Open your eyes and see, it's not a dream

Jag har precis konstaterat att jag kommer att spendera sju av sommarens alla veckor i Norrland, känns grymt jävla bra! Och jag längtar galet mycket! Det lär bli underbart. Jag vill åka nu på en gång!

Annars händer inte mycket, jag håller på att bli halvt galen över att jag inte kommer in på stardoll, jag har fan blivit helt beroende av den sidan, haha...
Men mest vill jag faktiskt prata med min nya italienska vän där, hon bor i Milano tror jag eller i alla fall i närheten. Och antagligen ska hon på spelningen med Sonata Arctica, läskigt!

Så mycket att se fram emot nu...och först ut blir Metaltown, eller?

- Madeleine

"We've gotta make the love complete tonight..."

Ih, jag kan fortfarande inte släppa det, seriöst. Det här är helt galet! Nästa gång är det jag som står där!



- Madeleine

How can I sleep my nights when my whole being cries

Sjukt ovärd vecka, jag skulle haft totalt tre lektioner, men italienskan var inställd idag så nu är jag nere på två. Jag hoppas verkligen att hon är här på torsdag för jag har ingen lust att komma till skolan tio i åtta för endast den lektionen för att upptäcka att hon inte är där. Så vi håller tummarna, dessutom vill jag verkligen ha den lektionen då det kanske blir min sista italienskalektion.

Imorgon är det fältstafetten som gäller, vilket betyder att de som tycker det är kul att göra bort sig klär ut sig till något kreativt (min klass har i år tydligen bestämt sig för superhjältar) och tävlar i massa mer eller mindre ansträngande grenar. Ni hör, inte min grejer direkt. Men jag tar mig dit som hejarklack, njuter av vädret och skrattar åt folk. Haha...lätt värt!

Så nu funderar jag på om man ska ta med boken och sätta sig ute i solen några timmar kanske? Låter rätt okej faktiskt, men jag tror inte jag orkar längre än till att klättra upp i mitt fönster. Praktiskt.

- Madeleine
 

Crack of the lightning splitting the ground



Jag är fortfarande helt salig! Jag ska faktiskt till Milano i höst, en stad som jag har haft, och delvis har, seriösa drömmar om att flytta till. Det känns bara för bra för att vara sant. Det kan inte hända så mycket bra på en och samma gång. Jag blir alldeles snurrig bara av att tänka på det. Hur kan mitt älskade Sonata Arctica få för sig att de ska spela in sin DVD i Milano, staden som jag längtar till så att det gör ont? Att jag dessutom har möjlighet att åka dit tillsammans med min pojkvän som jag älskar mer än något annat gör ju inte saken mindre otrolig. Att det hela, igen, handlar om Sonata Arctica som till stor del är anledningen till att vi över huvud taget träffades, det är bara sjukt. Det är för mycket. Lilla jag kan inte ta in allt det här på samma gång. Att jag får göra det här betyder så sjukt mycket för mig, de där fyra dagarna som vi är borta kommer utan tvekan att bli några av de bästa i mitt liv. Jag är så lycklig.

- Madeleine


Is this bliss or am I insane?

Just nu är det världens lyckligaste Madeleine som bloggar. För hon har precis uppdaterat följande på sin facebook:


Om jag kunde beskriva hur mycket jag längtar så skulle jag göra det, men det går verkligen inte! Det kommer att bli några helt fantastiska dagar med den människa jag älskar mest i en av mina absoluta favoritstäder till musik av det bästa bandet! Kan det bli bättre?

Det finns inte ord...

- Madeleine


 


The audience is listening

Dålig uppdatering. Men jag har inte så mycket att säga, det händer ungefär ingenting. Jag sitter och leker på Stardoll, haha! Det är faktiskt ganska kul...

Senare skall vi till mormor i alla fall, det blir säkert trevligt. Och så ska jag göra lite italienska ikväll tänkte jag. Men det är typ det som händer, segt.

- Madeleine

But I recall the dream I had when I kept moving on



- Madeleine

I've been feeling pretty dead for quite a while

Jag är så sjukt trött, jag skulle seriöst kunna somna vilken sekund som helst, helt galet. Dessutom är jag allmänt öm i hela kroppen och min bröstkorg är mer eller mindre täckt av blåmärken, åh vad jag älskar staketet vid stora scenen på Liseberg. Värdelöst!

Nu snurrar Avantasia, så mysigt! Jag älskar fan allt Tobi kommer nära, otrolig människa! Om jag någon gång råkar bli riktigt jävla rik så ska jag se till att finansiera så att han kan samla ihop lite musiker från Avantasia och dra ut på turné igen! För jag vill verkligen höra de här låtarna live!



Foto: Pappa


- Madeleine

Maybe one more wrong will make it all right

Så skönt! Aldrig mer fysik nu! Provet gick väl som det gick, men det får vara så, det löser sig.

Sen kanske man får gjort något mer vettigt idag, kanske...fan inte säkert men man kan ju hoppas i alla fall. Borde göra en del italienska tycker jag egentligen. Men det löser väl sig också.

Allt känns väldigt segt idag i alla fall, får se om det känns värt att sitta kvar i skolan under studiepasset eller om man ska gå hem. Vi lär väl märka.

Haha, jag vet inte riktigt varför jag skriver, jag har verkligen ingenting att säga...

- Madeleine

Damn! You breaker of my heart

Underbart! Ralf på scenen kan verkligen inte bli fel! Jag tror aldrig någonsin jag kommer att tröttna på att se Mustasch live, det är något speciellt med dem. Sådan otrolig närvaro på scenen och kontakt med publiken! Man, eller i alla fall jag, känner sig alltid sedd som publik.

Man kan ju inte direkt klaga när man har ögonkontakt genom en hel låt i princip, Damn It's Dark för min del idag, fantastiskt!

Men tyvärr är det ju så att det på gratis/billiga konserter alltid blir en väldigt dålig publik, en väldigt bråkig publik. Men det är väl smällar man får ta. Skulle ni se en idiot med lila keps är det dock helt okej att slå ihjäl honom, jag lovar.

Mustasch - Damn It's Dark


- Madeleine

Is this what life is all about


Foto: Tezz Strömberg


Bara för att jag älskar dig och du betyder mest för mig <3

- Madeleine

I don't care for tomorrow

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...allt bara passerar utan att jag märker någonting. Jag orkar inte riktigt engagera mig, det får bli som det blir, bara tiden går. Jag vill bli fri!

Mustasch ikväll kommer kännas jävligt bra i alla fall, befrielse! Den konserten är så välbehövlig så det går inte att beskriva. Det ska bli så sjukt skönt att få skrika av sig lite, glömma bort världen runt omkring. Underbart!

På fredag blir det upp och "skriva" slutprov i fysik, alltså bläddra lite, skratta, kladda dit ett namn och gå hem. Har jag tur kanske jag kan räkna ut någon kraft också, eller en hastighet...men det löser väl sig, på något sätt. Saker har en tendens att göra det i mitt liv, som tur är!

- Madeleine

And I know you have been there too


Tagga Mustasch imorgon! Ska faktiskt bli riktigt härligt med en konsert nu, känns bra! Jag är pepp som fan! Bilden ovan är från första gången jag såg Mustasch, då jag lyssnat på dem i en vecka, på Liseberg -08. Vi kör repris på det fast bättre tycker jag, haha, nu kan jag låtarna i alla fall. Det kommer bli grymt bra! Mustasch live kan inte bli fel...

Mustasch - Mine


- Madeleine 


You can't break what is broken


Har som sagt varit på en tur fram och tillbaka till Falköping idag för att titta på två lägenheter och den här kommer det att bli! En etta med kokvrå och balkong på 29 kvm som kändes väldigt mysig, jag är supernöjd! Alternativet var något större (framför allt kokvrån) men utan balkong och den är lätt mer värd än en plats för ett litet bord. Det känns så bra, jag vill flytta nu på en gång! Hur mycket jag än kommer älska den här sommaren så vill jag att det ska bli höst snart...

- Madeleine

That's my only holy moment


Foto: Tezz Strömberg

Förlåt Tezz, jag kunde inte låta bli att sno några av bilderna från spelningen på Snabelhuset, bara för att våra små pojkar är så snygga! Haha, hoppas det är okej i alla fall. Annars får du säga till!

Jag tycker fortfarande det är extremt tråkigt att det inte finns någon musik med An Abstract Illusion som jag kan låta er lyssna på. Det är jättesynd, för jag tror att ni hade tyckt om det! Men så är det ibland, någon gång kanske de får för sig att spela in...om vi har tur.

- Madeleine

Nowhere to be found

Väldigt seg dag idag, det har hänt ungefär ingenting, tråkigt! Sen är jag bara allmänt irriterad på att jag missade talen på svenskan idag, var några där som jag verkligen hade velat höra...menmen, man kan inte få allt.

Imorgon har jag en lektion och sen bär det av till Falköping för att kolla på lägenheter! Jag är så sjukt spänd! Vi ska kolla på två stycken och en av dem kommer jag bo i till hösten, sjukt! Men det känns så jävla bra, jag har längtat efter att få flytta hemifrån så länge. Tack alla som stöttade mig och såg till att jag fattade beslutet om att byta, jag är så otroligt glad för det!

Nu känns det som om mitt liv börjar komma igång på riktigt!


Foto: Alexandra Green

- Madeleine


Care for all that matters and leave the rest behind

Provet kunde väl ha gått bättre, men jag orkade faktiskt inte mer och godkänd är jag med alla säkerhet. Så jag såg inte riktigt någon anledning till att sitta där och kämpa i flera timmar till för att kanske få ihop några enstaka poäng extra, inte värt.

Väldigt segt, men det händer inte så mycket annat än plugg, plugg, plugg. Nu blir det fysik och lite italienska.


Annars låter Annas tips på hur man ska behandla fysikboken ganska lockande...

- Madeleine



I would love to make you cry

Sitter här och inser att jag imorgon kommer att göra mitt antagligen sista matteprov någonsin! Det som var planerat att bli så många fler, med både matte D, E och diskret...men här stannar jag istället på en ynklig C-kurs. Det är nästan så att jag skäms lite, men samtidigt känns det jävligt bra. Sen blir det att plugga fysik som en idiot resten av veckan med endast ett kort avbrott för Mustasch på torsdag kväll! Efter det är min tid i den naturvetenskapliga världen slut, tack och adjö!

Mustasch - Bring Me Everyone


- Madeleine

Don't pay attention to the voices in your head


Självklart måste jag ju vara med i tävlingen Annely har på sin blogg i sammarbete med cdon.se där man kan vinna något av de tre albumen ovan. Även om det finns ett smått intresse för alla tre så skulle mitt val självklart falla på Sonata Arcticas Winterheart's Guild om jag vann. Min samling med deras album skall vara komplett en dag.

- Madeleine

Can't somebody just see


Testa dig, HÄR!

Vet dock inte hur väl den stämmer, märktes ju om inte annat på mina resultat. Helt rödgrön i blockkompassen men blandad som fan i partikompassen...
Tror i och för sig att det stämmer rätt bra att jag är väldigt kluven och säger emot mig själv, haha. Det finns ju positiva sidor med allt? Hur fan ska jag kunna veta vad som är bäst?
Känns väl inte allt för bra att mitt "största" parti blev SD, hum, vad står de för i andra frågor egentligen? Deras politik kanske är lika kluven och åt helvete som min? Egentligen skulle jag vilja veta de "rätta" svaren för respektive parti...det hade varit intressant!

Men det är några månader kvar, jag ska väl kunna samla ihop mina åsikter innan dess tycker jag...

- Madeleine

You can have me for a while

Jag insåg precis hur sjukt lite jag faktiskt har att göra i skolan, jag har två fruktansvärda prov till den här veckan men sen är det inte mer. Eller en kort, ytlig redovisning i svenskan och sen lite italienska kanske. Och jag har knappt några lektioner heller, på onsdag har jag en lektion, om vi ens ska göra något vettigt där vi har inget mer att göra i kursen egentligen och på torsdag har jag knappt något heller. Det börjar kännas att sommaren närmar sig och till hösten silver- och guldsmide i Falköping! Så jävla skönt! Det här får mig att må sjukt bra...

- Madeleine

Was it all for nothing



- Madeleine

For all the times you left me bleeding

Det är läskigt när man märker att man seriöst blir orolig när någon bloggare helt plötsligt inte uppdaterar lika ofta som vanligt. Sjukt att man kan komma så "nära", bry sig så mycket om någon som man egentligen inte har en aning om vem det är.

Men jag tror de flesta som följer lite bloggar förstår vad jag menar, man blir så insatt i någons liv, man vill veta om det händer något. Efter ett tag anser man sig nästan ha rätt att veta, hemskt egentligen.

- Madeleine


Turning neighbours into foes

Sabatons nya Coat Of Arms har gått på repeat under dagen. Det låter Sabaton och mer finns det inte att säga om det.



- Madeleine

Dreams fade away and all hope turns to dust


Foto: Alexandra Green

- Madeleine

A bloodred sun is on the rise

Allting blir inte alltid som man tänkt sig, men vad gör det? Ibland blir det till och med bättre och om inte så har man förhoppningsvis lärt sig något på vägen. Mycket kan man faktiskt inte ens styra över själv, det är bara att bita ihop och följa med. Lita på sin instinkt. Allting löser sig.

Det är inte kul att tro att något du verkligen längtar efter kommer att ske för att sedan upptäcka att det inte blir så, du kanske får vänta en månad till, ett år eller tre...men det löser sig. Och du får tid att hitta på något annat, möjlighet att göra något som du kanske aldrig hade gjort annars. Det är bara att glömma det och titta framåt, antagligen öppnar sig nya möjligheter istället.

I slutet blir allt bra.

- Madeleine

Somehow we were both too strong

Igår ramlade äntligen de två senaste numren av Sweden Rock ner i min brevlådan - någon trevlig typ på posten har nämligen fått för sig att det inte alls bor någon Madeleine Olsson på den här adressen. Kul, man känner sig ju inte lite efter eller så.

Annars händer det inte så mycket, jag borde verklligen plugga matte och fysik egentligen. Nationellt- respektive slutprov i Matte C och Fysik A nästa vecka, jag längtar inte. Förhoppningsvis räddar Mustasch på torsdag veckan.

- Madeleine

I've been holding myself on the line

Så kan det gå.

Helt kär i vädret igår, ena stunden stekande sol och sen plötsligt världens åskväder. Så sjukt mysigt!

Allt är allmänt rörigt, men det löser sig...

Jag kommer sakna dig något fruktansvärt, men vi klarar det här, vi har gjort det innan. Det kommer att gå jättebra! Tänk på att vi får lika lång tid tillsammans sen!

Och grattis till mamma som fyller år idag!

- Madeleine

Day after day I'm under your spell


Du betyder allt <3

- Madeleine


My footsteps fade away in the sand

Närmsta månaden får gärna gå fort som fan nu...köpte en tågbiljett igår och onsdagen 23/6 klockan 06.05 kliver jag av tåget i Boden igen och då kan tiden få i princip stanna och stå stilla i en månad, hade varit trevligt. Känns sjukt bra i alla fall och jag är så lycklig!

På onsdag ska jag dessutom ta en tur upp till Falköping och kolla på två lägenheter, och med högsta sannolikhet bor jag i en av dem i höst! Jag längtar!

Ah, allt bara flyter på nu och det är massa fint väder och jag kommer antagligen att få träffa Tobbe tre helger i rad! Förra helgen var jag uppe, nu till helgen ska han på kurs här (Ett hej måste vi hinna med i alla fall) och nästa vecka blir det väl Mustasch på Liseberg! Allt känns så bra!

Så nu ska jag plugga biologi och matte för jag har läst ikapp alla blogginlägg, äntligen!

- Madeleine


What fate may come, only time can tell


Foto: Alexandra Green

Tiden vandrar långsamt framåt...

- Madeleine

There is no way out of here

Gah, jag ligger flera år efter i bloggvärlden och jag tycks aldrig komma närmare. Jag hinner inte med. Kan ni inte ta en bloggpaus ett tag allihopa? Nej, men seriöst det är helt sjukt mycket inlägg!

Annars så är det onödigt mycket i skolan just nu, inte kul, inte kul...men det är man väl inte ensam om att ha.

Dessutom har värmen äntligen fått för sig att komma efter mig söder ut i landet! Så jävla skönt! Så nu blir det till att slå upp italienskaböckerna på balkongen och drömma sig bort till Milanos gator som jag ska vandra på i höst! Fan va underbart!

- Madeleine

An abstract obliteration of the dragon

(Ja, jag hade lite kul när jag satte ihop rubriken...)

I alla fall, det kändes töntigt att skriva tre olika inlägg, ett för varje band, så ni får helt enkelt stå ut med att dela för nu. Men det går väl ingen nöd på er, ni delar ju ändå på allt annat redan? Replokal, bandmedlemmar, scener...en grej mer eller mindre kan inte göra någon större skillnad.

Det här inlägget kommer alltså att cirkulera kring tre band från Boden. Komiskt, kan man tycka att det totalt på dessa tre band går så lite som tio olika musiker då två av banden består av sex medlemmar var och det tredje av fem. Det kan ni ju fundera på en stund. Så länge tänkte jag presentera respektive band lite mer och varför inte ta dem i den ordningen de förekommer i rubriken?

An Abstract Illusion

Först ut blir då An Abstract Illusion, bandet som min älskade Tobbe spelar i. Det känns egentligen väldigt tråkigt att skriva om dem då jag inte kan ge er någonting. Spela in för helvete killar! De hävdar i alla fall att de spelar atmosfärisk death metal och det jag har hört låter riktigt, riktigt trevligt! Det enda jag möjligtvis kan länka er vidare till just nu är en väldigt oanvänd sida på myspace HÄR. Men jag kan lova er, mina kära bloggläsare, att så fort det kommer upp något att lyssna på så blir ni de första som får veta!

Obliteration Imminent

Sen har vi Obliteration Imminent, det enda av banden som faktiskt har en riktigt inspelad låt! Bra jobbat! De spelar death metal och det låter mysigt som fan. Annars har jag väl inte allt för mycket att säga, kolla bara in dem på myspace HÄR och när ni ändå håller på så kan ni joina gruppen på facebook också HÄR.

Order Of The Dragon

Sist men inte minst är Order Of The Dragon, som det inte finns allt för mycket att diskutera om. Från dem får vi höra klassisk heavy metal och det är grymt härligt! Man kan inte låta bli att ryckas med och bli glad när man hör dem. Det kanske bara är jag som är dålig på att leta, men ni har ingen myspace va? I vilket fall så finns det två mer eller mindre bra liveinspelningar på deras facebook HÄR och jag tänkte även utsmycka detta inlägg med en cover från dem på Smoke on the water.
Update: Jag var bara dålig, HÄR har ni ännu en än så länge oanvänd myspace..

Roligare än så blir det inte den här gången, så iväg med er och kolla in det lilla som går nu!



- Madeleine


...and I've got nothing to say

Det känns ju jävligt värt. Verkligen.

- Madeleine

I scream to hide that I'm lonely

Jag hatar verkligen att den här helgen tog slut. På riktigt, jag känner mig inte hemma här. Allt blir bara så jävla fel, till skillnad från helgen som har varit perfekt.

Började med att tåget faktiskt var i tid i torsdags och allt var så sjukt bra. Tre månader. Och jag fick träffa Nadja! Wei, jag tror du har gjort ett bra val Tantan, ni är söta ihop och om hon vill kan hon nog ta väl hand om dig också, haha...

Kvällen avslutades med ett extremt jävla lyckosammanbrott från min sida. Förlåt mig Tantan om jag klämde sönder din handled. Ja, alltså, Tobbe stod på scenen. Men vi ska ta mer om hans band och de andra banden i separata inlägg senare. Försök bara känna min lycka...

Fredagen började med lite städande efter spelningen, för att fortsätta med en liten, liten tur in till UNF-lokalen. På kvällen umgicks vi med en del av hans klass och så kikade vi in i den nystädade replokalen, innan det började ösregna och åska.

Lördagen var rätt slapp och kvällen och även hela natten spenderades med banden i replokalen, intressant händelseutveckling där minst sagt, haha, verkade rätt lugnt sen i alla fall. Massa trevligt! Eftersom vi inte tog oss hem så kröp vi ihop på soffan och sov några timmar där. Jag kan inte bestämma mig för om lokalen är sjukt mysig eller bara läskig, men det lutar nog mer åt mysig trots allt.

Och söndagen var bara hemsk, nästan, så sjukt jobbigt att lämna ett ställe som jag trivs så otroligt bra på för att komma hem hit där allt bara går åt helvete. Värdelöst. Men mer eller mindre hela jävla sommaren lär spenderas där uppe i alla fall, känns sjukt bra!

För övrigt är det fruktansvärt kallt här, efter att ha haft runt 25 grader och massa sol hela helgen så känns det inte allt för kul att komma hem till gråa, trista och kalla Göteborg. Ännu mer värdelöst. Jag borde vända tillbaka. Nu.

- Madeleine

R.I.P. Ronnie James Dio

Avskuren som jag var från världen igår så fick jag budskapet först imorse i form av ett sms. Hemskt. Jag måste dock säga att det inte alls kom som en chock för mig. Jag har väntat på det sen diagnosen kom i höstas. Därför blev jag så otroligt ställd när de bokade spelningar inför sommaren, men jag antar att positivt tänkande är något av det viktigaste för att övervinna döden. Tyvärr gick det inte hela vägen den här gången...

- Madeleine


I feel that the worst is yet to come

Egentligen ville jag inte alls att mitt första inlägg från en dator igen skulle ha den här tonen. Men jag blir seriöst riktigt förbannad på folk, hur kan man ens komma på tanken att bete sig på det sättet?

Här står ett gäng människor i vår ålder som säkert har kämpat något fruktansvärt den senaste tiden för att få allt att gå ihop och de bjuder in dig, helt gratis, för att visa vad de har gjort. Tacken de får för det från din sida är du sitter och smsar, kollar klockan, suckar, slänger ur dig kommentarer och störande ljud, springer ut och in i salongon och sist men inte minst reser dig upp och går i princip innan föreställningen är slut! Hur i helvete tänker man? Hur? Jag förstår inte...det är så fruktansvärt respektlöst och otacksamt så det finns inte.

Man kan i alla fall ge det en chans, försök uppskatta det. Och om det inte går så behöver man inte visa sitt ointresse så extremt. Jag vet inte ens vad jag ska säga, man beter sig bara inte så...

Sen vill jag bara säga att jag tyckte att även detta års musikaltreor gjorde ett bra jobb! Jag är inte den att bedöma några talanger här, det kan jag verkligen inte göra. Och eftersom jag inte har sett Fame kan jag inte säga något om deras tolkning av den heller men det berörde mig i alla fall och det är det viktigaste! Och jag hoppas att ni vet att inte ta åt er allt för mycket från en omogen publik...

- Madeleine

Känns lagom kul att efter att ha spendera...

Känns lagom kul att efter att ha spenderat en underbar helg, med sol och sommarvärme, i Boden rulla in i ett grått och trist Göteborg. Men nu är det slut på mobilbloggandet för ett tag i alla fall...


Den här helgen borde inte ha rätt att ta s...

Den här helgen borde inte ha rätt att ta slut...den har varit så otroligt fantastisk. Det går inte att beskriva, det finns inte ord...


Lycka, lycka, lycka <3

Lycka, lycka, lycka <3


God morgon! Just nu passerar vi Umeå "bara...

God morgon! Just nu passerar vi Umeå "bara" ca. 20 minuter sena. Frågan är ta in eller tappa mer? I vilket fall så är det inte många timmar kvar nu! Ihh...


Miep, äntligen! Som jag har längtat efter ...

Miep, äntligen! Som jag har längtat efter känslan när tåget börjar rulla ut från centralen! Hej då regniga göteborg ;)


Suffer in pleasure forever and ever



- Madeleine

It's hard to say where I've been


Foto: Alexandra Green

Sådär, nu ska jag packa! Haha, känner att det börjar bli dags nu kanske?
Adam är en ängel för övrigt, tack!

22 timmar och 10 minuter...

- Madeleine

Your fate will fulfill our dreams

Så förbereder vi oss för bloggbrist under långhelgen. Men jag hoppas att mobilbloggandet vill fungera igen så kanske det blir lite bättre i alla fall. Frukta inte än dock, det skall allt bli några inlägg till innan jag ger mig av. Först blir det skola i alla fall!

- Madeleine

The warming sun returns again


Min lilla, lilla Tantan...
Jag som trodde jag var den enda kvinnan i ditt liv? :(
Haha, nej, jag är jättelycklig för dig! Äntligen!
Dock tycker jag att det är lite dålig stil av din flicka att rymma iväg nu när jag tänkte komma upp och inspektera henne...för visst var det så?
Haha, men det blir nog bra i alla fall!

Glöm inte att jag också älskar dig <3

- Madeleine


Four numbers staring back at me

Skickade iväg en mobilblogg innan men den verkade inte vara så sugen på att komma fram. Hum.

Jaja, min andra lektion blev även den inställd vilket betydde att jag började först klockan ett. Segt. Så vi drog hem till Adam och kollade film för att döda tiden, mycket trevligt! Men ja, det känns väl som en allmänt onödig dag och imorgon lär inte bli en särskilt mycket mer givande skoldag. Företagsekonomin på morgonen lär vara värd i och för sig men "diskussionen" på biologin sen känns allmänt onödig om jag får säga det själv.

Men om drygt 24 timmar nu sitter jag på tåget, och det känns jävligt värt! Snart, snart, snart!

- Madeleine 


But now they say I will die


Foto: Alexandra Green

Jag älskar känslan i den här bilden. Lagom mörk på något sätt.

- Madeleine

Where does it lead from here

Nej, det känns inte så värt. Det känns som något som har varit nu, jag måste få fortsätta vidare. Annars faller jag ihop igen. Jag är en otroligt egoistisk människa och gör alltid det som gynnar mig. Och att gå tillbaka i samma gamla spår nu när jag har möjlighet att bryta mig fri skulle vara idiotiskt.

Men nog om det.

Idag börjar man kvart i elva, rätt okej måste jag säga. Adam kommer väl hit och våldgästar mig innan det misstänker jag. Kan ju bli lite trevligt, annars händer det inte överdrivet mycket idag. Och ikväll ska jag packa, ihh..så nära!

Jag trivs rätt bra nu och snart styr jag helt själv! Jag längtar så mycket!

- Madeleine

But something came between us

Ah, jag känner mig så fri! Och då är det ändå bara en bråkdel av det som kommer välla över mig på torsdag, jag längtar så mycket! Det kommer att vara så underbart! Bilderna går på repeat i mitt huvud, trots att jag vet att det aldrig blir som jag tror, det blir så mycket bättre! Känslan när man kliver av det där tåget är obeskrivlig, så fantastisk...

Det kommer att bli så bra, jag älskar dig <3


- Madeleine

All my dreams come true with you



- Madeleine

It ends up all the same

Dagarna går...
Jag försöker förstå att jag snart sitter på tåget igen, det var så länge sedan...
Det är en sådan sjuk känsla...det går inte att beskriva...
Jag vill bara att början på den här veckan ska springa iväg nu, så att jag får vara fri sen...
Åh, så jag längtar!


Foto: Alexandra Green

- Madeleine


One day I will be free


Foto: Alexandra Green

Tusen tack! Nu kan jag fylla min blogg med mig ett tag, haha...
Alla bilder blev verkligen jättefina och de kommer väl synas här allt eftersom. Jag är jättenöjd!

- Madeleine

I can't live my life without your love

Det blev ändrade planer igen så nu har jag varit ute och klättrat på murar och gått vad som känns som flera mil, haha. Nästan i alla fall. Väntar med spänning på resultatet!

En mycket trevlig eftermiddag med Alex blev det i alla fall!

- Madeleine

You're all I ever wanted, you're my life



- Madeleine

When there is nothing left to say


Ibland känns allt man vill ha så fruktansvärt långt bort...

Det blir inget med Alex idag som det egentligen var tänkt, lite andra viktigare grejer dök upp. Hoppas allt går bra, jag tycker så synd om dig!

För min del så känns det som om det blir en dag ute i solen med skolböckerna istället. Tror jag...

Om 4 dagar är jag i Boden. Det var alldeles för länge sedan jag var där. Faktiskt så kommer det då vara exakt tre månader sedan jag var där sist. Galet. Jag saknar allt och alla där så mycket...

- Madeleine

As you turn your back on me

Mhm...detta ska bli intressant, mycket intressant.

Jag har haft lite funderingar, ganska många funderingar till och med. Tro det eller ej, men det kan jag faktiskt ha.

Varför måste vi gå runt och låtsas? Vi alla vet att det kommer att bli så här, så varför inte börja redan nu? Det är ingen som kommer kämpa, det är ingen som ens kommer att försöka. Jag lovar, tro mig, så bra känner jag er faktiskt.

I guess, we were never meant to be.

Eller det kanske bara är jag som ser? Ser att allt bara är påklistrat, och inte är det lite heller. Aningen mer hos vissa kanske, men något annat kan man väl inte vänta sig?

Ni ska se att allt kommer att bli bra, för jag har tröttnat nu. Jag har lekt dessa lekar alldeles för många gånger redan, jag vet att det bara är jag som kommer kunna ta första steget ut. Och det kommer kännas så bra för jag vet att detta är sista gången...nu har jag gjort det felet tillräckligt många gånger.

Vissa lär bli mer saknade än andra. Så är det.

- Madeleine

Och för alla icke inblandade och de som just nu inte fattar någonting, det är inte så farligt som det låter, jag klarar mig bra.


O'boy daim

Just nu säljs det en limited editon av O'boy, nämligen O'boy daim!

Jag har testat, och den är supergod! Lite för söt för min smak, dock inte alls sötare än vanlig O'boy. Men blandningen av O'boy och daim ger en helt underbar chokladsmak. Det går inte att beskriva, men det är riktigt gott i alla fall. Så man kan utan problem stå ut med att det är lite sött.

Helt klart en lyckad kombination!

Vi har nu tre olika varianter av O'boy hemma. Vanlig, O'boy dark och O'boy daim. Min favorit är utan tvekan O'boy dark.

- Madeleine


With metal pounding inside their souls



GRATTIS SOM FAN ADAM!!


18 år
och ett körkort rikare idag, vi är stolta över dig! Om du bara visste hur nervösa vi har varit, haha...

Ah, jag vet inte vad jag ska säga...GRATTIS! :D Jag planerar bara på att utnyttja dig lite (A)

Grattis, grattis, grattis!

- Madeleine

Leading them straight into hell

Mitt internet är fortfarande åt helvete, men det fungerar hjälpligt när man laddat om varje sida 500 gånger. Så det är rätt omöjligt för mig att kommentera bloggar, sjukt segt. Men jag försöker i alla fall, förhoppningsvis släpper det snart...

Annars händer det inte så mycket värt att berätta, jag är fortfarande sjukt trött...och det driver mig till vansinne.

Hur gärna jag än vill så förstår jag att jag inte kommer kunna ladda upp en bild här, jag ska vara glad bara det går att publicera inlägget...

En vecka <3

- Madeleine


You didn't really notice, I've left and gone away

Jag är sjukt trött, vet inte riktigt vad som har flugit i mig. Jag är bara helt slut och har varit sedan igår eftermiddag. Väldigt irriterande. Så jag tänkte väl krypa ner i sängen snart och läsa en bit i Krig och Fred innan jag gör ett nytt försök att sova bort min trötthet. Det brukar inte hjälpa, men vad ska man göra då?

Annars spelas min Metaltown spelningslista på Spotify och jag har konstaterat att jag är intresserad av 13 av de för tillfället 28 banden, känns helt okej.

- Madeleine


We live where there's no tomorrow

Mitt internet är åt helvete för tillfället, det funkar lite sporadiskt så där. Så om ni ursäktar så kan jag inte vara så aktiv här som jag vill...

- Madeleine

It's just the way I live



Nu tycker jag att ni får klicka er in på finaste Alexandras blogg! Det är en fotoblogg och hon tar helt underbara bilder, verkligen värt ett besök eller flera.

För övrigt har jag och Alex lite trevliga planer inför veckoslutet och om allt går som det ska så lär ni märka det här framöver, tror jag.

- Madeleine

Metaltown -10



Nytt bandsläpp.

Katatonia <3

Det är galet egentligen, det är inte så mycket mer än en månad kvar. Det känns jätteskumt. Men det blir bra!

- Madeleine

Soft candy


Beställningsjobb

Maols Smycken

- Madeleine

I wanna tell the whole world



Jag är jättehemsk och snodde den här bilden från någon människa på facebook som jag inte har en aning om vem det är, förlåt. Men jag kunde inte låta bli, den är så klockren. På mina två mest älskade norrlänningar som jag aldrig någonsin skulle klara mig utan! Ni betyder allt för mig...

Jag älskar er <3

- Madeleine

You can't save me now, I have gone too far



Den här videon från i fredags får det nästan att se ännu sämre ut än det var, men jag kan inte låta bli att ladda upp den i alla fall. Ibland kan man skymta mig och Zizziee längst fram i mitten också. För övrigt är lokalen precis så liten som den verkar, mot slutet någon gång när han filmar ut över publiken så filmar han hela publiken samtidigt..

- Madeleine

They had lost their faith

Barn är så söta! Jag går förbi ett dagis på vägen hem, idag var det två tjejer i fyraårsåldern ute och lekte där. De hade råkat kasta ut en boll och bad mig kasta in den igen. Snäll som jag är så gjorde jag ju det och innan jag ens vara nära på att ha gått förbi hör jag den ena av tjejerna, högt och tydligt:

"Den där tjejen var fin tyckte jag"

Hahah, underbart!

- Madeleine

Black chain



På order av Zizziee och Sofia, "Gör dem som kompisarmband åt oss"...

Maols smycken

- Madeleine

Fejd



När jag var hos Jessica förra helgen så lyssnade vi på ett band vid namn Fejd som genast föll mig i smaken. Fejd är från Lilla Edet/Trollhättan och de spelar en form av folkrock/metal med texter på svenska. Jättemysigt!

Bandet bildades 2001 och säppte sitt första album, Storm, i mars 2009 via Napalm Records.

Myspace
Spotify

Fejd - Svanesång


- Madeleine

Deep down


Ca. 23 mm i diameter
50:-

Maols smycken

- Madeleine

There's a riot in everyone

Nu har jag varit hemma i någon timme och kände att det kanske är dags för ett lite mer givande inlägg än de senaste mobilbloggarna.

Crashdïet igår var...jo, det var grymt tack vare att det blev bättre mot slutet, när Simon hittade vart publiken var. Hum, första tre låtarna ungefär kändes det som om vi lika gärna kunde ha stått på andra sidan scenen, mycket tråkigt. Att man dessutom var livrädd att han skulle ramla och slå ihjäl sig, eller någon av de andra, gjorde ju inte saken bättre. Vid ett tillfälle slängde han sig över mikrofonstativet han precis vält och ramlade mer eller mindre in i Peter. Det var riktigt synd, för hade han inte varit så borta då hade det verkligen kunnat vara en helt perfekt konsert! Men jag var lycklig ändå och det blir en eller två gånger till i sommar!

Bilder hoppas jag att Zizziee kan skicka några till mig sen och massa tack till Kim för sovplats.

- Madeleine


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild