You know that accidents can happen and it's okay

Fick någon idé om att jag inte hade någon lust att gå till skolan idag så nu sitter jag här fast jag börjar först om en timme och fyrtio minuter. Värt. Jaja, man kanske får gjort något? inte för att det kommer hända...men vi säger så.

Annars händer det inte så mycket, jag tänkte väl ringa skolan i Falköping om en stund i alla fall. Så får vi se vad som händer med det.

Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag är hos mina underbara norrlänningar. 12 dagar, 2 timmar och 35 minuter. Jag längtar så sjukt, sjukt mycket. Det går inte att beskriva.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild