The day that changed the world

Jag ska inte skriva så mycket om vilken dag det är idag och sådär. Vi lär få höra nog om det i alla fall. Men jag tycker det är fascinerande hur extremt tydligt man kan minnas en dag. Jag kommer ihåg precis hur jag fick reda på vad som hänt, när jag var nio.

Jag var hos en kompis, vi satt vid deras dator i hallen och mamma hade precis kommit in genom dörren för att hämta mig. Min kompis pappa, som alltid skämtar om allt, stod i deras kök och tittade på tvn de hade där, jag minns inte exakt hans ord men typ "det har flugit in två plan i world trade center, det är sant, precis nu, kom hit och titta!" Det var svårt att tro honom men bilderna på tvn gick inte att förneka.

Idag är jag nitton och lär ha på tvn hela dagen för att lite halvt följa sändningarna om tioårsdagen. Det här kanske låter hemskt, men mest är det nog för att jag är så nyfiken på om någon lyckas med något attentat idag och vad det i så fall kommer att vara. Det tycker jag ska bli otroligt spännande att se.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild