Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv

Den här låten skickade en vän till mig när jag bara klagade och klagade, velade och inte alls kunde bestämma mig för vad jag skulle göra. Det var väl för runt ett år sedan, när hela mitt liv var upp och ner och jag inte visste vart jag var påväg. Kort sagt så kan man väl säga att allt var helt åt helvete den perioden, men den perioden var också något av det bästa som kunde hända mig. Den fick mig att bryta mig ut ur någon som inte var jag, att göra det jag vill och följa mitt hjärta och min magkänsla. Det är därför jag nu befinner mig i Falköping.

Tyvärr har jag inte direkt någon kontakt med han som skickade låten längre, men den har betytt otroligt mycket för mig och den är verkligen fantastiskt fin.

Sixx:A.M. - Accidents Can Happen- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild