Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag

New Love In Town - Europe, påminner om lördagen den 13 februari 2009. Den flitiga läsaren av min blogg kopplar nu och börjar fundera på varför det inte är en Sonata Arctica låt som påminner om dagen jag och Tobbe blev tillsammans. Eller hur?

Jag ska berätta. Redan flera veckor innan jag åkte upp den där gången så visste jag att vi skulle bli tillsammans då, så var det bara. Jag var framme med tåget på förmiddagen, Tobbe och hans mamma hämtade mig på stationen. I bilen på vägen hem till dem så spelades den här låten på radion. Det är det jag minns tydligast av hela den dagen, hur jag satt i bilen och bara ville explodera av alla känslor. Där satt jag, jag hade knappt varit i stan innan och inom en väldigt snar framtid så visste jag att vi skulle bli tillsammans, och jag hoppades verkligen att han skulle vilja "tell the whole world". Jag kände mig precis som en "new love in town" just då. Det stämde så bra.

Därför påminner den låten mig om en mycket speciall dag.- Madeleine


Kommentarer
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Åh, tack fina du.. :) Ja det hela är en lång historia. Men vi kunde bara inte fortsätta just nu i alla fall. Tack för ditt stöd! <3

2011-03-24 @ 20:47:13
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: amanda

åååh underbart bra låt!! <3

2011-03-25 @ 07:15:42
URL: http://gyllenpanzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild