Take what you desire, make no mistake

Så, nu har jag skrivit lite mer om vad jag sysslar med i verkstan på dagarna i ungefär en vecka. Ni säger inte så mycket om det, tyvärr. Men på statistiken ser det ut som om det har varit uppskattat i alla fall, men man vet aldrig, det kan helt enkelt bara vara en tillfällighet, det går ju lite upp och ner det där.

Jag tycker i alla fall att det är ganska kul att blogga om det så jag lär nog fortsätta. Dessutom känns det väldigt kul att jag i och med det kommer att få allt jag gör dokumenterat, hur grymt är inte det?

Men, som sagt, ni får gärna bli lite bättre på att kommentera och ställ gärna frågor om jag säger alldeles för knasiga saker och ni inte fattar någonting av vad jag håller på med. Det är bara trevligt!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild