I'm calling you, I'm calling you

Som jag sa i föregående inlägg, Egoina gör ett fantstiskt jobb, som nu även uppmärksammas i annan media än bloggar. Tidningar och radio. Jag tycker det är helt fantastiskt att alla visar sådan extrem uppskattning till det hon gör, hon förtjänar verkligen det!

Annars har det varit helt sjukt bra väder här i Falköping idag! Suttit ute i solen massor och bara njutit. Känns som om man får ta vara på tiden, imorgon bär det av norrut och där verkar det inte vara riktigt lika trevligt. Jag ska i alla fall försöka packa ner så mycket sol och värme jag bara kan!

För övrigt så tycker jag inte att ni ska glömma bort sista chansen på dessa smycken! Det börjar verkligen dra ihop sig nu och fler och fler smycken försvinner hela tiden, så passa på!

- Madeleine

"You shouldn't worry about expectations, you shouldn't really care at all"

Om ni inte redan gör det så tycker jag att ni ska gå in på Egoinas blogg och följa det hon gör just nu! Hon gör ett fantastiskt jobb för att bekämpa det kroppsideal som finns idag.

Det hela började med att hon fick ett mejl från en tjej som bad Egoina lägga upp en bild på sina lår, för att visa att man kan vara snygg även om ens lår går ihop. Nu har hon dragit igång en hel karusell där hon lägger upp massvis med bilder på tjejers lår, för att visa att alla lår är okej och vackra.

Jag har inte skickat in någon bild till henne, men ni kan få mina lår här! Jag anser mig själv vara smal, men inte har jag någon tydlig glipa mellan mina lår för det? Vem bryr sig? Huvudsaken är väl att jag kan gå på benen, mår bra och trivs med mig själv, eller?


- Madeleine

Be my lifeline for this lifetime

Vill ni veta något helt galet?

På onsdag sätter jag mig åter igen på tåget norrut, vilket inte är så galet alls, det är väl väldigt normalt för min del. Något jag gör så fort jag får chansen. Nej, det galna sker när jag kliver av tåget tidigt på torsdag morgon och äntligen ser min älskade pojkvän igen. För från och med det ögonblicket så kommer vårt förhållande vändas åt motsatt håll.

Ja, alltså, nu så är vi ifrån varandra långa perioder på ca. en månad och sen träffas vi max en vecka och så går det ytterliggare en månad till nästa gång. Från och med torsdag och minst ett år framåt så är planen att det skall bli precis tvärtom. Det "normala" kommer vara att vi är tillsammans och att vi kanske ibland är ifrån varandra kortare perioder.

Först kommer sommaren och då har vi alla möjligheter att vara tillsammans största delen av tiden. Sen kommer hösten då allting lutar åt att Tobbe flyttar ner till mig. Jag kan inte förstå hur det kan vara sant, men det är det, helt galet...men sant...
- Madeleine

All coulors blend to black

Idag fick jag tillbaka ett sug som det var många, många år sedan jag hade. Sist var jag, vild gissning nu, typ 12 kanske 13? Då lyckades mamma få mig på andra tankar genom att visa för mig vad mer man behövde handskas med för att den söta lilla geckoödlan jag ville ha skulle överleva.

Idag, när suget efter den där ödlan av någon anledning plötsligt kom tillbaka så känner jag väl att jag absolut skulle kunna klara av att mata den också. Men nu finns där andra problem så som plats, tid och pengar så det lär väl inte bli någon den här gången heller.

Men visst är de otroligt söta leopardgeckosarna?

   

Hade man varit rik hade man ju dock gjort allt för att få tag i en så kallad Black pearl, så otroligt fin! Som jag har förstått det så finns det endast ett hundratal i världen och när den färgteckningen "kom" för några år sedan så såldes de för 3000 dollar styck. Idag verkar det mer eller mindre omöjligt att få tag på någon.


- Madeleine


Tore it out and ripped it apart


Trots värktabletter, mer mat och vatten än vad jag normalt får i mig och så mycket sömn som jag kan tvinga mig själv till så känns det fortfarande som om mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst. Jag blir galen.

Så, nej, här blir det inte mycket vettigt gjort kan jag säga. Därför blir det tyvärr tystare på bloggen också. Men snart skall väl det här gå över får vi hoppas.

- Madeleine

As far as the eye can see


Kanske man ska bli norrlänning på riktigt och flytta till Lannavaara för att plugga nästa höst istället? Det är ju betydligt närmare till Boden därifrån än vad det är från Falköping i alla fall. Fast det är knappt, och kanske inte riktigt lika viktigt om Tobbe pluggar i södra Sverige. Att vi ska gå om varandra hela tiden.

Nej, men för att vara seriös. Det är något jag kommer att överväga. Och varför i hela världen man väljer en liten, nästan obefintlig, by i norraste norrland, kanske ni undrar? Jo, för där finns skolan som erbjuder det här:

"Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta inom ädelstens- och guldsmedsindustrin. Under dina två studieår blandar du teoretiska kurser med praktiska. Du får kunskaper i ädelstenslära, geologi, mineralogi, kemi, metall- och stenbearbetning, slipteknik, infattnings- och guldsmedsteknik, företagsekonomi och entreprenörskap."

   

Det tål att tänkas på, det gör det. Speciellt eftersom jag vet att jag blir väldigt rastlös av att vara kvar på samma ställe för länge, och alternativet är att stanna kvar och läsa på lärcenter här i Falköping. För läsa vidare ett par år till, det vill jag verkligen.

Som tur är har jag ett år till på mig att fundera, bestämma mig, ändra mig och besluta mig för något helt annat. Det finns ju faktiskt det galna alternativet att söka till guldsmedskolan i Köpenhamn också. Som sagt, tur att jag har ytterliggare ett år på mig..

- Madeleine

See, my feet are already on the road

Jag tror jag ljög lite för någon dag sedan när jag skrev att Blondinbella är typ den enda unga svenska kvinna som jag beundrar. Det finns några till.

Bland annat Foki som för några månader sedan flyttade till Bangkok och just nu är i fullgång att få igång sitt klädmärke samt en internationell webshop, samtidigt som hon läser sin sista tid på gymnasiet på distans. Sen lyckas hon klämma in att göra allt annat man kan tänka sig också.

Just nu är hon ute och reser igen, och de perioderna kan jag knappt slita mig från hennes blogg. Den här gången är resmålet Singapore. Jag blir så galet ressugen när jag läser hennes blogg, vill bara åka iväg direkt. Men det går inte alltid för sig.

Jaja, i början på juli så får jag i alla fall en liten resa. Då bär det av till Finland ett par dagar med Tobbe, mamma, Janne och Juia för att bland annat åka till mumindalen. Kanske inte riktigt är att jämföra med Fokis lyxresa till Singapore, men jag tror att det blir trevligt i alla fall.

- Madeleine

Like a storm wind sweeping by

Eftersom jag trotsade sjukdom och den halva orkanen som verkar ha befunnit sig över Falköping idag för att dra mig iväg till Ica och få hem lite mat så unnade jag mig att testa att göra en superenkel "chokladmousse" som Bella tipsade om i Egoboost Magazine.

Jag tror att jag hade lite för lite tålamod och lät den koka lite för kort tid, men det gör inte så mycket för den blev grymt god i alla fall, men väldigt mäktig, jag lär kunna gå och småäta av den resten av veckan tror jag!


Tjuvsmakade lite innan jag kom ihåg att ta bild, haha!

Den var jättelätt att göra i alla fall, man låter bara 100g mörk choklad och 100g mjölkchoklad smälta i 1½ dl grädde under omrörning, sedan låter man det koka en stund på låg värme. Bella hade i några droppar mintextrakt också, men de hoppade jag.

- Madeleine

Is this bliss or am I insane?När jag fick syn på den här tävlingen först så tänkte jag inte bry mig, man vinner ju aldrig i alla fall. Men så dök den upp på fler och fler ställen och jag blev mer och mer sugen varje gång. Tillslut var det kört, men det är väl lika bra det. Man förlorar ju inget på att delta!

Klicka på bilden om ni också vill delta!

- Madeleine

The darkest of nights, magic still remains

Idéerna börjar ta form. Jag har aningar om hur man skulle kunna göra mer eller mindre alla delar just nu tror jag. Det lär bli pilligt och en massor med lödning, men jag tror att det ska gå.

Annars har en reservplan glidit in i min hjärna, i form av en gondol. Så vi är kvar i Italien, vi flyttar oss bara från väst till öst. Men vi får väl hoppas att den resan inte skall behövas utan att vi kan stanna kvar i Pisa.


Även om gondoler är väldigt vackra de också, det måste jag säga.

- Madeleine

I'm living in a world of fantasy, reality ain't good enough for me

Vaknade med bultande huvudvärk, helt tjock i halsen och kunde knappt öppna ögonen för några timmar sedan. Jag valde att ta mig friheten att sjukanmäla mig för att försöka sova ett tag till och sen jobba med projektarbetet här hemma istället.

Det kändes väldigt värt, för huvudvärken har fortfarande inte lättat och jag orkar ingenting. Blaha, jag har ingen lust att bli sjuk nu.

För att göra det hela ännu värre så ekar mitt kylskåp helt tomt, så jag måste ta mig ner till Ica under dagen också...

- Madeleine

It's the voice I hate againPå beställning har det placerats två stenar i det här hänget. En vit och en blå. Jag tycker det blev riktigt snyggt med ett par stenar i, bilden gör, som vanligt, inte det hela riktigt rättvist. Silver är svårt och när det kommer till att fota mina grejer har jag inget tålamod kvar, då vill jag bara visa.

Glöm nu inte bort att ta sista chansen på de smycken jag gjort under året!

- Madeleine

Projektarbete - Lutande tornet i PisaDessa papper borde jag sitta med nu och försöka komma underfund med om det jag har tagit på mig över huvud taget är genomförbart. Går det att bygga en miniatyr av det lutande tornet i Pisa i silver? Med de kunskaper jag har? Jag hoppas det, det hade varit så tufft!

För att ge en liten bakgrund och introduktion till min nya kategori om detta, just nu till synes omöjliga, projekt som jag skall ägna en stor del av nästa läsår till. Om någon har missat det så går jag Hantverksprogrammet på gymnasiet med inriktning guldsmed, nästa år går jag sista året och då skall jag som alla andra göra ett projektarbete. Förslagsvis något arbete i metall som kan kopplas till inriktningen guldsmed. Vi i klassen har under våren nu kommit fram till att vi vill ha ett gemensamt tema för att det skall bli en snygg utställning nästa vår. Temat vi har valt är länder.

Jag har nu, efter många om och men, bestämt mig för landet Italien. Och något av det första som jag tänker på när det kommer till Italien är det lutande tornet i Pisa, därför har jag bestämt mig för att försöka göra något utav det. Jag har inte fått ett helt godkänande från mina lärare än (de måste ha lite koll så att det verkligen går att göra), men jag hoppas och det lät inte helt omöjligt. Men jag måste, såklart, fundera en hel del själv på hur i hela världen jag ska göra. Jag kan se den färdiga produkten framför mig, och alla delar, men hur jag ska komma dit? Det tål att tänkas på, jag vill ju inte att det skall väga flera ton heller, det blir så dyrt.


Detta otroliga byggnadsverk skall jag alltså få till i silver, och helst ska det kunna stå också...än har det inte rasat. Vad tror ni? Är det omöjligt?

Ni får gärna sponsra mig med lite reservplaner också, vad tänker ni på när ni hör Italien?

- Madeleine

Egoboost!


Jag har sagt det förrut, jag säger det igen, och jag lär säkert säga det ännu fler gånger. Om det finns någon ung kvinna i Sverige som jag verkligen beundrar så är det Isabella Löwengrip. Visst, hon kanske har haft lite tur och hjälp på vägen men all den framgång som hon har kommer knappast av att man råkar ha en pappa med kontakter i rätt kretsar. Det krävs mer, hon har ett fantastiskt driv som jag önskar att jag kunde ha oftare, till mig kommer det bara i korta perioder då och då.

Jag hoppas att med hjälp av att ha Isabellas senaste projekt (om hon inte redan har ytterliggare något nytt på gång?), tidningen Egoboost Magazine, liggandes framme på soffbordet hela tiden locka fram de där perioderna lite oftare. Redan efter att ha läst första sidan så visste jag att de där 55 kronorna var en otroligt bra investering. Jag satt nästan och hoppade i tågsätet för att jag fick så mycket energi (tur att jag var tvungen att mer eller mindre springa genom regnet hem). Jag ville bara skriva på papper och få igång mitt företag nu, nu, nu! Jag vill också lyckas, och jag vet att jag kan, bara jag försöker!

Om ni blir skrämda av folk som lyckas så bör ni hålla er borta från den här tidningen men om ni, som jag, inspireras till tusen av att se andra lyckas och höra deras historier så tycker jag att ni skall rusa till närmaste pressbyrån och spendera 55 kr på den här tidningen. Blir ni inspirerade nog så har ni snart tjänat in de pengarna igen!

Jag tror aldrig att det har inträffat att jag har läst alla artiklar i en tidning, det gjorde jag inte den här gången heller, jag skummade bara igenom de få (obligatoriska?) modesidorna. Annars har jag nog inte missat ett ord. Till och med reklamen tittade jag på, då det råkade vara en mängd olika smyckemärken som ville visa sig, de inspirerar mig som ni säkert förstår också. 

På tal om reklamen så måste jag då komma till det enda negativa med tidningen, reklamen stör mig inte egentligen, den gör ju bara tidningen billigare för mig att köpa. Men, den blandas väldigt lätt ihop med de riktiga artiklarna och ibland är det svårt att veta vad som är reklam och inte (precis som på en stor blogg, haha, så det kanske inte är så konstigt ändå?). Men man kan inte begära allt i första numret av en ny tidning, skriven av unga tjejer som växt upp på internet med bloggar där vardag, jobb och reklam går hand i hand.

Två saker kan jag i alla fall lova att jag skall göra allt för att uppnå efter att ha läst första numret av Egoboost Magazine. Alla kommande nummmer skall inhandlas och jag skall göra allt i min makt för att en dag få berätta om min väg till framgång i samma tidning och hoppas inspirera många fler att våga satsa! För det är därför den här tidningen skrivs, för att ge mig, dig och alla andra en rejäl egoboost! 

Update: Jag som alltid har varit emot stora smycken, jag trodde inte det var möjligt att bära upp dem. Jag får nog börja tänka om, Isabella lyckas verkligen med allt!

- Madeleine

Like a sin she comes alive

Ja, jag kan börja vänja mig vid det här. Kent skickade hem oss efter lunch idag också, han har en del annat att göra så han hinner inte riktigt med oss verkar det som. Men vi ska nog överleva det tror jag.

Glöm inte sista chansen nu! Några smycken börjar redan droppa av så passa på!

- Madeleine

Crazy Coconut
Har mer eller mindre kört en liten testing helg på nya produkter med kokos i. Så vi får väl köra en liten utvärdering, tycker ni inte det?

Om vi börjar med Lokas vatten "Coconut Dream", jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vissa klunkar var faktiskt riktigt goda, men tyvärr ger de flesta en eftersmak jag inte trivs med. Det var, trots det, betydligt godare än vad jag trodde att det skulle vara, men det är ingen smak som jag tänker lägga mer pengar på. Kul att testa var det i alla fall.

Marabous nya "Caribbean" med smak av kokos och banan var däremot riktigt god och blev godare och godare för varje bit, den kan jag tänka mig att köpa ett par kakor till av. En favoritplats går den inte upp på, men den var väldigt god.

- Madeleine

On stranger tides


Tog en sväng genom biosalongen innan jag tog tåget hem. Den nya PotC-filmen skulle beskådas, och nej, aldrig i livet att jag skulle se den i 3D! Jag ser hellre filmen än en massa onödiga, överdrivna effekter. Storheten med filmer tycker jag ligger i storyn och hur den berättas och inte i effekterna.

Jag måste nog hålla med om det jag hört innan, att den här filmen är mer i klass med ettan än de andra två. Så hade jag i och för sig inte särskilt höga förväntningar på den här filmen heller. Jag, personligen, tyckte att det kändes lite läskigt när så många av de gamla karaktärerna inte fanns där, men man vande sig ganska snabbt.

Storyn tyckte jag om, den var lagom förvirrande och händelserik. Den blev inte för mycket och man tröttnade inte heller. Helt enkelt en ganska lagom och behaglig film, kanske inte är det som de flesta skulle beskriva den som. Men nu i efterhand är det så jag känner i alla fall. 

-Madeleine

Sista chansen!

Här kommer det ett trevligt inlägg, skulle jag vilja säga i alla fall. Det kommer fyllas med bilder och priser på alla de smycken som jag har liggandes färdiga i skolan. Om ingen visar intresse nu så kommer de med största sannolikhet att skrotas och smältas ner.


Halsbandshänget som vi kallar för "Löken". Ca. 3 cm med en fantastisk djupt blå sten. 220 kr.


Chanérringen. Nu var jag dum och glömde kolla storleken, hör av er om ni vill veta. 370 kr.


Halsbandshänget "Blomman" med en fin turkos i mitten. Jag är inte helt säker men jag skulle gissa på att det är ca. 4 cm. 110 kr.


Örhängen i form av små väldigt glada gubbar. 150 kr eller 450 kr tillsammans med halsbandet i samma stil.


Halsband i form av en glad gubbe med två gröna stenar som ögon. 350 kr eller 450 kr tillsammans med örhängena i samma stil.


Halsbandshänge som det fortarande inte har tillkommit några stenar i, om det absolut önskas så säg till så ska jag försöka fixa det (då kan ni till och med välja färg!). Annars tycker jag att det är ganska fint utan också. 170 kr.


Halsbandshänge i form av bokstaven M. 50 kr.


Pressade hjärtan som kan användas till lite allt möjligt, örhänge/halsbandshänge/berlock på armband. På bilden ser ni den större modellen (ca. 12 mm) men de finns även i en mindre modell (ca. 8 mm). Stora hjärtan 30 kr/st, små hjärtan 20 kr/st.


Armband med lite större länkade ringar (ca. 9 mm i ytterdiameter). 360 kr.

- Madeleine


I'm running, I'm scared tonightEtt armband som jag faktiskt blev väldigt nöjd med. Tankarna spårade lite under processens gång och det blev inte alls som jag tänkt från början. Men det betyder ju verkligen inte att det blev sämre. De stora ringarna är ungefär 9 mm i ytterdiameter.

Om ingen är intresserad så funderar jag nästan på att behålla det själv, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Ska jag ha det själv måste jag ta bort en länk också, för jag är alldeles för smal.

- Madeleine


What the hell are you standing there for


Vi fick sluta mer eller mindre direkt efter lunchen idag, mycket trevligt. Så nu tänkte jag skriva ihop ett snabbt litet inlägg och sen kila ner till tågstationen och hinna med 13.50 tåget mot Göteborg. Blir nog bra det, då hinner jag fixa lite grejer i stan också innan jag kan ta bussen vidare till Kungälv. Det var ett tag sedan jag åkte ner så tidigt.

Imorgon fyller mamma år så då blir det till att fira henne, det blir trevligt! Sen så tänkte jag även knåpa ihop ett litet inlägg med en sista chans på alla de färdiga smycken jag har, annars skrotar jag dem och de smälts ner.

Hoppas ni får en trevlig helg!

- Madeleine

Love is all over me


Idag är en sådan där dag då det inte spelar någon roll att det alltid blåser halv orkan i den här stan. Idag är en sådan där dag då jag tycker mig se allt från en helt annan vinkel än vanligt. Då allting känns extra fint. Och inspirationen flödar.

Men, så dyker det upp ett litet problem. Ingenting kommer ut. Inte ens den här texten som jag hade tänkt skriva som var jättelång och fantastiskt vacker blir det något av. Värdelöst.

Men det är väl lika bra, för den här kvällen måste jag ändå ägna åt städning.

- Madeleine

I can see you running through the fields of sorrow

Jag har glömt av det flera gånger nu. Fick en kommentar av fina Sofia för flera dagar sedan om mina underbara platåstövlar som jag har på bilderna från fotosessionen med Amanda och Moa x2 på kyrkogården.

Tyvärr hittade jag ingen tydlig bild på mig när jag har dem på mig, så du får nöja dig med produktbilden Sofia. Jag hoppas att den är tydlig nog, haha.


Jag fick dem av min älskade Tobbe i höstas när Odium hade lagerrensning. De är galet snygga men jag har tyvärr inte hittat så många bra tillfällen att använda dem.

- Madeleine

I wanted to forget the damage left behind


Snälla, lilla, oskyldiga jag. Jag hävdar nog allt för ofta att jag inte är så oskyldig som jag verkar. För sen kommer plötsligt de där stunderna då jag är så patetisk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vissa grejer undrar man verkligen hur svåra de kan vara. Så irriterad blir jag. Varför gör jag det bara inte?

Så less, så less. Alltid detta behovet av kontroll..

- Madeleine

When we leave the place to beFick en beställning på en studentpresent. Det fick bli ett armband fyllt med berlocker! Två fattningar (en blå och en grön), två hjärtan, en blomma, en bokstav och en bricka med texten "Student 2011". Personligen tycker jag att resultatet blev väldigt somrigt.

- Madeleine

The answer to the question why

Fick en beställning på att göra ett gäng konfirmationspresenter. Alla skulle till samma person och det blev därför ett fullt set, inspirerat av symbolerna för tro, hopp och kärlek.


Halsband


Armband


Örhängen

- Madeleine

It's so deep, it's so cold

Jag tycker det är ganska spännande att komma tillbaka till bloggvärlden efter att ha varit borta ett tag. Man ser alltid massa nya trender. Just nu sitter jag och irriterar mig på något som jag egenligen inte tror är så nytt, men jag har i alla fall inte reagerat så mycket på det innan. Hur folk blandar svenska och engelska hej vilt! Det är helt galet...ibland hinner jag nästan börja fundera på vad det står innan jag inser att det bara plötsligt är ett ord på engelska i den i övrigt svenska meningen. Ibland förstår jag det, jag lägger också in engelska ord då och då, men ofta är det mest irriterande.

Det visar i alla fall ännu mer på det jag hävdat i flera år. Inom en inte allt för avlägsen tid så kommer svenska endast att vara en engelsk dialekt. All teknisk och global utveckling kommer att leda till det, jag lovar. Någon gång i framtiden så tror jag att hela världen kommer att tala ett och samma språk, men med väldigt olika dialekter. Det är dock något som ligger väldigt långt fram i tiden, men svenskan däremot, den dör nog snart ut, det tror jag.

- Madeleine

All he needed was a gentle heartSlängde ihop ett litet halsband med ett hjärta på ena sidan fram. Om det kommer några snabba bud så fixar jag till det lite mer och det blir ditt, annars plockar jag sönder det ganska snart för att använda öglorna till annat.

- Madeleine

Silence


Ibland känns det som om allt bara tar slut. Alla krafter, alla känslor, all glädje, all ork, all vilja, alla möjligheter, alla idéer, alla drömmar, alla mål, alla tankar.

För självklart måste alltid allt rasa på samma gång. Det är alldeles för fånigt att ta en sak i taget.

Ibland känns det så rätt att bara försvinna i något år eller så, komma bort från den här världen.

Jag vet ju att jag är stark, att jag klarar mig, men det är så tråkigt. Jag har inte riktigt någonstans att ta vägen.

- Madeleine

Risin' up from the heart of the desert

Hade en riktigt trevlig dag med Amanda igår. Satt ute på hennes baksida och solade och lekte med Max. Helt okej måste jag säga. Idag får vi väl se om det blir picknick på berget med Amanda, Max och Sanna, man måste ju passa på nu när det är så fantastiskt väder ute.


- Madeleine

Let's keep the dark away

Har varit en helt galen vecka, kul men samtidigt väldigt hemsk. Lär ju inte glömma den i första taget i alla fall, oavsett hur det hela slutar. Men allt är inte alltid så lätt som det verkar, ibland behöver man faktiskt hjälp. Ni får väl göra som ni vill, men jag tror tyvärr att det behövs mer, för alla inblandades skulle.

Men nej, till lite roligare saker. I torsdags lyckades vi faktiskt få till en trevlig liten photoshot. Ni får några smakprov nu och sen lär det väl komma upp lite fler bilder allt eftersom.Amanda
som har tagit de flesta bilder, utom de hon själv är med på, de har Moa tagit.

- Madeleine

When we leave the place to be

Ville bara kika in och säga att jag lever typ. Jag har bara inte varit hemma och suttit vid datorn något den här veckan typ. Men, ni kan kanske vänta er en liten bildbomb snart. Om ni har tur..

- Madeleine


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild