I feel that the worst is yet to come


Äntligen är de älskade skorna mina! Jag har tittat på dem och provat dem varje gång jag har varit inne på shock så länge jag kan minnas nästan. Helt galet kär är jag i dem och nu äntligen kunde jag hitta tillräckligt mycket motiv för att köpa dem. Dock är, som alltid, mina hälar för smala så jag kliver ur skorna titt som tätt, får se hur jag löser det.

Nu lyssnar jag på ett musiktips från Cara, Skyclad. Ett engelskt folk metalband, mysigt!

Annars är det så dålig uppdatering för att jag försöker låta bli att låta mitt jul-hat gå ut över er.

Och så tänkte jag ju nämna att Kungälv nog är det enda stället i Sverige som inte har en decimeter snö. Till och med mitt i centrala Göteborg är det mer snö än här.

- Madeleine


You know I can't stay long

Fan va dålig jag har varit på att blogga det senaste. Allt jag bloggar om är Wacken, Wacken, Wacken. Men det blir det inget i det här inlägget faktiskt!

Tänkte väl nämna lite andra random saker. Som att lovet började massa bra med trevliga människor i Jörlanda i fredags. Det var skönt att känna att stämningen inte blev helt spänd som det fanns risk för att den skulle bli. Det gjorde mig glad. Sen Sofia, jag har inte glömt, du sa att du ska till Wacken!

Och nu planeras kanske en resa till Helsingborg över nyår, det hade varit grymt kul! Men vi får se vad som händer, om det inte blir Helsingborg så blir det antagligen Skara. Kungälv är dissat i vilket fall som helst.

Annars vet jag inte om jag har så mycket mer kul att säga. Det händer inte överdrivet mycket just nu. Fjärde advent idag för övrigt, sjukt.

Sen, enligt bilder hos Sophie så är det mer snö i Florens än i Göteborg! Det är riktigt, riktigt orättvist!

- Madeleine

Blaha

Jag känner inte alls för att blogga idag. Jag saknar norrland.

Men jag ville bara säga att Alice Cooper är klar för Wacken.

- Madeleine

Detta blir så bra, så bra!

SLAYER KLARA FÖR WACKEN!!

Så, ni som säger att Sonisphere kommer bli så mycket mer värt...tvekar ni inte snart? Wacken plockar till sig samma band och är i sig betydligt mer värt. Jag är väldigt glad för att jag inte ändrade mig när Sonisphere släppte sina biljetter. Wacken kommer bli helt galet!

Vågar man hoppas på ett besök av The Big Four nu kanske?

- Madeleine

Our fading cries embrace the skies

Satt och taggade inför House of Metal i mars och lyssnade på lite band som ska dit när jag plötsligt insåg att jag har gett Scar Symmetry alldeles för lite uppmärksamhet. Jag vet inte varför jag inte har brytt mig så mycket om dem innan men nu blev jag i alla fall helt plötsligt grymt kär i dem. Haha...underbart! Jag älskar när sånt händer!


Scar Symmetry - Nonhuman Era

- Madeleine


No matter what...



Alla är i extas och har lätt panik över Sonisphere, jag är så trött på Sonisphere nu. Det bara förstör för mig; "Nej, vi drar inte på Wacken, SONISPHERE!"

Men, lineupen för Wacken börjar ta form och jag kan bara säga en sak; Sonisphere kan inte mäta sig. Speciellt inte nu när flera av banden som ska till Sonisphere även ska till Wacken! Som sagt, jag ska fylla 18 i Tyskland, på världens största metalfestival, inte i Stockholm!

Och för att ni ska se vad ni missar nu;

1349
Amorphis
Arch Enemy
Caliban
Cannibal Corpse
Corvus Corax
Despised Icon
Die Apokalyptischen Reiter
Edguy
Ektomorf
Endstille
Ghost Brigade
Grave Digger
Immortal
Iron Maiden
Mötley Crüe
Orden Ogan
Primal Fear
Stratovarious
The Devil's Blood
Torfrock
U.D.O
W.A.S.P

- Madeleine

It's close to midnight and he's barking at the moon

Jag har så mycket att skriva att jag knappt vet vart jag ska börja!

Kan ju börja med att jag som utlovat ska låta Zizziee berätta sina åsikter om Da Vincis julmys, haha...allt för att länka den vackra bilden.

Annars är det jullov nu efter en mycket speciell julavslutning. Började med matteprov, sen värdelös juldans på idrotten, alla failade så hårt. Sen lite dötid och det ovan nämnda julmyset och efter det så blev det till att vandra iväg till kyrkan i kylan. Jag förstår fortfarande inte varför våra lärare envisas med det. Efter massa prata om tåg och transformatorer från prästen så var det bara att ta sig tillbaka till skolan för avslutning där och det mest värda på hela dagen; Adam och lite annat folk gjorde en eh...fantastisk tolkning på Sabatons Metal Machine! Haha...fantastisk var väl att ta i kanske, men med en lätt överdrift från vår sida så blev man riktigt jävla taggad och Metaltown med Sabaton live hade varit väldigt trevligt nu!


Snodde bilden från Adams Facebook, han som spelar trummor för övrigt...

Det andra jag hade tänkt skriva får nog vänta till ett eget inlägg. Och här avslutar vi med Sabatons Metal Machine tror jag;



- Madeleine

On a quiet night in the darkest hour

Gah, jag kommer aldrig komma ikapp alla blogginlägg. Haha...det tar aldrig slut. Sen borde jag ju verkligen plugga massor med matte, prov imorgon och jag kan ingenting. Kommer gå åt helvete, även om min vanliga mattetur sätter in, så kan den inte hjälpa upp det här. Helt värdelöst.

I övrigt så mår jag faktiskt sjukt bra! Lyckan från helgen och början på veckan sitter fortfarande kvar och allt är bara bra. Det känns som om det här kommer fungera och bli så bra!

Sen bara för att alla har tjatat så jävla mycket, men mest för att jag igår upptäckte att mina kläder inte sitter som de ska längre på grund av att jag är för liten, så tänkte jag försöka vara duktig Madeleine och börja äta vettigt igen. Sen att skolmaten inte kan kallas mat och att min ekonomi inte håller för att köpa mat, det kan jag inte göra mycket åt. Men jag ska försöka. Faktiskt.


Jag tror inte att jag har pratat om den i bloggen, faktiskt. Men lite av min lycka beror nog på att jag fick ha kvar Tobbes älskade hårsnodd som jag snodde i oktober. Haha, tack <3 Jag tycker om både den och dig, massor!

- Madeleine

Your life in black and white

Dålig uppdatering som fan och jag har missat sjukt mycket på alla bloggar under helgen och början på veckan såg jag när jag skrollade igenom inläggen på bloglovin'. Känner mig helt efter, men det har varit så sjukt värt det! Dessa dagarna går inte att beskriva, underbart. Kvällen igår med Sonata var också helt fantastisk, kunde knappt bli mycket bättre.

Ni får mer, vettigare inlägg sen, nu måste jag hänga med på vad som händer i världen.

- Madeleine

As if the world wasn't ending

Det kommer inte komma ut något vettigt så det är lika bra att jag är tyst. Lär bli dålig uppdatering här på bloggen under helgen också. Finns inte tid att prioritera den direkt.

Åh...jag har saknat dig så mycket.

Nu ska jag knarka Sonata Arctica och försöka få något gjort!

- Madeleine


I will have no sleep tonight

Trollflöjten var sjukt mysig, verkligen underbar.
Har jag för övrigt nämnt att det bara inte är konserter jag är helt galen i? Musikaler, teatrar, operor, baletter, you name it! Jag älskar alla typer av framträdanden. Jag tror att det beror på att det imponerar så sjukt mycket på mig, eftersom jag är så kass på sådant själv. Och som ni säkert har lagt märke till är jag väldigt svag för folk som har talang för sånt där.

Anyway, det gjorde ingenting sämre att hela salongen var full med snygga människor, vågar man gissa på en estetklass från någonstans? Läskigaste var dock när en av dem plötsligt börjar prata på norrländska! Jag trodde seriöst att jag skulle dö då...

Helt underbar kväll i alla fall! och snart, snart, snart...snart är min norrlänning i Göteborg <3 Och jag längtar något så extremt!

- Madeleine

Kultur, kultur, kultur...

Nu blir det TrollflöjtenGöteborgs Operan. Vi hörs sent ikäll någon gång.

Två dagar...

- Madeleine

I won't be there!

Och hela metalbloggvärlden är i extas och skriker "Maiden! Maiden! Iron Maiden till Sonisphere!!"

Jag försöker ignorera det och konstaterar att Sverige datumet (Stockholm för övrigt) är den 7/8 och jag hoppas att alla vet vad jag gör då?

JAG FIRAR MIN 18 ÅRSDAG PÅ WACKEN!!

Åt helvete med Sonisphere, Iron Maiden och Sverige! Jag drar till Tyskland!

- Madeleine

I feel the time is catching up with us

tre dagar...
och jag kan verkligen inte tänka på något annat!

Ni skulle antagligen inte orka med ett helt överdrivet och säkert extremt drygt inlägg om hur lycklig det gör mig och hur underbar helg jag kommer att ha. Så därför håller jag tillbaka det och så får ni inget istället. För som sagt så är det det ända jag kan tänka på just nu.

Jag tycker om dig.

[Fan..jag lyckades ju skriva att det var två dagar kvar först, det är farligt att säga att den här dagen snart är slut när den inte är det...]

- Madeleine 

Maybe one more wrong will make it all right

Jag kom på att allt är ännu mer fail...inte nog med allt annat jag ska göra. På onsag ska jag till någon random silversmed med farfar och på torsdag ska jag ju fan på Trollflöjten. När ska jag hinna göra alla smycken? Sorry folk, det blir inga julklappar...eller något. Nu ska jag ha matte strax och jag har redan tröttnat, fail.

- Madeleine

Every piece of evidence was a lie

4 dagar...
Jag vet seriöst knappt vad jag gör...

Jag har sjukt mycket att göra den här veckan, så ser ni mig klicka runt i bloggvärlden efter klockan fyra ikväll så får ni skälla på mig.

Och för att påminna mig själv om vad det är jag verkligen måste göra (så att jag inte får för mig att göra något annat dumt);
*Massa smycken
*Laga lite kläder
*Färga håret...köpa hårfärg då också kanske?
*Matte!
*Estet; musiksätta ett minne

...Och nu har jag säkert glömt typ det som var viktigast. Så jävla typiskt.

Anyway, det är väl dags att försöka ta sig iväg till skolan snart antar jag. Jag är fortfarande så trött att jag tror att jag ska falla ihop vilken sekund som helst, men det kan inte hjälpas.

- Madeleine

The sun won't rise behind you anymore

5 dagar...
och jag kan inte tänka klart längre!

Peppar Sonata Arctica, Delain och Winterborn, en vecka!

För övrigt kan jag inte var nog tacksam mot Clara som tipsade om underbara Toastify! Att kunna styra Spotify med tangentbordet är fantastiskt!

Men nu ska jag nog faktiskt, mot all förmodan, sova snart. Jag är så jävla trött. Dock är jag väldigt tveksam till att det hela beror på sömnbrist...men man kan inte göra så mycket annat...

- Madeleine

The words unfold, it all comes back



Jag är fortfarande så rädd för Eventim.se, vad är det för fel på ticnet liksom?

Nu är man fattig men lycklig, sommaren är räddad.

Biljetter till HoM och Wacken får fixas efter jul. Då det förhoppningsvis finns lite pengar att ta av igen.

- Madeleine

I will have no sleep tonight

Preview på Helloweens Unarmed - Best of 25th anniversary...



Och om ni inte känner igen låtarna;

01. Dr. Stein
02. Future World
03. If I Could Fly
04. Where The Rain Grows
05. The Keeper's Trilogy
06. Eagle Fly Free
07. Perfect Gentleman
08. Forever & One
09. I Want Out
10. Falling To Pieces
11. A Tale That Wasn't Right

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tycker. Jag är sjukt nyfiken på The Keeper's Trilogy i alla fall, I want out blir jag inte klok på, vad har de gjort? Artworken är i alla fall grymt snygg!

Jag tycker att de bör passa in några spelningar i samband med sitt 25 årsfirande. Gärna i Sverige. Haha. Men det är kanske för mycket begärt?

- Madeleine

All those days that you spend waiting won't come back to you

6 dagar...

Är hemma nu, ligger ungefär väldigt många inlägg efter på bloglovin'.

Cannibal Corpse till Wacken...jag blir mer och mer taggade. Snälla människor kom igen! Det kommer bli sjukt många bra band, jag fyller 18 och känslan! Känner ni inte det? Problemet med pengar löser sig alltid...

För övrigt är jag så jävla trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Därför orkar jag inte heller komma på något vettigare att skriva nu, så ni får nöja er med detta.

- Madeleine

Miep

Edguy till Wacken <3

Lycka, lycka, lycka!


- Madeleine

If I've got the time

@ Caras hus

7 dagar...

Händer inte så jävla mycket som ni kan tycka är intressant. Vi lyckades somna helt random till CSI Miami igår. Och jag har snott hennes mobil. Samt kan inte skriva på hennes tangentbord och har sagt "oj" typ fem miljoner gånger under dessa få meningar.

Så jag bloggar nog igen när jag är hemma på söndag eller något.

- Madeleine

They say I'm psycho and should be put behind bars

8 dagar...

Fredag idag.
Snart åker jag till Cara, får se om jag bloggar något därifrån under helgen. Annars är jag hemma igen söndag eftermiddag.

Stratovarius till Wacken, underbart.

Annars har jag väl inte så mycket att säga. Jag är sugen på konsert. 10 dagar kvar till Sonata Arctica.

- Madeleine

Your lives will soon be undone

Alla jävla ekologilabbar är helt värdelösa, men inlämnade. Glömda precis som fysikprovet.

9 dagar...
Jag vet knappt vad jag gör...

Har sett över min ekonomiska situation lite, det är ungefär lika värdelöst som väntat. Men det ska gå att lösa. Det ska gå.

När vi ändå är så inne i bandsläpp, Arch Enemy till Wacken, trevligt värre, har varit sugen på att se dem länge nu...

Blir inte Skara i helgen som planerat dock utan jag våldgästar Cara här hemma i skogen istället.

På tal om att våldgästa, ingen som är boende i Umeå som känner för att bli våldgästad av mig under House of Metal? Om jag inte lyckas klara mig på annat sätt vill säga...haha...okej, jag är faktiskt rätt seriös. Det hade varit riktigt trevligt.

- Madeleine

Kill me...

Jag hatar helvetes jävla ekologilabbar!

Vad är det man försöker visa när man letar efter färgskillnaden som blir om man låter olika granbarr ligga i petroleum någon vecka? Om det inte händer något, betyder det att de är lika lite miljöskadade eller lika mycket?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva...och internet på skoldatorn failar så jag vet knappt vad jag ska ta mig till med det heller. Gah.

Om ni aldrig får ett inlägg av mig igen så beror det på att jag har gått ut och tagit livet av mig i en gran eller något.

- Madeleine

Metaltown -10!!



FÖRSTA BANDSLÄPPET!!


...och det är fan inte dåligt!

Rammstein
Sabaton
Nile
Finntroll
Cynic


Någon som är villig att ge mig 1300 kr till på måndag när biljetterna släpps?

Jag lyssnar ju inte direkt på Rammstein (fan dags att börja nu kanske? I alla fall ge dem en större chans än vad de fått...), men jag inser att det är stort! Sabaton live är fantastiskt, minnen från Metaltown -08! Finntroll (som också var på Metaltown -08) ska bli riktigt grymt att se när jag är mer inlyssnad än jag var för två år sedan! Cynic tror jag också att jag har sett, som förband till Opeth december -08? Var helt okej tror jag. Nile har jag fått för mig är bra, men jag har ärligt inte lyssnat.

Jaja...på något sätt skall pengarna fram. Metaltown har blivit en tradition jag inte vill lägga ner.

- Madeleine

I'll let the wind blow out the light

Jag tycker allmänt illa om tjejen som intervjuar, hon blir för mycket. Men Alexi tycker man om!



Det jag skulle säga egentligen var ju att jag blev sjukt sugen på att se Children of Bodom live igen...
*Drömmer mig tillbaka till Metaltown -09*
Längst fram och ögonkontakt med Alexi...igen? Ja tack, utan tvekan!
Verkar ju dock som om det kommer att dröja ett tag tills den möjligheten ges, tyvärr.

- Madeleine

...and the time's speeding

10 dagar...

Det snurrar. Så jävla snart. Jag längtar.

Annars händer det väl inte så mycket, som vanligt. En hel del plugg, som alltid. Men man överlever väl den här gången också, som alla andra.

Det är kallt här idag. Frosten har legat kvar hela dagen. Mysigt.

För övrigt; Haha...jag fick reda på idag om att det finns ett rykte om att vi på Da Vinci har studiecirklar hemma, det är inte sant! Och det kan jag lova, vi har fan inte tid att åka runt till varandra...

- Madeleine

RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild