Det är sjukt kul att länka och göra kedjor...

Det är sjukt kul att länka och göra kedjor. Men förstår ni hur otroligt segt det är att göra ringar? Det tar flera år känns det som och sen har man länkat ihop dem och behöver fler innan man hinner blinka...


Kommentarer
Postat av: Anniken

Sv. Ja herrejisses vad vi kan ärva då. Tror jag ska sluta lära mig saker för mina föräldrar kan mycket och då har jag ju det i mig. Okej, att vara pentant eller slarvig har jag upptäckt vara lite ärftligt men för den sakens skull lär man sig ju inte hur man ska göra!

2010-11-10 @ 10:21:38
URL: http://anniken.blogg.se/
Postat av: Anniken

Sv. jag tror verkligen det är sunt. Och som jag skrev, det kan låta som slaveri. Men det gäller att ge och ta. Inte bara ta, ta och ta!

Hade hoppats på att debatt varade längre än en halvtimme.

2010-11-10 @ 16:14:15
URL: http://anniken.blogg.se/
Postat av: Anniken

Då är jag nog inte den typiska läsaren för din blogg, men tror säkerligen jag kan stanna iaf :) Jag hade en tendens till att min blogg blev som en dagbok, därför slutade jag skriva och hade uppehåll ett tag. Nu är jag tillbaka och vet inte riktigt vilken nisch jag ska ha. Samtidigt har jag många av mina nära och kära på olika håll i landet och i världen så på ett sätt är det bra att ha det som uppdatering. Men man får verkligen inte glömma att ha kontakt på det äkta sättet, du vet telefon, träffar, sms och annat. Inte bara nätet iaf.

Ska iaf dra ner på det dagboksliknande, gillar inte alls när man berättar en sak för en vän och han eller hon redan vet om det. Likadant tvärt om, då blir det att vi istället slutar fråga varandra saker och säger istället "Jag vet, jag läste det på bloggen".



Kan ju hoppas på ett nytt avsnitt debatt. Den sista repliken var ju en lärare som sa att curlingbarn var bättre än ickecurling...det hade jag gärna hört en utveckling på!

2010-11-10 @ 16:41:07
URL: http://anniken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild