Snart...

Det är fan nära nu. Snart går det inte längre. Jag orkar inte mer. Det faller nu. Alldeles snart, jag känner det. Men jag har inte tid. Det går inte. Jag kan inte faila nu. Då kommer det bara bli värre sen.

- Madeleine

Woho

Precis som igår så älskar vi håltimma.

Eller så gör vi inte det.

Slutar i alla fall tidigt idag, alltid något.

Då tänkte jag börja gå igenom de smycken jag har hemma, kanske ta nya bilder och sätta nya priser. Sen läggs de upp på hemsidan i natt om ni har tur. Kanske blir något erbjudande också i samband med nystart.

Sen behöver man kanske plugga lite fysik också. Prov på tisdag. Italienskan bör man i alla fall kolla över. Prov imorgon. Nu skriver jag lite halvt på inlämningen till esteten. Dö.

- Madeleine

Tjoho!

Vad händer ute hos er folk?

Här är helt dött men jag är av någon anledning sjukt glad. Jag antar att Sonata Arctica och Boden har något med det att göra.

Sitter just nu och funderar lite på vad jag ska göra med hemsidan. Jag ska komma igång riktigt bra med pärlorna och smyckena nu i alla fall. Söta Zizziee har dessutom erbjudit mig att få hyra in mig på en del av deras Oriflame-bord på en marknad i Jörlanda i november, så nu jävlar! Beställde för första gången på en halv evighet hem lite nya grejer idag dessutom, och det blev inte ens dyrt! Wei! Helt lycklig. Med tanke på att man slutar tidigt imorgon så kanske man kan komma igång lite då. Pepp!

- Madeleine

Luuunch

Alla älskar onödigt lång lunch.

Värdelöst.

Norrland om 11 dagar...

Typ det som får en att leva.

...och Sonata.

- Madeleine

Eh, pasta?

Gick hem från skolan idag med ett paket pasta i väskan. Så kan det gå när man spelar ordbingo på italienskan. Resten av klassen var värdelös. Jag vann alla tre gångerna.

Annars händer det inte så mycket. Jag är på allmänt bra humör bara. Om 12 dagar är jag i norrland. Klart att jag är glad.

- Madeleine

Dreaming...

Åh. Jag minns bara en liten, liten detalj av vad jag drömde inatt. Precis i stunden då jag vaknade. Det var underbart men samtidigt så hemskt.

Jag trodde seriöst att jag vaknade av typ den mest underbara kyss jag någonsin kan tänka mig. Helt sjukt bra var den.

Det tog dock inte många sekunder innan jag insåg att det inte var fysiskt möjligt att det var på riktigt. Jävla dröm.

- Madeleine

Give me?

Sen kan man ju fråga sig varför man inte är rik...

- Madeleine

Today

Maols goes...modeblogg med dagens outfit. Haha..nej, men seriöst, det här händer ju typ aldrig i min blogg. Vad kan det vara, max tredje gången?Kände mig aningen inspirerad av Elin.

Ser ni mitt hår? jag är helt imponerad, det var typ en månad sedan jag färgade det och det har inte blivit helt blaskigt än. Lycka.

Btw, tycker ni att min blogg har för lite bilder? alla brukar tjata om att det är så viktigt med bilder i bloggar. Jag har aldrig riktigt känt att det har passat i min blogg, men vill ni ha mer bilder?

Söndag

Fortsatt värdelös helg.
Men idag händer det i alla fall något.
Vi ska fira Fredrik så då blir det massa folk och fondue.
Han fyller ju 15 idag.
GRATTIS!
Annars finns det väl inte så mycket mer att säga.

Om två veckor vid den här tiden så är jag i Boden...

- Madeleine

Simone Simons

Hon är seriöst typ den vackraste människan som finns. Jag hade gjort så mycket för att få ha hennes hår! Helt underbart...

Börjar jag så kan jag knappt sluta titta på henne.

Efter jag hade sett Epica live, hösten -07, det var första gången jag sa att jag någon gång skulle ha rött hår tror jag. Ungefär två månader senare var det sanning. Tack för det Simone, mitt hår nu har seriöst gett mig en hel del. Utan det hade jag inte varit samma person som jag är idag. Det är jag nästan helt säker på.

- Madeleine


I'm off to norrland soon!!

Jag kom precis på att jag ju inte har berättat det mest underbara för er!?

Om två veckor så är jag hos älskade Tobbe och Tantan i Boden! Blir så extremt lycklig bara av att tänka på det. Det är så snart. Helt galet.

Jag saknar er så sjukt mycket! Ni förstår inte...

Åh...nu blev jag värsta glad när jag kom att tänka på hur snart det är. Galet som sagt.

Det kommer bli bästa helgen på så länge.

 Jag längtar!

- Madeleine


Lördag

Bokmässan failar för Erika kommer inte hem.
Kalas för Fredrik ikväll failar för han är sjuk.
Värdelöst. Helt värdelös helg överhuvudtaget.
Save me?

- Madeleine


Sthlm typ nu, tack?

Hade varit så grymt kul om man hade varit i Sthlm typ nu. Stått längst fram på Hovet, bredvid Tobbe. Åh..så underbart. Men så lycklig är man inte, tyvärr. Så man får snällt sitta hemma i lilla Kungälv istället för att vara på Progressive Nation i huvudstaden. Mycket elakt. De kommer säkert få en grym kväll med Opeth och Dream Theater.

Jag vill vara där!

- Madeleine

Fail

Sitter på Zizziees dator nu. Mitt internet failar totalt. Har egentligen svenska, men jag orkar inte mer. Så segt. Speciellt när datorn inte vill vara med. Så irriterande.

Annars är jag allmänt glad idag. Ingen aning om varför, bara riktigt glad.

Fast det börjar dala nu när internet inte vill vara med. Så trött blir man.

Helt random inlägg egentligen, men nu får jag väl fortsätta med svenskan...

- Madeleine

Sonata Arctica vs. Alice Cooper

Okej, va fan håller jag på med? DET ÄR KLART SOM FAN ATT JAG MÅSTE GÅ PÅ SONATA ARCTICA I HÖST!! Hur kan jag ens reflektera över att missa dem? de är mina gudar och kommer alltid att vara. De går före allt.

Så, därför säljer jag nu en STÅPLATS TILL ALICE COOPER I LISEBERGSHALLEN, GÖTEBORG DEN 14/12-09! Hans show kommer bli helt otroligt grym och jag är jätteledsen för att jag missar det. Vad jag har förstått så kommer det vara en setlist på hela 27 fantastiska låtar, lätt värt det. Jag är som sagt väldigt ledsen för att jag missar det, men man kan inte få allt här i världen.

- Madeleine

I'm still alive

Verkar som om jag mirakulöst har överlevt dagen. Orientering med åtta centimeters klack gillar vi. Men jag tog faktiskt en kontroll. Det trodde väl ingen. Men efter lite bra teamwork mellan mig och Zizziee så lyckades vi hitta en. Kajsa verkade dock inte allt för imponerad av vårt utmärkta arbete. Dålig stil. Sedan blev det matteprov och tro det eller ej, men jag tror att det gick bra. Det är så typiskt mig, det var väl typ meningen att jag skulle faila på det här provet, men inte fan lyckas jag med det! så dålig är jag...jag kan inte ens faila ett prov. Värdelöst.

Nu har jag varit hemma hos mamma en stund i alla fall, hade tänkt början få ordning på mina pärlor igen, men det räckte med att titta ner i kartongen där allt är packat för att jag skulle tröttna. Så segt. Så det får väl bli till att fixa det i nästa vecka istället.

- Madeleine

Epica - Design Your Universe

Varför har ingen berättat för mig att Epica släpper nytt nu i oktober?

Såg det nu i alla fall och det verkar som om det kan bli riktigt intressant. 16 oktober. Det får skrivas upp.

- Madeleine

Lamb of God @ Trädgår'n, 11/3-10

En positiv nyhet har jag i alla fall. Det är 13 årsgräns på Lamb of Gods spelning på Trädgår'n i mars! I'll be there!

Så lycklig när jag såg det. Men jag förstår verkligen inte åldersgränserna på Trädgår'n. Varför är det 13 årsgräns på Lamb of God, Amon Amarth, Sonata Arctica. Men 18 årsgräns på Behemoth, W.A.S.P, Kamelot, Stratovarius och E.M.D (ni vet, de tre killarna från idol...)? För mig är det där inte logiskt någonstans.

Men det är väl bara att acceptera, om knappt ett år behöver jag inte bry mig om sånt längre. Det ska bli så skönt.

- Madeleine


Torsdag

Underbar dag. Not. 

Vaknar upp och är ändå ganska pigg. Sen hör jag regnet, det är ju trevligt med regn, men...jag ska till skolan i det och sen har folk fått för sig att jag ska vara med och orientera på idrotten också. Jag tror inte att jag hade tänkt springa runt och bli kall i en blöt och lerig skog. Glöm det.

Sen är det matteprov. Wei. Tror att jag ska ta fram matteboken istället för datorn, kanske? för det lär ju hända.

- Madeleine

Natt

Jag sitter här och har sjukt mycket ångest. Jag har matteprov imorgon som jag i princip har ignorerat. Jag kommer faila så hårt. Egentligen orkar jag knappt bry mig. Men innerst inne vet jag att jag gör det och det är därifrån ångesten kommer krypande. Varför kan det inte få vara okej att faila ett prov för mig som det är för alla andra?

Helst av allt vill jag bara rymma och vara spårlöst försvunnen imorgon och någon vecka framåt. Tur att jag får åka bort om drygt två veckor. Jag klarar fan inte mer här nu.

- Madeleine

Konserthöst

Det känns så fel. Jag sitter och lyssnar på en playlist med de banden jag ska se i höst. Den känns så fruktansvärt fel. Jag vill gå på Sonata Arctica. Verkligen. Jag funderar lite löst på det. Om man kanske skulle försöka sälja biljetten till Alice Cooper och gå på Sonata istället. Just nu lockar Sonata så sjukt mycket mer. Men jag vill ju se Alice Cooper också. Gah. Så onödigt att de spelar samma dag.

- Madeleine

Onsdag

Underbar dag. Klockan är halv tre och jag har varit hemma en stund. Det händer typ aldrig. Helt lycklig. Då kanske man hinner något annat än att bara plugga matte ikväll. Trevligt. Annars har det faktiskt varit en rätt bra dag. Inte gjort allt för mycket jobbigt. Enkla labbar på kemin, matte på fysiken och so:n. Dator med Spotify under hela dagen. Börja sent, sluta tidigt. Det finns inget att klaga på.

Har ni haft lika härlig dag?

- Madeleine


Sonata Arctica i Riverside?Tror ni att jag fick spela om de sekundrarna många gånger eller? innan jag kunde konstatera att det jag kunde se faktiskt var rätt? Vad gör en Sonata Arctica tröja i Riverside? Jag har så svårt att acceptera det. Det skrämmer mig något fruktansvärt.

- Madeleine

Tisdag

Jag borde plugga matte.

Kollar Andra Avenyn nu. Sedan blir det Riverside.

Sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Jag borde plugga matte.

Blir ett eget inlägg om den estetiska verksamheten sen i alla fall.

Den här dagen har väl varit mest åt helvete. Riktigt värdelös.

- Madeleine

Tell me why?

Motivationen för skolan är som sagt total fail. Och idag ska jag ha den jävla estet helvetes kursen nu på morgonen. Jag förstår verkligen inte. Varför skall jag, som inte alls är estetisk av mig, vara tvingad att hålla på med något sånt? Vara tvingad att anstränga mig för det, vara tvingad att få ett bra betyg? Det ger mig absolut ingenting, varför skall jag vara där? Någon som vill upplysa mig på vad jag missat?

Eller okej, jag ser en anledning, för mina klasskompisar. Eftersom vi är mobbade på Da Vinci och ska göra en fin jävla uppsättning av något slag, så lär jag vara så illa tvungen att sköta mig för att inte förstöra för alla andra.

Gah. Jag är på dåligt humör idag. Jag tror jag har sovit för länge eller något. Sex timmars sömn är inte bra för mig.

Men seriöst. Som jag har sagt så många gånger; Gymnasiet är frivilligt, men så fort jag väljer att läsa det så är det plötsligt massa kurser som är obligatoriska? what? jag ser inte logiken. Eller jag kan se svenska, matte, engelska som behövs för att klara andra kurser...men idrott och estet? why?

- Madeleine

Någon gång når man en gräns...

Jag sitter och spelar sims 3 på den andra datorn samtidigt som jag bloggar och är social med folk via den här. Hej nörd. Problemet är; egentligen har jag verkligen inte tid för det. Egentligen borde jag plugga matte som en jävla idiot inför provet på torsdag. Men jag har verkligen ingen motivation till att plugga alls just nu. Det enda lilla som motiverar mig, dock inte alls tillräckligt mycket, är att jag vet att alla andra kommer bli så besvikna på mig om jag failar. Jag vill inte att det ska motivera mig. Jag ska få prestera precis som jag vill utan att alla andra ska bry sig så jävla mycket. Men så fungerar det inte i mitt liv. Alla utgår från att jag ska prestera på topp hela tiden, i allt, varje dag. Det går inte längre. Förlåt.

- Madeleine

Same again...

Så sjukt seg dag. Det händer ingenting. Jag vill ha förändring. Jag vill ha nytt. Jag är trött på samma sak om och om igen. Jag vill härifrån. Som vi sa på psykologin, självbestämmelse tack!! Att kontrollera mitt eget liv hade inte varit helt fel. Men nu är det ju så att jag inte kan det. Jag är inte myndig, jag bor hemma och jag är ekonomiskt beroende. Total fail. Jag vill vara fri!

Det ska bli så skönt att komma bort...

- Madeleine

Lamb of God i mars!

JA! Finally! Hur många mer än mig var det som kände hela våren att Lamb of God borde ha kommit till Metaltown i somras? Så blev det ju dock aldrig. Men i vår kommer de! Under en Europa turné med Job for a cowboy gör de flera stopp i Sverige!

5/3 - Stockholm, Klubben
6/3 - Umeå, House of Metal
11/3 - Göteborg, Trägår'n
12/3 - Lund, Mejeriet

Trädgår'n i Gbg, det vågar man inte lita på. Mycket möjligt att det blir 18års gräns där. Men i så fall (eller kanske ändå...?) så blir det absolut en resa till norrland och House of Metal. Var så säker.

I vilket fall så blir det Lamb of God för mig i mars, något annat finns inte! fan vad glad jag blev nu!

Update: Tro fan, att när jag slår upp kalenderna, så står det där stort och tydligt att jag ska ha nationellt prov i Matte C 5/3!! Så där gick det åt helvete. Inget HoM för mig då antagligen... 

- Madeleine

Sthlm...

Jag måste gå på Sonata Arctica i höst tror jag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen annars. I Gbg spelar de ju samma dag som Alice Cooper som jag vill gå på också och har biljett till. Sen spelar de dagen efter, en tisdag, i Sthlm. Jag tittade på tåg nu, det går fortfarande att få biljetter billigt. Jag behöver bara någonstans att bo. Ingen vänlig själ som förstår mitt dilemma och kan tänka sig att öppna sin dörr för mig? Det enda jag begär är tak över huvudet en natt efter konserten, sen försvinner jag igen så fort första tåget går hem igen, typ.

- Madeleine

Jag har ju inte...

...berättat för er att jag och min kära blogg har blivit sponsrade med en så kallad bloggdator!Eller...

...Så har min klass blivit utvald att testa att använda dessa i undervisningen. Ganska soft. En extra dator är ju aldrig fel.

- Madeleine

Söndag

Sitter med Erika i min säng och vi leker allmänt nördiga med varsin dator. Trevligt.

Lillasyster igår var fail. Vi träffade Zizziee och Kim i alla fall och det är ju alltid trevligt. Träffade Lea en kort stund efter konserten också. Mycket intressant. Sen tog de bussen hem medan jag och Erika stannade kvar och gjorde stan i en halvtimme till istället för att sitta i Kungälv och dö. Haha...såg en sjukt snygg människa men han försvann sen, tråkigt. Pratade med lite annat random folk också som nog mår mindre bra idag, haha.

Annars händer det inte så mycket annat idag. Borde verkligen plugga massa matte sen men vi får se hur det går.

I övrigt så är jag så sjukt sugen på att se Sonata Arctica igen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ju dock en biljett till Alice Cooper den dagen som jag inte riktigtvet vad jag skulle göra med i så fall...och till Sthlm har man ju inte råd att åka, tyvärr...

- Madeleine

Lillasyster @ Liseberg

Hemma från Skara och jag och Erika fick ett random infall att gå på konsert. Så det som erbjuds får duga, Lillasyster gratis på Liseberg. Sen att de är värdelösa har ju inte med saken att göra, eller?

Haha...så blir det i alla fall. Överlever man inte så får man väl gå därifrån.

Vad har ni för er ikväll?

- Madeleine

Hos älsklingen

Söta Erika ligger bredvid mig och sover, i bakgrunden spelas Nightwish. Jag älskar att vara här. Långt från Kungälv. Det är underbart. Det är massa mysigt här. Jag vill också ha en egen lägenhet. Någon annanstans.

- Madeleine

Skara

Helgen kommer att spenderas hos Erika i Skara. Känns underbart att få komma härifrån, verkligen! Jag är grymt nyfiken på hur det ser ut i lägenheten nu också...det var ju en halv evighet sedan jag var där sist. Galet.

Men det ska bli mycket trevligt. Tar tåget med Alex klockan 18.02 från Gbg. Jag längtar riktigt mycket.

Så man kanske borde sova snart så att man inte är helt död. Men jag är ju inte särskilt trött så det känns ju lite värdelöst.

Har dessutom bytt band nu. The days of Grays får vila en stund nu medan jag lyssnar igenom Megadeths nya Endgame. Inget jag har någon större koll på men de är helt okej så då tyckte jag att det kunde vara trevligt att kolla upp. Så jag får ju vara vaken tills jag har lyssnat igenom det, minst.

- Madeleine

Sonata Arctica - No Dream Can Heal A Broken Heart

Jag hade extremt höga förväntningar på den här låten innan. Titeln skriker att jag borde älska den. Och vet ni vad? Det gör jag också! Den är helt fantastisk! Johannas röst gör den perfekt, så fruktansvärt vackert. Underbar, verkligen.- Madeleine

Sonata Arctica

Jag vet att jag tappar bort er hela tiden. Glömmer av er. Dissar er för Alice Cooper i december. Inte har koll längre. Förlåt. Ni kommer alltid att betyda massor för mig. Oavsett vad som händer. Utan er hade jag inte varit här idag. Jag hoppas att ni vet det. Även om ni ofta hamnar i skugga nu mer. Jag är otroligt ledsen för det. Jag vill inte att det ska vara så. Men det är det och jag kan inte göra så mycket åt det.

The Days of Grays har snurrat här hela kvällen i alla fall och jag börjar tycka om det mer och mer hela tiden. Till och med Zeroes som nästan fick mig att vilja stänga av första gången jag hörde den. Jag börjar höra att det är Sonata i alla låtar nu.

Verkligen förlåt för att jag dissar er i höst. Det gör ont i hela mig varje gång jag tänker på det.

Men vad jag än säger så är ni alltid viktigast för mig. Alltid.- Madeleine

The days of grays

JAG ÄLSKAR CDON!!

Håller Sonata Arcticas nya album i mina händer nu! Det är så vackert...

Nu ska jag lyssna och dö lite.

Åhh...så spännande!

- Madeleine

Victory!

Åh...jag är lite halvt stolt över bloggen idag. Eller, nej...inte lite halvt. Jag är stolt över bloggen idag. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. Men det känns bra. Riktigt bra.

Men så hatar jag bloggen lite också. Det känns inte som om jag kan skriva vad jag vill längre. Det beror inte på att jag har fått flera läsare. Det beror på att jag troligen har fått en speciell läsare. Som jag väl inte kan hindra men som jag inte tycker hör hemma bland mina läsare. Så snälla, jag tror du vet vem du är. Du behöver inte begränsa mig ännu mer. Jag känner mig redan tillräckligt låst. Kan jag inte få ha åtminstone en frizon? tack.

Men i övrigt så är jag som sagt riktigt glad över bloggen just nu. Känns underbart. Så nu vill jag blogga massor, inspiration tack!

- Madeleine


Onsdag

Dagar som denna gillar man. Först psykloogi, riktigt soft - har vanliga människor alltid så lätta lektioner? Vi diskuterade vad som är viktigast för en i arbetslivet, typ. Vi hade tio punkter som vi skulle rangordna, i grupp. Vi skulle alltså i en grupp på 7 personer komma fram till vad som var viktigast. Sjukt svårt! Väldig massa kompromisser blev det...

Sen kemilabb på biologilektionen. Haha...intressant, visst är det? Det var i alla fall helt okej, men jag måste repetera kemin, tror jag. Jag kommer inte ihåg någonting. Helt galet.

Sen låååång lunch då man gjorde psyklologiläxan och diskuterade stora frågor med Sofia. Varför kan inte alla resonera som vi? tänk vad lätt det hade varit...hum, jag kanske får skriva ett fördjupande inlägg om det senare.

Sist vår andra SO-lektion på terminen. Stört. Men...jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ska man skratta eller gråta, eller vad ska man göra? jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till på de lektionerna faktiskt...

Ikväll blir det massa matte, lite sims tror jag, Riverside såklart och så hade det varit kul att få ihop något djupare blogginlägg. Vet dock inte riktigt hur det blir med den saken. Ni får helt enkelt kika in senare ikväll/natt och se efter.

- Madeleine


Tisdag

Det känns verkligen inte som tisdag idag. Helt fel.

Har väl inte hänt något speciallt idag egentligen. Samtalsämnet har nästan konstant varit musik, konsert och festival. Blir lätt så med en Sofia som var i extas över Rammstein. Jag vill också ha en konsert att vara så riktigt hyper över.

Ni blir det Andra Avenyn och Riverside, sen måste jag egentligen göra massa matte. Men det kanske blir Sims en stund. Jag får se vad som händer.

- Madeleine


Progressive nation

Jag sitter just nu seriöst och räknar, planerar, funderar, tänker, klurar. Jag vill att det ska gå. Fick mejl från Live nation/kulturbolaget/metaltown med ett erbjudande om rabatt på biljetten till Progressive nation...så det känns verkligen som om jag borde åka dit. Och med fritidskortet kan man komma undan lite billigare på tåget. Fast jag kom på nu att jag åker en fredag så då gäller inte det i alla fall. helvete. Men jag vet inte. Jag behöver bo billigt i Sthlm också. Ingen som har något trevligt att erbjuda? Dessutom kom jag på att Fredrik fyller år den helgen så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna övertala folk här hemma om det heller. Det gör mig så ledsen att det antagligen inte kommer gå. Verkligen. Det hade varit så underbart. Komma bort. Se Opeth igen. Träffa dig. Jag vill, jag vill, jag vill.

Varför är man inte rik?

Jag saknar dig...

- Madeleine

I'll cry for you

Jag vet inte. Jag är ju som jag är och hörde Edguys version först. Men när jag nu för ett par månader sedan tog mig tid att lyssna på Europes original, jag blir besviken på Edguy. Är det inte alldeles för likt? Visst hör man att det är Tobi och man hör vissa av hans typiska grejer, men det känns ändå som om han borde ha kunnat göra lite mer av det. Eller? Jag gillar inte att jag känner mig lite halvt besviken på Tobi...i och för sig är Europe helt sjukt bra så det kan inte vara lätt att göra en cover på något som är deras, men ändå. Han borde ha kunnat uttrycka sig bättre. Han brukar göra det.

Europe


Edguy


- Madeleine

Måndag

Jag vill inte. Ta mig härifrån. Jag skulle göra så mycket för att få vara någon annanstans. Hos dig. Jag vill inte vara här. Jag orkar inte.

- Madeleine

Europe - Carrie

Det blir väldigt speciellt när pappa lyssnar på Europe på hög volym samtidigt som Amon Amarth dånar ut ur mina högtalare. Och någonstans där i blandningen av Carrie och The last with pagan blood så gick texten till Carrie igenom. Jag kan den texten. Men nu, när den blandades så så hörde jag den på ett annat sätt, den sjönk in och jag kopplade den på ett sätt som skrämmer mig något fruktansvärt. Det känns som om jag kommer stå mitt i den om allt fortsätter som det är. Det är en känsla jag verkligen inte tycker om att känna. Snälla, nej? det kommer inte bli så? eller?

 

- Madeleine

Just one more month...

Jag börjar bli lite lätt desperat efter en konsert nu. Var ju ungefär en månad sedan man såg Europe på Götaplatsen. En månad kvar till nästa som är Amon Amarth på Trädgår'n. Två månader mellan konserter är på tok för långt. Minst en i månaden hade gjort mig lycklig. Men september har helt enkelt inte varit min månad. Progressive Nation i Stockholm hade ju varit väldigt trevligt, den 25 september. Men nu är man ju inte rik tyvärr och det är fruktansvärt dyrt att resa i det här landet.

Men efter Amon Amarth, 13 oktober ligger dock konserterna ganska tätt i höst. Härligt.

Amon Amarth, 13 oktober
Mustasch, 24 oktober
Marilyn Manson, 6 november
Alice Cooper, 14 december

Trevligt värre. Hade jag varit rik hade jag dock försökt passa in en konsert till mellan Manson och Cooper. Typ Paradise Lost, Dio eller In Flames...men tyvärr så räcker inte pengarna till allt.

Sen måste man börja planera våren snart också! Jag är pepp som fan på det! Kamelot och Stratovarius är dock 18års gräns, värdelöst. Men Hypocrisy ska spela på Brew House i mars verkar det som, lyssnar typ inte på dem, men det kan funka. Jag vill ha mer konserter till våren helt enkelt! Hösten är redan fullbokad nu...

Jag vill ha 13 oktober, konsert va fan!

- Madeleine


Söndag

Jag är väl typ frisk nu. Vill dock fortfarande bara försvinna härifrån. Jag orkar inte allt folk.

Ikväll måste man följa med till farmor och farfar i alla fall. Faster och yngsta kusinen på den sidan är ju nere från Östersund och allt. Så då får man vara lite social.

Innan det måste jag packa också. Gah. Jag är redan trött som fan på det här också.

Ta mig härifrån?

- Madeleine

Tillbaka till Vintergatan

Det är inte bra för mig att vara sjuk och klicka runt i svt play. Nu sitter jag och tittar på Tillbaka till Vintergatan som ligger uppe där. Går det på tv nu också? Det är kul och massa nostalgi i alla fall. Mysigt.

- Madeleine

En ö i havet

Svt sänder En ö i havet igen. Går på ettan/barnkanalen och på svt play. Så fin serie. Jag minns när den sändes -03. Jag tyckte att det var så hemskt. Det gör nästan ont att titta på den nu med.

- Madeleine

Children of Bodom - Next in line

Och för att inte tappa bort mina sanna läsare, metalheadsen där ute. Nu när jag lockar till mig massa AA- och RS-fans menar jag. Så får vi väl slänga upp lite riktig musik tror jag.- Madeleine

Riverside

Bara för att jag är så sjukt nördig. Andra Avenyn är igång igen och jag är massa glad för det. Men, som om det inte var nog med det så finns ju Riverside nu också och jag börjar redan fastna, tror jag.

Jag är typ kär i Cleo, underbar karaktär verkligen.
Nilla är så grymt söt så jag vill bara kidnappa henne och göra henne till min lillasyster.
Inget kommer någonsin att kunna slå Kim/Adam men fan, Kim/Patrik är gulligt det med.

Jag väntar med stor spänning på fortsättningen.

Sen det värsta är ju att jag har gått och blivit halvt beroende av vinjettmusiken, hur fan gick det till?- Madeleine

Blaha

Jag är i en osocial period. Jag är trött på allt här. Jag vill bort. Jag vill ligga i dina armar. Jag  vill höra dig säga att allt kommer bli bra. Jag vill bara vara någon annanstans. Jag vill bara kunna glömma allt som händer runt omkring mig för en stund.

- Madeleine

Fredag...

...och jag är sjuk.

Vad mer kan man säga?

- Madeleine

So long ago...

Åh...det var så läskigt när vi kom in på klättergymmet i Gårda! Ingenting stämde, inte ens dörren! Helt livrädd var jag. Paniken steg, allt kändes bara fel och jag kom inte ihåg någonting kändes det som. Hemskt var det. Men sen kom vi in och började gå runt och jag hittade in i rum som jag kände igen och insåg att dom byggt om helt galet mycket på de sex år jag inte varit där. Flyttat ingång till exempel, vilket förvirrade mig något extremt.

Och sen stod jag plötsligt där, säkrad framför en vägg som inte ens var byggd när jag slutade. Och fan vad underbart det var när man kom iväg! Jag har saknat det, verkligen. Blev dock sjukt besviken på mig själv över att jag var så grymt svag och otränad! Jag var helt jävla slut efter tre väggar och mina armar värker fortfarande! Nästan pinsamt ju...speciellt då jag inte har några minnen av att jag blev så trött när jag klättrade när jag var liten. Dock är det väl inte så konstigt, jag har ju i princip inte tränat något överhuvudtaget sedan jag slutade klättra när jag var 11.

Riktigt kul var det i alla fall. Trots att jag nu sitter här i halv panik över att det är så sjukt jobbigt att ha korta naglar, hoppas de växer ut fort nu...

- Madeleine

Naglar

Jag har haft långa naglar sen jag var 11. Nu blir alltså första gången på 6 år som jag klipper ner alla naglarna helt. Så läskigt.

Tänka vad man gör för att få klättra en timme igen.

Men de lär ju växa ut igen, fast det är sjukt frustrerande att ha korta naglar måste jag säga. Jag är så van vid mina långa att det känns helt fel när de är korta.

Om någon vecka så ska det väl vara bra igen.

- Madeleine

Europe - Last look at Eden

Har suttit och lyssnat lite på Europes nya album. Men det går verkligen inte in. Jag lyssnar men det fastnar inte överhuvudtaget. Väldigt tråkigt tycker jag. Det ska väl få lite chanser till, någon annan dag. Så får vi väl hoppas att det låter mer spännande då.

- Madeleine


Hemma

Äntligen hemma igen.

Om resan har jag bara ett ord att säga;

Fail!

Jag orkar verkligen inte gå in på det mer. Kanske kommer upp om jag är på klaghumör någon gång. Just nu är jag bara trött och irriterad.

Klättring imorgon blir dock, faktiskt, sjukt kul tror jag. Jag hoppas bara att jag inte inser hur extremt mycket jag har saknat det.

- Madeleine

Mot Krokholmen

Då bär det av ut till öarna i eftermiddag. Först blir det dock lite skola. Som sagt så är jag hemma igen på onsdag.

Egentligen finns det väl inte så mycket mer att säga än det som redan är sagt. Jag är inte peppad på resan. Inte det minsta. Men det är väl bara att acceptera.

Lära känna ettorna? jo, men visst. Säkert. Vi lärde ju känna tvåorna så bra förra året när vi var där.

Från det minns jag;

*Regn
*Åska
*Strömavbrott
*Kassa filmer
*Tävlingar i lag som man kände sig otroligt obekväm i för att man inte kände någon

Typ...

Smsa sönder mig!!

- Madeleine

Natt

Jag borde verkligen sova nu, egentligen.

Åker ju till Krokholmen med klassen och ettorna imorgon. Döden. Kommer hem igen på onsdag.

Smsa sönder mig!! (jag har för mig att jag hade hyffsad täckning förra året så då borde jag ha det i år med)

Jag orkar knappt klaga över resan egentligen...

Det lär bli ett inlägg till imorgon innan jag går till skolan sen hör ni inte mer från mig. Tillbaka igen onsdag eftermiddag som sagt, om jag överlever då.

- Madeleine

Söndag

Packar.

Pluggar glosor.

Åker fram och tillbaka.

Var ju så smart och glömde min jacka hos Erika, så därför blir det en sväng dit upp igen nu.

Smidigt Madde...

Krokholmen imorgon. Döda mig.

Jag saknar dig...

- Madeleine

Vem är du?

Ni är ju några stycken där ute som läser min blogg. Ett par av er har jag koll på, för ni kommenterar och då blir jag glad. Men alla ni andra, vilka är ni? Hur hittade ni hit? varför läser ni min blogg? Jag är nyfiken!

Och sen glömmer ni väl inte att följa min blogg via bloglovin? klicka på ikonen till vänster.

- Madeleine

I love you, maybe

För mindre än två månader sedan så sa jag två saker.

*Inget mer förhållande på ett bra tag. Jag vill vara fri att göra precis vad jag vill.
*Aldrig ett distansförhållande på längre distans än det jag då avslutade; ca 15 mil.

Det går åt helvete.

Seriöst. Jag tycker om dig så sjukt mycket. Jag saknar dig så att det gör ont. Jag vill inget hellre än att ha dig nära.

Ena stunden känns det underbart. Nästa så tvekar jag för jag fattar inte hur fan jag ska klara det avståndet. Men så kommer jag på att det spelar ju ingen roll.

Jag är ju lika jävla kär i vilket fall.

Det hjälper ju inte att tveka, det kväver inte min känslor. Jag klarar det ju inte bättre bara för att jag försöker intala mig själv att det inte funkar.

Just nu gör det ingen skillnad alls vad jag säger. Jag är precis lika låst till dig i vilket fall.

Förlåt för att jag inte kan åka 133 mil bara sådär. Förlåt för att jag inte kan kontrollera mina konserter. Förlåt för att jag är en nörd och hatar att missa skola. Förlåt.

Men jag vill verkligen. Jag längtar så extremt mycket efter att få ligga i dina armar just nu.

- Madeleine

(Fruktansvärt osammanhängande inlägg, men det här är inte sammanhängande någonstans)

Marilyn Manson

Nu är det väl i princip klart, bara en liten biljett som saknas, men den skall väl inhandlas snart tror jag. Sen blir det Manson för andra gången i år, tredje totalt. Underbart. Det blir Malmö för mig, billigast att åka dit plus att Erika har en släkting där som är snäll och låter oss sova där. Tack!

6/11 @ Malmö Arena, jag är taggad!

- Madeleine

Gah

Detta är ju helt stört. Jag har massa grejer jag vill blogga om, men jag känner inte alls för att skriva. Och om jag inte känner för det så kommer det bara bli dåligt så det är lika bra att jag låter bli. Men det kommer nog.

Jag är btw underbart glad för tillfället. Vet inte riktigt vart det kom ifrån. Men det känns som om allt kan bli bra på något konstigt sätt.

I wanna lay in your arms, never let go...

- Madeleine

Tisdag

Blogghumöret är helt borta idag så jag ska inte försöka krysta fram massa långa, intressanta inlägg nu. Kanske känner mig mer pepp senare, jag har ju ett par inlägg på g...

Men vi får se vad som händer.

Jag är glad nu i alla fall, underbart!

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild