Inspiration



Har ni läst Jonnas blogg? På många sätt lever hon min dröm. Hennes liv är så fantastiskt vackert så det finns inte. Egentligen är jag väl inte tjejen som vill ut ur civilisationen riktigt så mycket, bara en bit.

Jag får nästan ont i hjärtat varje gång jag läser Jonnas texter och tittar på hennes fantastiska bilder, det är så vackert och jag önskar att jag vågade lika mycket. Hon är så otroligt stark! Jag vill också våga göra något som för andra kan verka helt galet men trots det väldigt tufft.

Men jag känner mig alltid så låst, till platserna jag befinner mig på, folket omkring mig, det jag gör och har för mig. Jag vill bara kunna släppa allt och njuta av naturen och livet omkring mig. Just nu känner jag mig så tvingad och stressad att komma vidare.

Jag vill också fina lugnet, min oas i världen, kunna sätta mig med en kopp te och bara njuta, gå en lång promenad och utforska okänd mark. Våga släppa loss och vara fri. Jag är alldeles för feg.

Jag vill göra något nytt.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild