med nu redan när jag var liten? eller så hade jag varit en helt annan person och tyckt att de var extremt töntiga.

Det andra tillfället hade aldrig uppståt om inte det första hade fått den utgången det fick. Vilket egentligen är ganska självklart då det första skedde så tidigt under mitt liv. Det andra handlar i alla fall om när jag ska börja förskolan. Att jag skall gå på Solängskolan (då kallad ABC-skolan) är en självklarhet med tanke på vart vi bor. Kommunen tyckte då att det var viktigt att jag gick ett tag på dagis med de barnen jag sedan skulle gå i skolan ihop med. Eftersom jag hade gått på ett dagis uppe på Komarken innan fick jag snällt byta dagis det sista året. Så strax innan jag ska fylla fem år så träffar jag för första gången den person som sedan kommer att vara min bästa vän under en lång tid. Vi blir väldigt tighta direkt och våra föräldrar önskar såklart att vi ska få komma i samma klass när vi väl börjar skolan. Vilket vi också gjorde, något jag är väldigt tacksam för idag. Hade jag inte önskat att få gå med den här personen så hade jag gått i den andra klassen vilket hade gjort att jag hade umgåtts med helt andra personer än vad jag gjorde då. Antagligen hade jag inte heller då haft de kompisar jag har idag. För jag hade aldrig hamnat i den situationen där jag valde dem.

Det finns säkert fler sådana där smågrejer som andra har gjort som har haft stor påverkan på mitt liv. Jag tycker det är intressant att upptäcka sånt. Många kan nog tycka att det är jobbigt men jag gillar att spinna på "tänk om.." idéer. Det är spännande och man kan släppa loss fantasin helt fritt för man kommer ändå aldrig få reda på hur det hade varit.

Kanske, om jag fick leva om hela mitt liv igen så skulle jag välja precis tvärtom mot vad jag har gjort nu, bara för att få se vad som händer.
 
- Madeleine 

Det ofattbara

"De väntar sig det värsta - de väntar sig inte det ofattbara"
- Charlotte Delbo 

Vi läser om andra världskriget i SO:n, som man alltid gör i nian. I måndags fick vi en bok utdelad som vi skulle bläddra lite i och sedan välja ut en bild eller en text som berörde oss. Jag har alltid tyckt att sånt är extremt svårt. När det handlar om krigssituationer har jag jättesvårt att sätta mig in i det. Det är någonting som tar emot och bara säger, nej! stopp! Det slutade i alla fall med att jag valde det här citatet. Mest för att det faktiskt går att använda i andra situationer. När jag läser det behöver jag inte direkt tänka att det handlar om förintelsen, även om jag vet att det gör det.

- Madeleine


Plugg

Och nu försöker jag bara undvika att behöva plugga igen. Jag vet. Men fy vad det är tråkigt. Ska redovisa om metal i USA på engelskan imon och jag har i princip inte ens börjat. Så det är väl dags att sätta igång nu antar jag..

- Madeleine

Wake up

Jag tycker det är intressant, hur man kan vara så van vid att vakna en viss tid. Att man bara slår upp ögonen en minut i sex och konstaterar att man har vaknat precis innan klockan ska ringa, igen. Jag har alltid varit sådan. Det räcker att jag går upp vid samma tid under en kort period så vaknar jag sen ganska automatiskt vid den tiden. Konstigt egentligen. Det spelar inte speciellt stor roll hur sent jag går och lägger mig heller, jag vaknar ändå. Det är väldigt skönt så jag ska inte klaga.

- Madeleine 


Hemsidan

Idag har i princip hela dagen gått åt till att fixa hemsidan, http://www.freewebs.com/maols jag tycker den blev helt okej faktiskt. Freewebs blir smidigare och smidigare att använda, även om jag är sjukt trött på det. Dock orkar jag inte försöka hitta något nytt och hålla på att göra om allt. Dessutom är freewebs väldigt smidigt om man, som jag, suger på typ html och allt sånt där. I vilket fall skulle jag bli glad om ni tittade in och sa vad ni tyckte om den.

Men den egentligen frågan är väl om jag verkligen gjorde om den för att det behövdes eller för att jag bara inte orkade ta tag i alla läxor jag egentligen skulle ha gjort idag. Jaja, nu är det som det är och jag får göra dom under veckan. Men det ordnar sig. Det gör det alltid. Förr eller senare.

- Madeleine

Bloggar

Ni missar väl inte mina andra bloggar?

http://maols.blogg.se/musik - maols musik.
http://maols.blogg.se/smycken - maols smycken. I sammarbete med min hemsida http://www.freewebs.com/maols

- Madeleine

livet

Varför kan inte livet vara enkelt, i alla fall ibland?

- Madeleine

Ibland

Ibland känns det som om livet springer i väg utan att man riktigt hänger med. Ledsen att jag inte har bloggat på typ jättelänge, men jag har verkligen inte orkat/haft tid/haft något kul att skriva om. Jag ska försöka bättra mig, men jag kan inte lova något.

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild