Mustasch

Nu peppar vi Mustasch, tio dagar kvar men jag är taggade som fan. Deras spelning i Piteå har jag ju också bara hört massa gott om från Lisa och Sanna. I och för sig har jag aldrig hört något dåligt om en spelning med Mustasch. Mina egna tidigare erfarenheter säger bara att det kommer bli grymt också!

Men...jag har kommit på en grej. Jag vet fan ingen annan som ska gå? Jag tror inte att jag lär hitta så många den här vägen eftersom hårdrock- och metalbloggare verkar vara en bristvara i Göteborgsområdet. Men det är ju lika bra att fråga, ingen som ska dit som har lust att vara lite social med mig?

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Cara

jag hade kunnat vara om jag hade haft biljett xD men de blev ju inte så xD

2009-10-14 @ 22:00:29
URL: http://carariddle.blogg.se/
Postat av: Cara

grejen är den bara att jag hinner inte hem o duscha o jag vill ju inte lukta djur xD

2009-10-14 @ 22:11:25
URL: http://carariddle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild