One more time I fell that I'm alone


Tvillingring/syskonskena! Trodde aldrig att det skulle bli något vettigt under processens gång, men nu när den är klar så är jag riktigt nöjd! Stenar sätts i på beställning och den ligger lite halvt på reservation. Men hör av er i alla fall om ni är intresserade, mycket möjligt att den kommer att finnas ledig snart!

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Kitty

De är vansinnigt fina, de där ringarna alltså! Både den med två och den med fem stenar. Vansinnigtr snygga. Och då är det inte ens min stil! Om du skulle göra någon mer så kanske jag är intresserad!

2011-09-28 @ 09:52:15
URL: http://ettlitetkulturkit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild