Somehow I got a notion

Alltså. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Det går inte. Det går verkligen inte. Samtidigt kan jag inte acceptera det. Då ger jag seriöst hellre upp helt och hållet. För här kan jag ju tydligen inte hitta en lösning på problemet. Hur ni än väljer att göra så kan jag inte göra det. Det är inte värt att utsätta sig för det. Inte för mig i alla fall. För jag kan seriöst inte göra det. Det går inte.

Så, jag vet inte. Men nu funderar jag seriöst på att ge upp helt och hållet. För om jag ändå ska faila det här så känns inget av det värt. Då kan jag lika gärna börja om någon annanstans.

- Madeleine


Kommentarer
Postat av: Cara

<333 finns här de vet du <33

2009-10-22 @ 20:12:19
URL: http://carariddle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild