...and the time's speeding

Har spenderat dagen med älskade Cara i Göteborg, Ellen joinade oss en stund också. Blev faktiskt ett biobesök trots att jag är så anti film. Men jag ville ju faktiskt se Snabba Cash så det var lätt värt det. Men först var vi in på Shock en kort stund för att Cara skulle köpa stövlarna hon har suktat efter allt för länge. Som tur var fanns det inga kul kläder kvar på deras rea. Efter bion drog i alla fall jag och Cara runt lite på stan och jag förbannade mamma lite lätt eftersom hon fick mig att börja dricka Chai latte, det kostar pengar. Fan.

Annars funderar jag på om jag inte ska åka med Cara upp till Skara imorgon, jag menar, jag är ju ledig måndag-tisdag och vad ska jag hitta på i kungälv? Bättre att ta de tillfällen jag har att komma härifrån. Sen blir det Umeå nästa helg, längtar som fan. Känns dock inte så bra med skolan onsdag-torsdag, alla kommer vara så irriterade på mig för att jag har varit borta för mycket. Sen tror jag väl att jag har prov i företagsekonomi på onsdag morgon också, känns mindre bra. Speciellt eftersom jag verkligen vill lära mig det och det är en av de få kurser som jag fortfarande bryr mig om.

Men vi får se vad som händer, och är jag i Skara lär ni märka det då uppdateringen av bloggen skulle bli väldigt låg. Vi får se hur det blir helt enkelt.

- Madeleine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild