Hear that silent symphony

Tidsinställt inlägg


Just nu är Kongahälla martna i full gång vid Bohus fästning i Kungälv och där befinner jag mig. I Romelanda folkdanslags stånd där det främst säljs äggost, men även lite annat smått och gott. Det är en väldigt trevlig gammaldags marknad som jag har varit med på så länge jag kan minnas. Det brukar vara ganska kul då både jag, mamma och mormor är med, tre generationer. Men i år får vi klara oss utan mamma, jag har tvingat med Tobbe istället.

Helgen spenderas i alla fall hos mormor och morfar och jag hade tänkt hålla mig borta från datorn. Men på söndag kväll är vi ju hemma i Falköping igen och då kommer jag tillbaka. Trevligt tänkte jag ha det i alla fall, det är det alltid hos mormor och morfar i och för sig.

Hoppas ni har en bra helg!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild