You watch the world begin to die


Idag har det arbetats på projektarbetet. Tog ut en stor bit silver som skall bli själva stommen till tornet. Direkt kände man hur ångesten började krypa sig på, plåtbiten vägde ca. 83g vilket betyder drygt 800 kr och jag har knappt börjat än! Det kommer inte att bli en billig historia det här. Jag började i alla fall med att valsa ner den till 0.6 mm, just för att det inte ska behöva bli så tungt.


I slutet av dagen såg den ut såhär, bockad och nästan helt ihoplödd. Ni kan inte se det på den här bilden, men på andra sidan så sitter den inte ihop hela vägen. Kan ju säga att det inte var lätt att löda, det är mycket silver och stora ytor som behöver vara varma för att lodet skall flyta dit man vill. Vi behövde använda två lågor och löda från båda hållen för att det skulle gå. Men nu är det i alla fall nästan ett torn även om det mer ser ut som en tom toarulle.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild