Songs that brings me to tears

This post just have to be in english, don't know way but it just have to! end of discussion!

I don't even know way I'm writing it, it just feels like I have to. Not that I'm forced to by someone ,or myself, no. More like..I don't know how to describe it. I mean it's for myself, in some weird way it just feels right to write this.

So, to the stuffs! Songs that that brings, or almost brings, me to tears.

I think I can find a lot of songs that are able to do it. It can be beacuse they are sad or beacuse they are beautiful (you pop people should know that it exists a lot of really beautiful and sad metal ballads!). It can be beacuse they bring back memories or other reasons to why the song just means a lot to me. It can be the lyrics or the melody. I can love the songs...or I can hate them. But still, they can make me cry like a child.

Bon Jovi - Bed of roses
David Bowie - Life on Mars?
Epica - Cry for the moon
Epica - Solitary ground
In flames - Come Clarity
Nightwish - The poet and the pendulum
Nightwish - While your lips are still red
Sonata Arctica - Draw me
Sonata Arctica - FullMoon
Sonata Arctica - Shy
Sonata Arctica - Tallulah
Vanilla Ninja - When the indians cry

And probably there are a lot more that I've missed now. But stil it's 12 songs, that not a bad number.

Which songs can bring you to tears?

-Maddie


MVG i allt, Raman Mehrzad

Hemligheterna med att få högsta betyg i skolan.

boken är egentligen avsedd för gymnasiet men spela roll, jag har en termin kvar i nian och sen är jag där. Lika bra att börja öva redan nu, eller hur?

Helt otrolig bok som gör en riktigt peppad och gav mig en kick som ör att jag nästan vill springa bort till skolan nu och börja plugga. Man blir så otroligt inspirerad.

Så kanske hade det varit bättre att läsa den om en vecka eller något, då jag hade kunnat ta ut min kick på skolan direkt. Nu måste jag försöka hålla den vid liv fram till på tisdag på något sätt.

Men jag har min lösning, jag skall börja sortera ut hela mitt rum och göra om det lite halvt, inte möblera om det, utan bara bli av med allt onödigt och alla inte-jag-grejer. Det kommer förhoppningsvis påverka mig på samma sätt som det brukar, inspirera mig till att vara "duktig" och vilja överträffa mig själv om och om igen. det är en så underbar känsla.

Sträva efter det omöjliga så når du den högsta graden av det möjliga.

-Maddie

Tack <3

Sonata arctica - Tallulah

Min media player bestämde sig precis för att spela den låten och det tog inte mer än ett par sekunder innan jag var på gränsen till tårar. Som vanligt alltså.

Men sen insåg jag igen hur stor inverkan den låten har haft på mitt liv. Det var den första jag hörde med Sonata arctica, jag ville gråta den gången med men vissa yttre omständigheter gjorde det omöjligt. Bara ett par dagar efter det att jag hörde den så var plötsligt Sonata arctica ett av mina mest spelade band.

Om jag inte hade börjat lyssna på Sonata arctica då så hade jag antagligen inte klarat allt jag gjort i år och jag hade absolut inte varit och sett dom i November. Vilket betyder att jag inte hade börjat lyssna på Epica, symphonic metal

Jag hade antagligen inte blivit medlem på last fm. Då hade jag inte lyssnat på någon musik alls, typ.

Fattar ni hur jävla mycket tack jag är skyldig Linus?
Ja, faktiskt. Det var han som såg till att jag hörde den första gången. I skolan. På engelskan.

Det datumet är jag ute efter nu! när var det? eller i alla fall vilken månad det var? ungefär? Någon som kommer ihåg?

I alla fall, TACK LINUS! <3

-Maddie

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild