Bloggande

Jag vet inte.
Det är så mycket jag skulle kunna skriva.
Det är så mycket jag inte vill skriva.
Jag vet inte vart jag ska börja.
Jag vet inte vart jag ska sluta.
Det blir ingenting istället.
Synd.
Jag ska försöka komma igång igen.

- Madeleine

Alive

JAG LEVER!

Ville bara säga det, kanske skriver något mer senare..

- Madeleine

The Sims 2 livet i en lägenhet

Tur att jag har en del diciplin i alla fall annars hade mitt skolarbete farit åt helvete igår när det sista expansionspaketet till The Sims 2 ramlade ner i brevlådan. Man kan bo i lägenhet! så kul! massa, massa nytt! Jag väntar med spänning på att jag ska ha mer tid att prova det. Lät bara mig själv sitta där i en timme igår.

Och sen, i början på nästa år, vet ni vad som kommer då? The sims 3! Åh..va jag längtar!

- Madeleine

Barn & Fritid

Vi sitter ett gäng i biblioteket och det går förbi några tjejer.

Tjej 1: Blablabla....barn och fritid...blablabla...
Tjej 2: Asså..jag fattar inte att du kom på det där med bananen!!

Sen försvann dom ut och vi kunde bara spekulera i vad deras uppgift hade varit..

Nördfaktor på oss igen!

- Madeleine

Dagens ord: Nörd

Jag älskar min klass. Jag älskar mina lärare. Jag älskar mina lektioner.

Vi får väl se hur länge jag säger så, men i alla fall.

Idag hade vi matte och Lars gick igenom lite allt möjligt om matematiken. Jag önskar att jag hade räknat så att jag nu skulle kunna berätta exakt hur många gånger han sa nörd under den lektionen. Det gjorde jag tyvärr inte. Men det var många, väldigt många.

Vi är helt enkelt så sjukt nördiga på Da Vinci! och som sagt; jag älskar det!

- Madeleine

Lovade

Jo, jag vet att jag lovade ett veckans band ikväll men det finns inte så mycket att göra när last.fm inte uppdaterar sina listor tyvärr. Ni får vänta.

- Madeleine

Ursäkta mig

Jag vet jag är jättedålig på att skriva nu. Men det är så mycket som händer nu så fort jag har fått ordning på allt och börjar komma in i en rytm hoppas jag att det ska bli bättre. Det kommer komma lite populära bloggar snart men jag vill inte ligga så långt efter när jag skriver dom så jag måste försöka komma ikapp bloggvärlden igen först. Ett veckans band ska jag i alla fall försöka få till ikväll. Vi får se vad det blir.

- Madeleine

Bloggkoll!

Jag har skrivit om det förrut men jag gör det igen: Ni följer väl mig med bloggkoll?

Följ min blogg med bloggkoll

Home

Jag är hemma och ikväll ska jag få sova i min egen säng! fy vad skönt det ska bli! jag skriver mer senare, antingen ikväll eller imorgon. Jag får se hur det blir.

- Madeleine


God morgon!

Idag ska jag som sagt ut i skogen med min nya klass. Det blir nog spännande. Så då kommer ni inte höra något från mig. Jag kommer hem på lördag men då hinner jag nog inte skriva något heller eftersom jag ska direkt upp till Erika på kräftskiva. Där ska jag också sova över så jag kommer väl hem på söndag någon gång. Då kommer jag ha massor att göra..tre dagars inlägg på bloggkoll + att jag ständigt ligger ungefär en dag efter nu mera. Gah. Jag följer för många bloggar tror jag.

- Madeleine

Inspiration

Seriöst. Det här är ju sjukt. Jag har ingenting att skriva om, absolut ingetting. Noll inspiration liksom. Jag hade till och med mer att skriva om mitt under sommarlovet när ingen var hemma och jag bara satt hemma. Det är väl inte normalt eller? jaja...vi får väl hoppas att den kommer tillbaka snart. Så att det blir lite mer action här på bloggen. Jag har ett par populära bloggar på lager också. Vi får se när dom kommer upp. Förhoppningsvis snart.

Och så kan vi väl inte låta bli att säga grattis till att Sverige äntligen har vaknat upp i OS, två medaljer idag. Ett brons i segling och ett silver i hästhoppning. Sammanlagt nu alltså fyra silver och ett brons.

- Madeleine


Hellu

Vad har ni för er?

Jag sitter här och väntar ut tiden typ, läser lite bloggar och så. Jag börjar 10:45 idag. Det gör mig nervös. Jag blir alltid nervös när jag börjar sent. Jag har suttit sen klockan åtta och slängt blickar på klockan varannan mint för att kolla så att det stämmer. Eftersom jag är så pigg på morgonen så finns det inte en chans att jag ligger kvar i sängen extra länge vilket gör att jag har flera timmar innan skolan börjar på morgonen och det tycker jag alltid känns lika fel. När man börjar klockan åtta så hinner man liksom inte med så mycket annat. Börjar man vid elva så finns det hur mycket tid som helst. Jag hatar att komma försent och det tror jag alltid att jag ska göra om jag har för mycket tid då jag inte har något planerat att jag måste göra. Om man har långa raster så är det precis samma sak. Man hinner göra massa annat och jag blir nervös för att jag ska tappa bort tiden. Det är sån jag är. Tidsberoende.  Jag måste nästan alltid veta vad klockan är, annars får jag panik typ. Jag måste alltid ha minst fem minuter att spela på men det får inte bli för mycket. För lika mycket som jag hatar att komma för sent så hatar jag att vara alldeles för tidig, om jag inte har koll. Men det är väl bara att vänja sig, för jag antar att det är en vane sak.

- Madeleine

Surprise

Jag har ju inte berättat vad jag ska göra nu fedag - lördag! Jag ska ut och paddla kanot. Med nya klasen. Hallå? jag har aldrig paddlat någon jävla kanot? hur fan ska det gå till? men men det kan nog bli skoj om inte annat så är det nog ett väldigt bra sätt att lära känna alla. Så det blir nog kul. Vi kan ju hoppas att det inte regnar också. Nog för att det är mysigt med regn men det finns ingen anledning att överdriva.

- Madeleine


Stefan Holm

Seriöst, han är så söt. Jag tycker synd om honom. Han förtjänade en medalj, tycker jag. Synd. Fast han ryssen var grym. Men ändå, jag tycker Stefan skulle haft medalj. Han har ju sagt att han ska sluta nu. Även om jag alltid tycker det är grymt fräckt att se honom hoppa så tycker jag att han ska göra som han sagt. Han ska inte behöva känna att han måste avsluta med att vinna ett stort mästerskap. Jag tror tyvärr bara att det kommer gå utför för honom nu. Det är dags för Linus att kliva fram nu istället.

- Madeleine

Veckans band - Alice Cooper



Alice Cooper. Jag tror inte jag har skrivit om honom innan faktsikt. Ganska speciell man måste jag säga. Ganska bra musik gör han med. Ganska fascinerande. Okej, det ska inte vara några ganska alls där. Mycket passar bättre. Stor plats i mitt hjärta har han i alla fall. Såg honom i Lisebergshallen 2005, en av mina första konserter. Jag ser honom gärna igen.

- Madeleine

NV1d08

Remember? haha...så jävla svårt är det inte!

Jag tror detta blir bra. Visst okej, det fanns la en del som man kan fundera på vad fan dom gjorde där men jag tror det löser sig. Så fanns det ju en hel del somverkade okej också. Vi får väl se hur många som droppar av. Men ah så härligt verkar det vara. Jag ska fan lägga ner tid nu. Inget jävla slarv. All min ångest från tidigare i sommar är lååångt borta och det känns skönt. Jag är nöjd.

- Madeleine

God morgon

Nej, jag börjar inte riktigt så här tidigt. Jag är, surprise, uppe och kollar på handboll. Kvartsfinalen mot Norge nu. Jag blev väldigt glad när jag såg att den började klockan sex faktiskt. För nu hinner jag se den innan jag måste gå. Superbra!

- Madeleine

Imorgon...

...börjar skolan. I början av lovet hade jag ju rätt mycket ångest inför det här. Men nu, nu känns det jättebra! jag är peppad till tusen. Jag ska fan fixa det här nu. Detta ska bli tre grymt bra år. Jag har så stora planer för mig själv. Jag ska vara så duktig. Detta kommer bli bra. Åh...jag längtar tills imorgon. Det ska bli så spännande med. Jag har pratat med några som är jättenervösa inför att börja ny skola och ny klass och så men det är jag verkligen inte. Jag ser bara möjligheter och fördelar. Underbart.

- Madeleine

Gästbloggare; Lea

Hej alla okända Madde-diggare. Jag ska göra er grymt besvikna. Madde ska nämligen inte få skriva ett enda ord i detta inlägg! Jisses, hur ska detta sluta?

Att jag skriver så här sent beror på att vi ( jag, Madde och Erika) sitter och väntar på att OS i handboll ska dra igång matchen mellan Sverige och Brasilien. Avgörande och shit. Viktigt, viktigt.

Denna dag blev verkligen inte som nån utav oss hade tänkt egentligen. Se på jonglerande folk, fika, se på bio och leka på universeums lekplats,

(Jag publicerar detta ändå, utan tillåtelse av Lea eller något. Snällt, eller hur. Detta var det som blev kvar och sparat i utkast av hennes fina gästblogg när blogg.se valde att ha driftstopp igår. Det är alltså skrivit mellan 2 - halv 3 någonting igår natt. Leas blogg hittar ni här.)

God morgon

Jag är inte helt normal, jag vet. Igår natt vid halv tre typ skrev Lea ett jättefint gästinlägg men så hade blogg.se plötsligt driftstopp så allt dampade. Vi satt i alla fall uppe och tittade på handbollen till halv fem och nu är jag redan uppe igen. Inte normalt. Vi vann i alla fall så nu blir det kvartsfinal!

Jag kommer inte på något mer kul nu.

- Madeleine

Sport

Jo, jag vet! visst har det blivit alldeles för mycket sport här det senaste? men jag tittar aldrig på sport annars (okej, lite handboll ibland då) så jag tycker jag kan ta igen nu och skriva massa om vad som händer under OS för då är ju faktiskt sporten hyffsat intressant, eller hur? Jag tycker det i alla fall. Dagens höjdpunkt är väl finalen i tennisen i eftermiddag.

Ryssland

Jag börjar bli lätt förvirrad nu och kanske till och med en aning orolig. Om någon har en bra artikel eller sida eller något som förklarar vad det är som händer så skulle jag vara mer än tacksam. Ja, jag vet hur man googlar och ja, jag ska göra det med. Men man kan ju alltid fråga om det finns någon där ute som har kommit ett steg längre än mig, eller hur?

Jag är nyfiken och känner mig väldigt borta när jag inte vet vad som händer. Det ska bli skönt när skolan börjar igen nästa vecka då brukar det vara enklare att hänga med.

- Madeleine

1912!

Mamma kom hem nu och berättade att vi inte varit i OS-final i tennis sedan 1912! fattar ni hur länge sedan det var eller?

Jaha, och där gick det åt helvete i fotbollen, tror jag?

- Madeleine

Spännande

Tydligen är det spännande i fotbollen också! förlängning och massa skit. Hoppas det går lika bra där som det har gått i de andra spännande matcherna idag. Tyvärr gick det ju mindre bra i friidrotten men där har vi ju en del chanser kvar, bara första dagen där än ju. Vi får se hur det går.

- Madeleine

Tennis!

Åh..fy helvete! haha..känns lite som en déja vu från imorse när jag skriver att den här matchen med var sjukt spännande. Men det var den! den tog ju aldrig slut! dom spelade i 4 timmar och 45 minuter, fatta hur sjukt lång tid det är. jag har aldrig ens brytt mig om tennis men nu har vi två svenskar i final i dubbeln ju! bara att börja bli insatt helt enkelt. Gaah.

- Madeleine

Alice Cooper - I am the spider/epilogue



- Madeleine

Första lyssningen

Första gången man lyssnar igenom ett album är för mig helig. Jag har ritualer som måste gås igenom. Om någon stör mig är den personen näst intill död.

För det första måste man ligga ner. Golvet, soffan, sängen, whatever. Bara man ligger ner. Jag föredrar oftast golvet. Volymen ska vara hög, men inte för hög. Man måste fortfarande kunna höra. Så lyssnar man igenom hela albumet två gånger. Första gången följer man med i texterna i bookleten. Andra gången blundar man.

- Madeleine


JAAAAAAAAAAA!!

Åh...helvete va skönt det där va! wiho! så jävla spännande match men vi vann!!! 27 - 26 till oss! Wiho! fan va färligt! Nu måste vi bara vinna mot Brasilien på söndag med så är vi vidare!! matchen var sjukt spännande hela tiden, jag hoppas ni såg den! riktigt bra var den! Wiho!

- Madeleine

Sverige - Tyskland

Handboll igen nu. Den här gången ska svenskorna vinna. Det ska inte vara något att diskutera så vi får väl hoppas att tjejerna gör vad de ska. Annars är OS ganska över för dem, tyvärr. Men jag hoppas och tror på en vinst. Börjar på 1:an nu klockan åtta. Tittar ni inte på handboll tycker jag att ni ska titta på Anna Lindberg och simhopp i 24:an istället. Det är vackert.

- Madeleine

Red

Det slutade regna lagom tills jag skulle gå. Då blev jag glad. Nu känns det jävligt skönt att ha rött hår igen istället för vad det nu var jag hade innan.



- Madeleine

Mer Avalanche!

Kommer ni ihåg Avalanche som jag har skrivit om ett par gånger tidigare? nu har de lagt upp ännu en låt och jag blir bara mer och mer förälskad i detta band. Mer, mer, mer!

- Madeleine


Väder

Jag säger ofta att man inte ska klaga på vädret, man kan ändå inte gör något åt det. Men idag klagar jag. Jag ska klippa mig idag. Jag måste gå in till stan. Det tar knappt 30 minuter. Det regnar och blåser ute. Eftersom det blåser så går det inte ens att tänka paraply. Jag kommer bli blöt. Om det inte får för sig att sluta innan jag ska gå. Man kan ju alltid hoppas.

- Madeleine

Skara

Där flyttar Erika in nu.
Kanske exakt i denna stund.
Så sjukt läskigt.
Imorgon börjar hon skolan där.
På tisdag börjar jag skolan här.
Utan henne.
Jag kommer sakna henne.
Jag kommer sakna att vara i skolan en timme innan vi börjar med henne.
Jag kommer sakna att springa runt och gömma mig med henne.
Jag kommer sakna att vara allmänt nördig med henne.
Jag kommer sakna att alltid ha henne där.
Jag kommer sakna henne.
Detta känns verkligen sjukt.
Hon kommer hem varje fredag, okej.
Men i alla fall.
Det är inte samma sak.
Hon kommer att bo i Skara hela veckorna.

- Madeleine

Miep, miep, miep!!

Den här killen ska vara jävligt glad över att jag har snabba reflexer då jag var väääldigt nära att slänga min dator i golvet när jag fick syn på rubriken på hans senaste inlägg. Så jävla grymt. Kärlek, kärlek, kärlek. Jag kommer typ dö den dagen jag kämpar för att lyckas sätta in Avantasia DVD:n i DVD-spelaren. Om jag inte har dött av andnöd redan innan det. Seriöst. Jag är så sur på allt och alla för att jag inte har fått se Avantasia den här sommaren och en DVD är väl det närmaste man kan få komma nu. Ahhhhhhhhhhhhhh....jag är hypad nu! Och jag höll på att dö flera gånger när jag läste intervjun med Tobias på Edguys hemsida. Seriöst, jag älskar människan, så jävla skön!

Miep, miep, miep, miep, miep, miep, miep!!

I februari får man i alla fall se honom med Edguy! men först Tinnitus Sanctus i november!

Ahhhhhhhhhhhh...jag är så sjukt jävla glad just nu!!

- Madeleine

Oh Gud!

För någon dag sedan fick brorsan hem ett brev från svenska kyrkan om konfirmation och sånt. Varför jag bryr mig och ger det ett inlägg? jag fick precis syn på den där lilla info-lappen i köket. Vems ansikte tror ni inte ler fult mot mig? jo, precis. Hon! Ni som fattar. fattar vem jag snackar om. Hon är, som vi alla vet konfimationsfadder och berättar i det där infobladet om att hon blev det för att ge konfirmanderna samma bästa tid i sina liv som hon hade när hon konfirmerades. Synd för dom att hon är där och förstör det då. Jag är elak, men inte så elak att jag lägger ut bild på detta infoblad och så där. Bor ni runt Kungälv och är/har ett syskon som är 94:a så har ni antagligen också fått det här brevet hem, om ni är intresserade. Skönt att jag vet att brorsan inte riskerar att träffa på henne i alla fall då han härmar sin syster och högst troligtvis drar till Malta nästa sommar. Men då kan man ju alltid oroa sig för annat istället...vilka kommer han att träffa på där? nu är väl inte det så troligt men man vet aldrig.

- Madeleine

Wiho

Ett silver till! I cykling igen! wiho, wiho!

- Madeleine

Hmm

Det känns som om jag har sagt det här förrut när jag säger att det där gick väl inte så jävla bra. Åt helvete med handbollen igen. Kom igen Sverige så där kan ni inte hålla på! Damernas rodd gick ju inte heller så bra nyss tyvärr. Men fäktningen, det var coolt att se! och nu är det snart herrarnas rodd med Lassi, vi hoppas på ett bättre resultat där va?

Wiho..jag är OS-nörd. Så oväntat egentligen men det har jag alltid varit faktiskt. OS är kul. Jag tittar aldrig på sport annars, tycker det är hemskt! undantag för handboll dock som jag tycker är kul. Men när det är OS tittar jag på allt typ, utom fotboll, det är fortfarande lika tråkigt.

- Madeleine


07:58

Varför jag är uppe nu? Jag har varit uppe ett tag redan och nu börjar handboll! Sverige - Korea, kommer bli grymt spännande tror jag. Jag hoppas Sverige har en bra dag idag för Korea har spelat helt omänskligt i deras tidigare matcher. Matchen sänds på ettan, om ni är vakna så borde ni titta.

- Madeleine


Marstrand

Min faster ringde imorse och undrade om jag ville hänga med henne och tjejerna ut till Marstrand. Klart! Jag älskar mina små sötis kusiner. Dessutom så är det nu möjligt att vistas ute på Marstrand igen då alla bratsen har försvunnit. Så ett regnigt Marstrand, varför inte? Emma var i alla fall lika sötig som vanligt.

Anna-Lena(min faster): Sen när vi går runt där kan vi nog se det öppna havet.
10-15 minuter senare
Emma: Hur gör man för att öppna havet?

Vad svarar man liksom?

- Madeleine

In Flames

Wiho! In Flames biljett köpt nu! 2 november, Lisebergshallen. Kommer bli underbart.

- Madeleine

20km/h

Vet ni hur fort det är? var ute och övningskörde för första gången tidigare. Scary. Det är sjukt mycket grejer man ska tänka på. Och det går sjukt fort. Läskigt värre. Men ihh...kul är det i alla fall.

- Madeleine


Veckans band - Gamma ray



Känns en aning konstigt att skriva om Gamma ray då jag faktiskt knappt lyssnar på dem men de har en väldig massa låtar med i min blandade spelningslista vilket gör att de lätt hamnar i listan ändå. Gamma ray är i alla fall ett av de första banden inom power metal och är, självklart, från Tyskland.

- Madeleine

Synd synd

Tyvärr gick det inte riktigt hela vägen i handbollen. Ryssland vann. Men jävlar vilken match, sjukt spännande. Ryssland, ska det väl tilläggas, är världsmästare också. Så att Sverige spelade hyffsat mot dem är bra, bra, bra. Skillnad mot när de spelade mot Ungern för ett par dagar sedan.

- Madeleine

OS handboll

Kolla! jag kom precis in och satta på den, verkar som om det kommer bli en underbar och spännande match. 24:an, nu! Sverige - Ryssland kanske kan vara intressant att veta att det är också. Just nu 8 - 8, 20 minuter in i första halvlek.

- Madeleine

Regn är bra, ibland

Var ju som sagt på Liseberg igår och det regnade en hel del i början så visst var man blöt men å andra sidan, det var verkligen bara att gå in i attraktionerna. Jag åkte till och med Kanonen som jag aldrig åker annars eftersom jag inte tycker det är värt att stå i kö i 30 minuter för den. Ärligt, den var till och med tråkigare än vad jag kom ihåg. Den är ju igenting. Inte värt.

Annars var det faktiskt superkul. Emma är så söt.

Emma: Emma och Madeleine och mamma och jag ska åka tornet!
Jag: Ja, och Sofie och Oscar med.
Emma: Nej, bara Emma och Madeleine och mamma och jag ska åka tornet!
Jag: Men Sofie och Oscar kan väl också få åka med?
Emma: Nej, det går inte! bara Emma och Madeleine och mamma och jag kan åka!
Jag: Varför kan inte Oscar och Sofie åka med då?
Emma: Dom får inte plats. Bara Emma och Madeleine och mamma och jag får plats!
Jag: Men det får plats jättemånga i tornet.
Emma: Nej. Bara Emma och Madeleine och mamma och jag får plats!

Både Sofie och Oscar fick åka med ändå sen, som tur var. Så gulligt att hon säger sig själv två gånger med, först sitt namn och sedan jag. Aww...tänk va härligt att vara 3 år!

- Madeleine

simhopp

Jag sitter och tittar på simhopp nu, så jävla snyggt! om ni har möjlighet så slå på 24:an och titta. kineserna och ryssarna är helt otroliga! Det är parhoppning, altså två som hoppar likadant samtidigt. Väldigt vackert.

- Madeleine


OS

Japp. Det trodde ni inte va? men jag tittar faktiskt på i princip allt mer eller mindre. Man flyttar helt enkelt datorn och sätter sig med den i soffan, slår på tv:n och tittar upp när det låter som om det är spännande. Cyklingen nyss var spännande. Resulterade ju i Sveriges första medalj. Ett silver till Emma Johansson, Grattis! Just nu är det dock tråkigt. Fotboll. Nya Zeeland - Brasilien. Intressant. Verkligen. Brasilien leder med 3 - 0 om någon bryr sig. Drygt 30 minuter kvar. Simning snart säger mamma. Det blir nog kuligare.

- Madeleine

Liseberg

Jaha, tydligen ska jag på Liseberg idag. Med kusinerna. Det typ regnar, men det blir nog kul. Får väl åka Farfars bilarna och så med Emma sötisen. Det blir första gången på många, många år vi går med dem faktiskt. Kul, kul.

- Madeleine 

Edguy!

Människor! 2 februari ska vi vara i lisebergshallen! Det är inget att diskutera! För då ska jag se älsklingen! älskade underbara Tobias Sammet! <3 Aww...jag längtar redan!

- Madeleine

Massa skivor

Jag har tre nya skivor nu som jag ska försöka ta mig tid att lyssna på snart. Först så är det ju Alice Coopers Along came a spider som jag fick av pappa. Sen så köpte jag Mustaschs Latest version of the truth och så sålde dom alla gamla Nightwish album värsta billigt så jag kunde inte låta bli att köpa ett av dem också, Century Child blev det. Kul, kul.

- Madeleine

Skor



Dessa otroligt söta skor provade jag och AnneliShock igår. Man kände sig väldigt lång måste jag säga. Nu kunde man ju bara prova den ena men det kändes inte som om det skulle vara så obekvämt som det såg ut. Frågan är bara när man skulle ha dem?

- Madeleine


Georgien/Ryssland

Jag har varit lite off.
Vad händer?
Vad har hänt?
Varför?
jag hatar att inte veta.

- Madeleine

Nya inlägg



jag har att gör ett tag tror jag.

- Madeleine

What a night!

and dot, dot, doooot!

Nej, inget dot, dot, dot men Mamma Mia! Musikalen den här gången, på engelska. Kärlek. Jag älskade den svenska uppsättningen trots att jag tycker låtarna är hemska på svenska. Nu på engelska. Helt jävla underbar. Det går verkligen inte att inte gilla storyn. Jag kan den utan och innan nu. Jag kan se den många gånger till tror jag. Filmen ska jag nog skaffa mig när den kommer ut sen och musikalen skall ses i London någon gång. Någon gång.

En kväll med Erika slår aldrig fel heller. Underbara människa. Jag kommer sakna dig.


Den här låten älskar jag!


Och en cover på den gjord av Avantasia! Kan det bli bättre? knappast.

- Madeleine

Bloggtorka

När det händer mycket under kort tid så vill man berätta allt, hela tiden. Jag vill i alla fall det. Jag tänker ofta på hur jag ska formulera saker jag gör i bloggen sen. Men när det väl har lugnat ner sig och man sitter där framför datorn igen. Då finns det plötsligt ingen inspiration till att skriva. Varför? Jag tycker det är jävligt dumt, om man får säga så. Imorgon ska jag ändå försöka potionera ut lite inlägg här med jämna mellanrum. Försöka. Jag hoppas det.

- Madeleine

Ibland...

...älskar jag min pappa.

Jag läste denna väldigt bra recensionen igår och kunde inte låta bli att bli väldigt sugen på Alice Coopers nya Along came a spider. Jag är inte dum. Jag nämnde såklart det för pappa imorse. Jag menar möjligheten fanns ju. Han var trots allt med mig på det som jag i vissa fall räknar som min första konsert. Som var, just precis, Alice Cooper. Pappa hade några ärenden han skulle göra under dagen och jag tänkte inte mer på det. På kvällen nu så har hela släkten varit här och jag har fått massa paket. Bland annat fick jag Along came a spider, av pappa. Han åkte och köpte den det första han gjorde imorse. Han är fan bäst ibland. Sen kan man ju fundera på om han köpte den för att jag sa att jag ville ha den eller för att han själv blev sugen.

Well, well...hjärta på dig pappa! och skivan ska jag lyssna på så fort jag får tid. Just nu är det lite mycket för att jag ska ha möjlighet att sätta mig ner och verkligen lyssna på den.

- Madeleine

7 augusti

Nothing special, right?

- Madeleine

Derdian

Detta gillade jag. Mycket. Ni vet väl hur jag är? då vet du också om det är värt för just dig att klicka på länken.  

- Madeleine

Pappa på Mcdonalds

Han har fått sitta och vänta jättelänge eftersom de som vanligt segar. Tillslut kommer en kille i alla fall ut med maten.

Pappa: Är allt med i påsen nu då?
Killen: Jag har ingen aning om vad som ska vara i.
Pappa: Eh, okej..
Killen: Men hon har gjort det mesta rätt idag.
Pappa: Ehh...

"hon har gjort det mesta rätt"? Ursäkta?

- Madeleine

Memories


Jag vet inte riktigt vad det är med det här armbandet som får mig att tänka: memories

- Madeleine

Brev



Tack! älskade du! <3

- Madeleine

Populära bloggar: Storstadspojken

Ja, vem har missat? Blondinbellas Nils har äntligen (?) fått igång sin blogg. Han tar listorna med storm. Hur många av hans lärare tror ni vill höra om Bellas snesteg? många tror jag. Jag tror i alla fall att många började läsa hans blogg för att det var det de ville. Jag kan inte förneka att det hade varit lite kul. Dock tror jag inte att det händer. Bella och Nils verkar ha koll på varandra.

Jag kommer i vilket fall fortsätta läsa hans blogg. I alla fall ett tag. Än så länge så tilltalar den mig på något sätt. Det finns något där som väcker mitt intresse. Jag vet inte riktigt vad, än. 

Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att följa hans blogg i alla fall och se vad som händer. Kanske får ni ett nytt inlägg senare då det finns mer material att grunda en riktig åsikt på. Som det är nu kan jag bara kalla det intryck. Hittils är mitt intryck positivt.

- Madeleine

För många bloggar

När man vet att man följer för många bloggar...

Man har varit borta i en dag och upptäcker att man ligger över 100 inlägg efter på bloggkoll. Man tycks dessutom aldrig komma ner på noll eftersom det hela tiden läggs upp nya inlägg.

Kanske dags att sluta att leta efter nya bloggar då?

Just nu: 68 nya inlägg, bara att läsa vidare!

- Madeleine

Efterlyses!

Jag skulle så gärna vilja ha en personlig, illustrerad logga till maols smycken. Tyvärr är mina kunskaper inom det området lika med okej, kanske inte noll, men näst intill. Jag efterlyser alltså någon som skulle vara intresserad av att göra en liten deal och hjälpa mig med det. Jag skulle vara extremt tacksam. Mejla; [email protected]

- Madeleine

Veckans band - Opeth



En hel drös med band som redan har varit en eller flera gånger. Det blir Opeth den här veckan. Opeth spelar progressive metal och är från Sverige. Jag skulle ha sett dem på Metaltown men tyvärr tvingades de ställa in på grund av sjukdom. Tråkigt. Förhoppningsvis ser jag dem ändå när de kommer till Brew House i Gbg i december.

- Madeleine

Nyheter augusti

Nytt på hemsidan!

- Madeleine

Födelsedagar

Egentligen. Vad är så speciellt. Jag fyller år på torsdag. Jag orkar inte. Jag känner bara för att krypa ner i sängen och somna och vakna först nästa vecka. Alla bara håller på när man fyller. "Hur känns det?", "Nu är du 16 år!", "Hur känns det?", "Tänk va stor du har blivit", "Hur känns det?", "Ska du ut och övningsköra nu?", "Hur känns det?" blablabla...

Jag kan redan nu tala om för alla att det inte känns ett dugg anorlunda att vara 16 år än det gör att vara 15 år och 363 dagar!

Ja, visst, jag får övningsköra. That's about it, big deal? jag tycker inte det i alla fall. Vem fan bryr sig? Vad är det som är så speciellt?



Det här är ironiskt. Mormor kom förbi precis. Jag hade skrivit allt det övre här och lämnade datorn för att gå och prata med henne. Plötsligt säger hon "Hur känns det att vara 15?". Helt seriöst. Jag har alltid älskat min mormor och tyckt att hon är speciell men hon är väl ändå inte...synsk?

Nej, det var bara ett konstigt sammanträffande. Vilket inte är så konstigt. Jag fyller ju år.

- Madeleine

Diplomatdottern, Tina Frennstedt

Va skönt! Äntligen är den slut, slut, slut! jag vet inte hur länge jag har kämpat med den boken nu. Verkligen ingen aning, men det är sjukt länge.

Diplomatdottern är en biografi om Karolina som åker fast för narkotikasmuggling i Thailand. Man får börja med att följa hennes liv i Thailand, sen tiden på kvinnofängelset Lard Yao, "Bangkok Hilton", i Thailand, förflyttningen till Sverige och kampen med att få straffet sänkt till en rimlig tid.

Jag trodde verkligen att jag skulle tycka den var bra då jag tycker sådant här är väldigt intressant. Dessutom så har jag läst Sandra Gregorys Glöm att ni har en dotter som handlar om precis samma sak, med skillnaden att Sandra är från England. De båda kvinnorna pratar till och med om varandra vid ett flertal tillfällen i böckerna.

Men, tyvärr, tilltalar inte Diplomatdottern mig alls. Den är tråkigt skriven på något sätt, allting blir bara ointressant. Jag har verkligen fått tvinga mig själv till att sätta mig och läsa, så ska det inte vara.

Historien har potential men tyvärr blir det bara blaha, synd tycker jag.

- Madeleine

Congrats!

Vet ni vad?

Idag fyller min blogg ett år! säg grattis!

- Madeleine

*smile*

Tack för en underbar kväll tjejer.

- Madeleine


RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild