Östersund

Åker till Östersund and so on imorgon. Hemma igen på lördag. OPETH PÅ TORSDAG! Andra gången den här sommaren, kommer att bli underbart.

Veckan när jag kommer hem verkar bli massa mysig med. Jag längtar lite ;)

- Madeleine

Cara!

Jag kommer sakna dig!

Känns så sjukt läskigt att jag inte kommer att få träffa dig på över en veckan nu. Det var ett tag sedan det gick så lång tid mellan gångerna. Den här sommaren med dig har varit underbar och jag vill aldrig att den skall ta slut.  Jag har nog bott hos dig lika mycket som jag har bott hemma - tack för att jag alltid är välkommen! Jag har behövt det för jag orkar inte vara hemma så mycket som läget är just nu.

Men jag antar att det är lika bra att vänja sig vid att vara ifrån dig längre stunder. Du flyttar ju upp till Skara igen snart! Då planerar jag att våldgästa din lägenhet någon helg. Det hade varit kul. Jag kommer att sakna att ha dig här under veckorna men jag är samtidigt säker på att du gör rätt val om du tycker att det känns så. Jag finns alltid vid din sida vart du än befinner dig i världen och vart jag än befinner mig. Jag hoppas och tror att du finns vid min sida med.

Jag älskar dig <3

- Madeleine

Två saker

Mer har jag inte att säga.

Gratis sms är min drog.

Sverige är äckligt stort.

- Madeleine

Tisdag

Idag har jag segat. Ätit massa god mat hos farmor och farfar. Busat med kusiner. Konstaterat att Sverige är äckligt stort. Varit allmänt rädd för mig själv och mina tankar. Jag får inte, får inte, får inte.

Imorgon blir det Liseberg med kusiner. Jag har paxat att åka Rabalder med Emma. Ni andra kan glömma det. Jag ska lära sötsaken vad berg- och dalbana är. Haha. Men det blir säkert trevligt.

Annars känner jag för en lång resa för tillfället. På 133 mil. Go figure.

- Madeleine

Allt!

Ursäkta mig men jag måste bara få uttrycka min lycka. Livet är underbart just nu. Allt går min väg och jag älskar det så grymt mycket. Det händer saker och jag styr själv och jag vet inte, det är bara så fantastiskt.

Helt jävla underbart.

Mitt liv just nu kantas bara av ett litet problem. Något som jag hela tiden accepterat att jag måste vara utan. Ett problem som inte kommer att tas upp här på bloggen på mycket lång tid, om ens någonsin. Så ni får fortsätta vara nyfikna!

Jag njuter av mitt älskade liv så länge det varar istället!

- Madeleine

Cara <3Du betyder allt för mig <3

Snart kommer Erika hit och då blir det troligen så att vi drar in till Gbg en stund. Sen hem till henne och sover där för att hämta hästen hon skall prova att ha hemma imorgon.

Jag älskar dig.

- Madeleine


HP 6

Jag är i ganska mycket chock. Filmen var bra. Helt galet. Men jag antar att det beror på att jag verkligen gick in helt utan förväntningar. När jag satte mig i salongen väntade jag mig att få se den sämsta filmen som någonsin gjorts, och när man frågar mig så ska det mycket till för att kunna toppa den listan. Film är inte min grej.

Självklart hade de missat typ allt. Men på bågot konstigt sätt var den bra ändå. Jag antar att det till stor del beror på att härliga Bella var med en massa. Älsklingen också, Draco, han var med otroligt mycket och var helt galet snygg, jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen alla gånger. Ginny också, fan va snygg hon har blivit! Riktigt imponerad av min lilla flicka.

Men jag ska inte säga för mycket nu.

- Madeleine

Harry Potter and the half blood prince

Idag. Jag vet inte ens om det är värt att kommentera. Jag kommer bli så grymt besviken även om jag inte går in med några förväntningar alls. Men man måste ju se den och det är alltid kul att träffa Erika, Ellen och Alex. Och Draco är ju snygg. Så det är väl det som håller modet uppe.

- Madeleine

Åhh

Jag kommer att sakna alla så galet mycket. Jag vill verkligen inte förlora folk. Men det finns inget alternativ. Så här måste det bli. Det vet jag. Jag är ledsen människor. Jag hoppas fortfarande att det skall lösa sig. Även om jag vet att det är lönlöst. Jag hoppas att det skall gå ändå. Men det kommer det inte att göra. Det vet jag. Mina armar kommer alltid att vara öppna för er oavsett vad som händer, resten är upp till er.

- Madeleine

Halmstad

Jag och Erika är seriöst galna. Nu har vi fått för oss att dra till Halmstad över kvällen. Jag vet inte riktigt varför egentligen, men för att träffa folk typ. Får se om det ens är något folk som vill träffa oss men det löser sig nog. Sista tåget hem går dock vid nio så det är lite värdelöst, men vad ska man göra. Jaja...vi hoppas på att Tommy kan ta hand om oss lite i alla fall. Annars blir det jobbigt, jag klarar mig väl någorlunda bra själv där nere men det hade ju varit bra med någon som har koll.

Jag älskar oss för tillfället Erika <3

- Madeleine

Dagarna som gått

Åh...de senaste fyra dagarna har varit underbara, men tyvärr var de tvugna att ta slut. Och att uppleva något liknande med samma människor igen lär inte hända på väldigt länge. Det är tråkigt, men att det blir sällan får man stå ut med när man vill umgås med mysiga norrlänningar. Btw så älskar jag norrländska.

Jag har seriöst haft galet kul. Ni förstår inte. Jag så behövde det här just nu. Helt fantastiskt.

Liseberg i torsdags var underbart.
Fika i fredags var trevligt.
Lördags gjorde vi väl inget speciellt men det var härligt.
Att säga hej då igår var tråkigt men ändå fruktansvärt mysig dag.

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Ni är härliga och jag kommer sakna er folket.

- Madeleine

Fredag kväll

Kom nyss hem från Gbg där man spenderat lite tid med Erika. Efter mycket om och men och snart även Tobbe och lite annat folk från UNF som vi fikade med. Det var mysigt. Men jag förväntar mig inget annat när jag umgås med en norrlänning heller, de är mysiga! så är det bara.

Annars blev pokern ikväll inställd då vi inte hade någonstans att vara tyvärr. Så nu har jag en hel kväll hemma att döda utan MSN istället. Kul, kul.

Fruktansvärd tur att jag har grattis sms i alla fall annars hade jag varit ruinerad vid det här laget.

- Madeleine

Gbg

Wei!

Lyckades lura med Erika in till Gbg så nu är jag glad. Ska gå till bussen om en stund, tänkte bara se så att hon hinner med den från sig först. Annars skiter sig allt. Eftersom det går så otroligt mycket bussar från mitt ute i ingenstans. hum.

Men nu blev jag glad. Får se om vi får tag på lite kul folk att träffa i stan också kanske. Det skulle vara ultimat.

- Madeleine

Fredag

Allt är dött, MSN funkar inte och jag har galet tråkigt.

Pokerkväll hos Zizziee med massa folk ikväll. Men det är långt kvar.

Känner för att dra någonstans men vet inte vart dessutom regnar det.

Underhåll mig!

- Madeleine

Liseberg

Blev en massa trevlig dag på Liseberg igår. Efter lite onödig stress på morgonen och ett par varv runt parken själv med Erika dök äntligen Lea och Martin upp. Trevligt. De var dock tråkiga och ville inte åka något, senare försvann de spårlöst och jag och Erika blev hjälplöst lämnade i Tobbes vård. Haha...det var väl inget vi led av direkt och vi träffade massa roligt folk och sprang runt. Det är så kul att gå på Liseberg med folk som aldrig är där! Det blir en helt annan upplevelse. När man går med folk här så har alla redan tröttnat innan man ens kommer in. Men nu blev det till att springa runt som en galning i regnet och åka allt i ologisk ordning. Det var mysigt.

Tack för en underbar dag!

Nu tycker jag bara att vi får se till att lyckas träffas någon mer gång innan folk åker hem. Tycker jag.


- Madeleine

Italien

Jag saknar Italien, massor. Det var en evighet sedan jag var där. Gah. Typ abstinens eller något.

Vädret, maten, kulturen, naturen, folket, hela atmosfären, känslan, allt. Jag saknar det.

- Madeleine

...

And I don't know why

- Madeleine 

801

Förra inlägget var btw inlägg 800 i min blogg. Man har skrivit en hel del inlägg. Snart firar bloggen två år dessutom. Tiden går, tiden går. Väldigt skrämande är det.

- Madeleine

AC/DC @ Ullevi, 21/6-09

När jag ändå håller på så är det väl lika bra att lägga in lite random klipp från AC/DC med. Stod på typ fjärde/femte raden någonting som närmast men det var grymt drag så jag var lite överallt.- Madeleine

Metaltown -09

Två helt jävla underbara dagar! Orkar inte skriva massa så det blir lite klipp som jag hittar på youtube istället.

Pain

Bara för att det här är den enda låten med Pain som jag kan någorlunda och jag stod näst längst fram.Children of Bodom

Längst fram och ögonkontakt med Alexi ett par gånger! Underbart!All that remains

För att den här låten är allmänt skön och jag satt vid andra scenen och småsjöng för mig själv.Mustasch

Hatar att jag stod klämd längst fram vid andra scenen mobbad och sjöng. Snyft.

Opeth

Längst fram och Mikael är underbar som vanligt. Igen om några veckor!Manson

Jag har fortfarande inte fattat riktigt att jag stod längst fram i jävla mitten och var typ bara någon meter ifrån människan! Helt galet!- Madeleine

...

And I don't know why

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild