Garderob

Nu har jag gått igenom hela min garderob. Den är nästan tom. Jag har slängt ut sjukt mycket kläder. Och vet ni vad? det finns fortfarande färger där inne! Jag tycker nästan att jag är värd en applåd.

Nej, nu ska jag hjälpa mamma att hänga ut tvätten och sen ska jag se om jag kan hitta på något kul ute. Blir antagligen några nya smycken gjorda. Funderar på ett armband i Afrika stil som jag fick en idé om tidigare. 

- Madeleine 

Kommentarer
Postat av: sannah

Hej! Vill du ha en ny design? Gillar du den somrigt blåa i inlägget på min blogg? Skriv i så fall en kommentar så kanske just du får den! :)

2008-05-11 @ 12:30:01
URL: http://saanzil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild