Don't tell no lies, no more disguise

Vi testar med lite kort om vad jag har gjort idag, tycker ni inte det?


Öglor, massor med öglor till lite hemliga projekt. Mina fingrar är i alla fall helt döda efter att jag har suttit och sågat upp dessa. Det är inte bra att sluta slita på fingertopparna i några månader, det gör hemskt ont när man börjar igen.


Eftersom mina fingrar som sagt inte riktigt klarade av att arbeta med de där öglorna konstant så tvingade jag mig själv att plocka fram den förbannade klackringen. Jag har hållt på med den ganska länge nu, men det är bara massor med hål i den som inte vill lödas ihop och jag blir vansinnig. Det är helt galet hur svårt det ska vara.

Imorgon blir det att fortsätta med dessa två saker och om jag har tur kanske jag hinner göra lite på projektarbetet också.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild