Delain och Winterborn

Förbanden för Sonata Arcticas kommande Europa turné är klara och det blir Delain och Winterborn.

Delain har jag lyssnat lite halvt på innan och de är bra. De spelar symphonic metal, typ och är från Nederländerna (surprise! för det finns ju INGA andra band i samma genre därifrån ;)). Det ska bli kul att se dem i alla fall.

Andra bandet, Winterborn, har jag inte hört innan och jag har knappt hunnit lyssna nu heller. Inte så att jag har en uppfattning i alla fall. Vad jag har lyckats läsa mig till ska de spela någon blandning av power/heavy/melodic metal. Eh...man får nog lyssna lite mer och avgöra själv tror jag. Låter som om det kan vara väldigt spännande i alla fall. Från Finland är de, om det känns relevant att veta.

Mest imponerad är jag över att det inte är något värdelöst band med orden Sky eller Ride i namnet xD Som det varit de gånger jag sett Sonata innan.

Men det här ska bli intressant i alla fall. Ge mig december!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild