Fredag

Jag tror aldrig i hela mitt liv jag har varit så missnöjd med något skolarbete jag har lämnat in som den jävla psykologianalysen. Men jag orkar inte bry mig mer, nu får det fan vara så.

Vad jag tänkte hitta på nu vet jag dock inte. Är egentligen sjukt pepp på att hitta på något, men vad fan då liksom? Finns inte direkt något att göra här. Så jag lär väl antingen sitta kvar här vid datorn och kolla ikapp alla miljoner avsnitt av Riverside och Andra Avenyn som jag ligger efter. Hej tönt. Eller så kanske jag fastnar en stund vid smyckebordet...det låter ju i och för sig lite mer lockande kanske. Hum. Jaja...får se vad det blir. Hoppas ni har en något mer händelserik fredagskväll.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild