Ni metalheads där ute!

Jag tror att ni är ett par stycken som fortfarande hittar till min blogg trots dålig uppdatering och så. Jag skulle behöva er hjälp med en grej. Jag sitter och skriver ett arbete i svenskan och det skulle vara trevligt om ni ville motivera varför ni tror att folk som lyssnar metal/hårdrock är mer hängivna till sin musik än andra? Om  ni ens tror att det är så?

Tack!

- Madeleine 

Kommentarer
Postat av: Dennis

För att det tar itu med det mörka på ett sätt som ingen/inget annan vågar.

Och det förbjudna har alltid lockat människan.

Det är en av anledningarna tror jag.

2009-05-20 @ 18:13:18
URL: http://baronlacroix.blogg.se/
Postat av: Mr.MASA

Jag tror att det har mycket att göra med "ärligheten" i musiken. Tillskillnad från mycket annan musik så görs inte hårdrock/metal enbart för att det ska sälja. Det känns som om det kommer från hjärtat helt enkelt. Det, i kombination med att musiken är så ofantligt bra, tror jag gör att folk i allmänhet blir mer hängivna till hårdrock än till exempelvis Britney Spears.

2009-05-21 @ 15:36:01
URL: http://masa91.blogg.se/
Postat av: Metalnallen

Du verkar gilla musik som jag skriver om, kolla in Metalnallen (http://metalnallen.blogg.se) och Metalnallen´s Dagens (http://metalnallen.blogg.se/dagens

2009-06-04 @ 14:53:53
URL: http://metalnallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild