As if the world wasn't ending

Värdelös dag som dock började med läsning av ett fantastiskt inlägg. Nämligen DET HÄR. Alla borde läsa det. Jag försöker verkligen tänka på mycket av det han skriver själv men just nu funkar det inte. Tyvärr. Jag önskar att jag på riktigt kunde agera efter vad jag vill och inte vad jag borde. Jag kämpar för det varje dag. Och inlägg som det här brukar verkligen kunna peppa mig. Tyvärr är allt alldeles för åt helvete just nu för att det på riktigt ska hjälpa, så jag får nog satsa på att läsa inlägget igen, om ett tag, när allt har lugnat ner sig lite. Men jag ber ändå alla att verkligen läsa det inlägget, för det han skriver är så sant! det är så smart! om folk resonerade så så skulle livet vara lite lättare...

- Madeleine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild