About the dreams I have

Så skönt! Min bloglovin står äntligen på 0 nya inlägg, vilken lättnad, nu kan man börja leva igen kanske. Nej, men faktiskt, jag har inte känt sådan sjuk press som jag brukar känna över att komma ikapp den här gången. Det känns bra. Lite spår kanske sitter kvar efter mitt miljöombyte under lovet. Som känslan av att alltid ha koll på allt, den är inte ens i närheten av lika stark som den var innan.

Idag snöar det igen. Som fan. Är det normalt med snöflingor som har en diameter på närmare 5 cm?

Sen tror jag att min förkylning börjar lägga sig lite så förhoppningsvis kommer jag iväg till skolan imorgon, men jag lovar inget. Jag skulle dock verkligen behöva det, känner att jag behöver kolla upp en del saker. Och så skulle jag faktiskt vilja träffa mina kära vänner som jag inte har sett på typ två veckor nu? Jag är nyfiken på vem jag är.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild