I don't know what time is ment to be


Det blev en mycket kladdig kladdkaka idag, gott men det är tur att det är så sött så att man inte klarar av att äta så mycket.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Jo det är jätteskönt! Vi lär väl flytta till en mindre tvåa inom några månader (bara vi får en jävla lägenhet!!), men för mig spelar det ingen roll att ha något mindre. Jag röstar hellre för bättre läge, om än det medför mindre yta :)Förstår att det kan kännas småjobbigt.. och ni visste väl inte om det var värt att leta efter något annat där, ifall ni flyttar upp om ett tag?

2011-09-15 @ 23:23:18
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: yees :D och detsamma!Jo det förstår jag verkligen. Blir ju lite för trångt..Ja okej. Nej då är det ju svårt att veta. Men är det till nästa höst eller? :)

2011-09-15 @ 23:54:58
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild