Never give in when they call it sin

I och med att skolan är tillbaka i mitt liv idag så är även dessa papper det.


Och nu börjar det bli dags för idéerna, skisserna och tankarna att bli praktiskt arbete. Som jag nämnt tidigare så arbetar vi i klassen under temat länder och jag har valt att göra Italien och mer specifikt det lutande tornet i Pisa.

Det verkar mer och mer genomförbart, det första jag måste göra nu är dock att skissa upp och bestämma exakt hur stort det skall vara. Det är något som jag har dragit mig för att göra, det kommer nämligen inte att bli lätt. Om jag gör det för litet så kommer det vara galet svårt och inte alls kul att göra men om jag gör det för stort så kommer det att bli för tungt och dyrt och då finns risken att jag inte kommer att ha råd att ha kvar det.

Det är lite att tänka på, men jag tror att det kommer att bli väldigt kul att göra det här!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild