Smycken

Om ni seriöst trodde att jag skulle klara av att ha en blogg utan att ens nämna något om mina smycken och min
hemsida (http://www.freewebs.com/maols) så trodde ni fel.  

image3

Eftersom jag är snäll idag så får ni ett litet smakprov. Detta är ett av dom senaste halsbanden jag har gjort. Helt vanligt enkelt med sötvattenspärlor och mellandelar för att bryta av. Dock är detta redan sålt men jag drar mig absolut inte för att gör ett till eller något annat, säg bara till vad ni vill ha så fixar jag (A)
Om ni inte vet vad ni vill ha, eller bara är allmänt nyfikna på vad jag gör, så kan ni checka min sida som jag länkade ovan och som även ligger under länkar (mina smycken) i menyn till höger.

-Maddie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild