Wow! Bättre konsert har jag sällan varit p...

Wow! Bättre konsert har jag sällan varit på både artistmässigt men framför allt publikmässigt! Det var helt galet...det spelade inte ens någon roll att tobi tappade texter! Ni ska få höra mer imorgon...


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Låter ju najs ^^

2011-09-24 @ 23:19:12
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Ja eller hur! Jo det borde ju bli bra. Känner mig lite osäker på vissa detaljer i djurens utseende, men har ju bara sett vissa screenshots. Borde ju bli bra :) Ja året runt till sims 2 var awesome. Ibland känner jag att sims 3 inte riktigt kan leva upp till tvåan trots allt... Har aldrig blivit såhär fast i flera veckor som jag kunde bli med tvåan. Vet inte om det är för att det finns så otroligt mycket valmöjligheter. Jag blir TOKIG att man kan välja mönster själv på alla möbler och sånt! tokig. Det borde ju vara en bra sak och är säkert det för många, men det var så enkelt förr när man köpte soffa efter utseende och pris, inte kunde bestämma helt själv ändå. Blev som ingen utmaning ifall man ville ha den dyrare i en speciell färg...Åh vad mycket jag började babbla om. Du kanske inte fattar, men jag är väl lite knäpp i mitt spelande xD för mycket valmöjligheter gör mig nästan galen. Kan inte bestämma mig.

2011-09-25 @ 15:57:31
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

*blir som ingen utmaning

2011-09-25 @ 15:58:15
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Ja okej! haha. Nja jag vill helst att möblerna och inredning ska passa in till personens stil och så, och att man liksom kan köpa dyrare och kanske finare möbler med finare mönster efter tiden då man har tjänat ihop lite pengar. Men nu har man ju tillgång till allt hela tiden och då kan det ju se assnyggt ut från början och det känns som fel xD jag kör aldrig med fusk och sådär och börjar alltid på största eller näst största tomten och låter den jobba arslet av sig och sådär. :)

2011-09-25 @ 16:21:09
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Okej, ja men precis! Förstår inte det roliga alls i att fuska och ha alla saker liksom. Kanske vore ok om man ska prova hur olika saker funkar eller så, men det finns ju annars inget roligt i det direkt. Jo, nä det roligaste och 'viktigaste' är ju som att spela. Är ju bara en bonus att allt ser snyggt ut också!

2011-09-25 @ 16:34:50
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild