MARILYN MANSON STÄLLER IN!!

Känns lagom kul när man kommer hem, startar datorn och det första man ser är att Manson failar och ställer in sina båda spelningar i Sverige. Ända anledningen man får från Live Nation är att "Det har blivit ändringar i Mansons turnéplan". Kul. Verkligen.

I och för sig så känns det rätt bra. Sparar ungefär 600 kr på det och det klagar man inte över. Manson har jag trots allt sett två gånger innan.

Men nu står man utan någon konsert i november och det känns ju lite surt sådär...kanske går att hitta någon billigare i Gbg. Deathstars som hade varit kul spelar ju dock på Sticky så det är bara fail. Har dock för mig att Avatar spelar på Brew house och det borde vara riktigt billigt och ändå rätt okej. Annars spelar ju Paradise Lost och lite annat där också. Som kan vara värt. Får kolla mer på det där.

Eller så får man bita ihop en månad och spara pengar...

Ingen Manson i höst i alla fall.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Cara

NEJ!!! jaha då var typ hela min höst förstöd, var väll de ända kul jag ville göra i höst...jag kmr dö...

2009-10-06 @ 00:41:42
URL: http://carariddle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild