Just another fool in the game

Jättetråkigt att jag inte kan visa bilder på det jag har gjort idag. Antagligen så kommer jag i alla fall att kunna låna en kamera av mamma och i så fall har jag den så att ni kan få bilder igen nästa vecka. Nu får vi bara hålla lite tummar för att det ska gå bra.

Trots att det inte finns något bildbesvis så har jag i alla fall fått lite gjort på projektet idag. Jag har lött fast den första våningen på tornet! Och om jag får säga det själv så tycker jag att det ser ganska bra ut. Sen har jag även dragit trekantig tråd som skall sitta mellan våningarna, det tror jag kommer bli superbra! Kanske kommer det att bli ett torn av det hela till slut!


- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild