Update

Har ändrat lite smått i menyn, blandat annat ligger de konserter och festivaler som är värda att nämna där nu. Trevligt tycker jag. Man blir alltid så glad när man tittar på den listan. Om ni inte har märkt det så ändrade jag även infotexten om mig för några dagar sedan också. Så det händer lite smått då och då.

Jag har funderat på att göra en ny design helt, men jag gillar den här och den är rätt udda så jag vet inte om jag vill byta egentligen. Vi får se vad som händer. En sak jag har funderat på dock, jag har inga problem med det, men tycker ni att det är svårt/jobbigt att läsa för att det blir så mörkt med det svarta och röda?

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild