Musik blogg

Jag känner för att starta en till blogg. En till under blogg till denna. Jag har ju denna och sen har jag bloggen till maols smycken men jag vill ha mer. I så fall skulle den få det underbaraste ämnet av dom alla, musik. Men jag vet inte om det är värt det. Liksom hur ofta skriver jag i den här? hur ofta kommer jag skriva i den? Är det någon som är intresserad av att läsa? är det någon som läser?

I denna musik blogg skulle jag då skriva om, ja, musik såklart, men typ lite kul grejer. Kanske kan bli lite genre diskussioner, album recensioner (när jag lyckas ha pengar som jag kan lägga på det, för jag vägrar recensera något jag inte äger), allmänna musik tips och andra kul funderingar.

Jag tror faktiskt jag skall göra det. Det är ju alltid värt ett försök i alla fall.

http://maols.blogg.se/musik

-Madeleine

Kiss

Så härligt :D fick sms från farfar 9:12; Biljetterna köpta. T

Jag typ dog! JAG SKA PÅ KISS!

Stockholms stadion, 30 maj, med Lea, Erika, Pappa och en kompis till honom :D

Jag längtar enormt mycket <3

-Madeleine

Alla hjärtans dag

Vad är det? Varför i hela friden finns det? är vi så dålig på att visa varandra kärlek att vi måste ha en speciell dag då vi blir tillsagda att göra det på?

"Lilla Kalle, detta ska du lära dig från början, den 14 februari är en väldigt speciell dag! den dagen, och bara den dagen, skall du visa stor uppskattning till alla runt omkring dig, förstår du? Bra, spring iväg med pappa nu och hjälp honom att köpa en stor bukett med röda rosor till mamma."

?

Seriöst?

Man kan väl för helvete få visa att man älskar någon vilken dag man vill!? inte bli påtvingad att göra det just den här specifika dagen? tror ni inte allt bara är ett stor företagsjippo? JA! VI KAN TJÄNA PENGAR! BLOMMOR OCH CHOKLAD TILL FOLKET! MEN DOM SKA BETALA! MYCKET!

Orka.

"denna dag bli jobbig för typ 75 % av alla som inte har nån partenr."

Fick denna kommentar när jag skrev lite lätt om detta på min bilddagbok. Men hade jag haft en pojkvän hade jag nästan blivit sur om han hade kommit med massa pressenter och blommor och grejer till mig bara för att det var alla hjärtans dag. Sånt ska komma naturligt, spontant, för att man verkligen menar det! inte för att man är tvingad till det för att det är "en speciell dag".

Nej, mer kärlek till folket under de övriga 364 dagarna på året!

-Madeleine

Gymnasieval

Ja, jag är lite seg :P

Men jag har inte varit på något vidare humör för att skriva här det senaste (med undantag för pepp inlägget då). Men nu vill jag få ändring på det. Jag vill skriva massor, jag är jättesugen på att skriva, dock vet jag inte om vad :/ Det suger.

Ja, ja..för att skriva något så kan vi ju börja med gymnasievalet då, hur tråkigt det än är. Min lista blev så här:

1. Da vinci, Mimers hus, Kungälv
2. Hantverk - Silversmide, Lerums gymnasium, Lerum
3. Natur, Mimers hus, Kungälv

Jag är självsäker och säger att jag kommer komma in på Da Vinci. Dom andra valen spelar alltså egentligen ingen roll alls. Silversmidet tänkt jag ta någon kvällskurs eller så på längre fram istället, bättre att få en bred grund genom att gå Da Vinci. Natur har ingen som helst funktion, det var bara mamma som höll på att tjata mig galen.

-Madeleine

Pepp

Jag är inte ett dugg peppad för någonting just nu. Jag vill bara skruva upp volymen så att jag inte hör vad jag tänker, krypa upp i ett hörn och bara sitta där. Spränga öronen.

Jag funderar starkt på att sitta här hela natten och på något sätt se till att min röst blir ännu hesare än vad den redan är (någon som har ett bra tips?) så att jag inte kan hålla någon SO redovisning imon.

Jag är inte alls peppad för svenska nationella proven heller. Uppsats på torsdag...jag har ingen inspiration alls. Men jag får la ta mig dit och skriva en kass krönika om något klyschigt som att även små val i livet är viktiga typ. Orka bry sig liksom...nationella spelar typ ingen roll i alla fall.

-Maddie 

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild