I know what I'll never know

Nästa gång kanske jag ska tänka innan jag gör för mycket. Men jag är alldeles för egoistisk för det. Jag vet att detta kommer sluta med att jag sårar någon så jag säger förlåt redan nu. Jag vet inte riktigt vad jag försöker skriva, och jag vet inte om jag egentligen bör skriva här alls. Men jag måste få ut det lite.

Man kan i alla fall inte säga att jag lever ett okomplicerat liv just nu. Men jag tycker i och för sig att det är väldigt kul, det är rätt tråkigt när allt bara flyter på.- Madeleine


Kommentarer
Postat av: Linda

sv: hahah, jag förstår vad du menar ;> japp, du var nog speciell i hans ögon den kvällen! :) och det måste ju kännas bra att tänka på ;D

2009-10-25 @ 14:38:00
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

ååh, vilken fin bild på dig :)sv: ja det gör ju det! haha

2009-10-25 @ 16:07:59
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild