Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän

Det finns många som skulle platsa här kanske, men jag kom fram till att de flesta vill jag inte kalla för gamla vänner, jag har ju fortfarande mer eller mindre kontakt med dem.

Det fick i alla fall bli Sonata Arctica - Shamandalie, och personen jag tänker på när jag hör den låten är en tjej som bär samma namn som mig. För flera år sedan pratade vi massor, vi skickade till och med riktiga brev till varandra en period. Det var kul. Men idag har vi knappt någon kontakt alls, tyvärr. Även om jag nu befinner mig mycket nära henne ofta.

Så den här låten med Sonata Arctica tillägnas Haparanda-Madde, haha, som jag brukar benämna henne som. Jag saknar dig!- Madeleine


Kommentarer
Postat av: "Haparanda-Madde"

aaawh, jag saknar dig med. Om du har tid och lust så kan vi ju försöka träffas nångång när du är i norr!

2011-03-21 @ 21:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild