Hey people!

Finns ni kvar!?

jag tittar bara in och säger hej lite snabbt. Bloggvärlden lockar inte alls just nu av någon anledning. Det känns jättekonstigt men den gör verkligen inte det.

Mer än hej så ville jag säga att jag är så enormt lycklig just nu också! vågar egentligen inte gå in på det så mycket mer just nu men gaaaah jag är så glad! om allt går som det borde så lär ni märka det i början på nästa vecka.

Om ni saknar mig allt för mycket här i bloggen så är jag aningen mer aktiv på bdb, där jag också heter maols.

Jaja, hoppas att era liv är lika underbara som mitt just nu! <3

- Madeleine

Deathstars - Via the end

Ingen har väl missat att jag fullkomligt älskar ballader? det är oftast ett säkert kort om ni vill få mig att falla totalt för ett band...

Den här är extremt fin!- Madeleine

Livsåskådning

Vi skriver våra egna livsåskådningar i religionen och jag kan inte låta bli att klistra in mitt svar på sista frågan här.

Finns det någon plats som du uppfattar som speciell och där du känner dig helt avslappnad?

På konserter, utan tvekan! Man är absolut inte avslappnad fysiskt när man hänger över kravallstaketet längst fram och knuffas, sparkas och slåss för att få ha kvar sin plats samtidigt som man hoppar, skriker och "sjunger" som en galning till sina favoritlåtar. Men i huvudet så finns det inget annat. Man är endast där just då och kan koppla bort alla tankar som annars långsamt bryter ner en. Det är en underbar känsla och jag skulle inte klara mig utan att få känna så ibland.

- Madeleine


Gyllene Tider - Billy

Jag började dagen med att få ett litet infall och sitter just nu och lyssnar på Gyllene Tider. Eh. Nej, det är inte normalt! men seriöst så måste jag säga att det är rätt roande att bryta av med dem ibland. Billy är min favorit, och den är faktiskt riktigt bra. Det är inte bara massa blaha i den, utan en tung texten som faktiskt är väldigt hemsk. Lyssna!- Madeleine

Onsdag

Visst är det onsdag? Just när jag tänkte dra igång bloggen igen så drog jag ju hem till Lea ett par dagar så då sket ju det sig. Anyway, jag bloggar för mig själv. Och just nu så är det inget som drar jättemycket och då blir det såhär. Jag vill inte pressa fram inlägg. Det är inte min grej. Hoppas att ni stannar i alla fall. Och tittar in då och då. Annars kan ni ju alltid följa mig med bloggkoll (bloglovin', men det kommer alltid att heta bloggkoll för mig) så vet ni precis när jag får för mig att titta in här och säga hej. 

Imorgon spenderas dagen hos mormor och morfar. Jag tänkte rymma till Adam en stund också när jag ändå är i närheten. jag kan behöva träffa honom en stund nu känner jag.

- Madeleine

blackDe smycken jag laddar upp bilder på nu är lite previews och kommer inte komma upp på hemsidan förrän i början på mars. Så om det är något du är intresserad av så är det bara att hojta till.

Maols smycken

Save Me @ Trädgår'n, 2/2-09Det här klippet som jag hittad precis fick mig att börja gråta rätt rejält. En veckan, jag vill tillbaka. Bort från alla tankar. In i Tobias röst. Och hans ögon.

- Madeleine

Lost loveDe smycken jag laddar upp bilder på nu är lite previews och kommer inte komma upp på hemsidan förrän i början på mars. Så om det är något du är intresserad av så är det bara att hojta till.

Maols smycken

Black chainDe smycken jag laddar upp bilder på nu är lite previews och kommer inte komma upp på hemsidan förrän i början på mars. Så om det är något du är intresserad av så är det bara att hojta till.

Maols smycken

Tillbaka i bloggvärlden!

Nu börjar jag sakna mina älskade bloggvärld alldeles för mycket. Jag tror i alla fall att mitt humör är tillräckligt uppe igen för att jag ska kunna hålla igång bloggen. Annars kommer det efterhand.

Jag låg nästan 500 inlägg efter när jag loggade in på min bloggkoll precis. Jag markerade allt som läst. En del bloggar kommer jag nog klicka mig in på och kolla upp vad jag har missat men om det finns några speciella inlägg på de bloggar ni vet att jag läser som jag inte borde missa så säg till är ni söta.

Just nu har jag inte så mycket mer att säga, jag uppdaterar er lite efterhand med vad som händer/hänt. Nu är det lov i alla fall och det känns rätt skönt tror jag. Jag vet inte riktigt. Jag har ett stort behov av att hålla mig sysselsatt just nu så att tillbringa dagarna i skolan hade varit rätt okej. Men jag tar mig igenom det här med.

- Madeleine

...

Jag uppdaterar en annan dag. Det händer en del just nu. Som jag inte vet om jag ska älska eller hata. Förhoppningsvis blir det bra tillslut. På något sätt. Just nu känns det nog mest skönt. Att det händer något.

Jag uppdaterar när det känns som om jag har tid. Kan hända att det händer mer på min bilddagbok än här. Om ni är intresserad. Maols heter jag där, of course.

- Madeleine

AHHHHHH

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

TOBI, MIN ÄSLKLING! :D <3

HELT SJUKT JÄVLA UNDERBART!!!!

Jag skriver ett mer utförligt inlägg senare idag, I guess!!!

EDGUY! :D <3

- Madeleine

Edguy!

Fatta att jag ska se mina älsklingar idag!! :D :D :D :D :D :D :D Detta är så sjukt! Jag vill bara att det ska bli ikväll snart!!

Ihhhh....

- Madeleine

Imorgon

Vet ni hur sjukt det här kännns!? Gaah! Jag vet knappt vad jag gör!

- Madeleine 


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild