Across the open country side

Okej, jag är ingen höjdare på att ta bilder i The Sims men ett par kan ni få i alla fall. Just nu spelar jag med en sim som heter Amelie, en NPC (färdig karaktär som finns i spelet från början) som hon har gift sig med och precis innan jag slutade spela så födde hon en liten dotter.

När jag spelar börjar jag i 9.5 fall av 10 med en ensam tjej och i nästan lika många fall så köper jag den dyraste tomma tomten som finns och låter henne leva på ingenting tills hon tjänat ihop nog med pengar för att bygga något bättre. Det är det som är kul i Sims enligt mig, att fuska till sig massa pengar och bra humör ger ju ingen utmaning?När jag spelade nu insåg jag att de inte blir större än som på bilden ovan när de är gravida. Den här bilden tog jag bara ett par simstimmar innan hon födde och man ser knappt att hon är gravid. Jätteskumt, i tvåan fick de ju ganska stor mage?Här hade hennes hus börjat likna något, men som ni ser är det väldigt sparsamt möblerat. Det ser lite mer ut för världen just nu, och så har det tillkommit ett barnrum och ett till badrum.

Nu blev jag sugen på att spela mer, mja, lite till kan jag nog hinna innan det blir dags för sängen. Så får det bli!

Funktionen att man kan lyssna på egen musik i spelet är underbar, just nu taggar mina simmar inför Edguykonsert på lördag tillsammans med mig.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Du vet nog vilken plutt från Östersun ja e! XD

Sims är superkul!

Jag gör precis som du, en ensam tjej, köper en tom tomt osv.

2011-09-23 @ 18:39:43
URL: http://soffansdagar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sims är superkul!

Jag gör precis som du, en ensam tjej, köper en tom tomt osv.

2011-09-23 @ 18:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild